Νέα

Yahoo mail

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos350
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
Καλησπέρα σε όλους, μήπως κάποιος συναγωνιστής μπορεί να βοηθήσει; έχω ξεχάσει το password του Yahoo mail κ δεν μπορώ να συνδεθώ, να επισημάνω πως το κινητό που είχα δηλώσει δεν ισχύει πλέον. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.892
Πόντοι
456
Εκτος απο κινητο ειχες δωσει και ενα εναλλακτικο μειλ ,σε αυτο εχεις προσβαση?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
εάν έχεις δηλώσει μόνο το κινητό σαν ανάκτηση κωδικού τότε δεν νομίζω ότι μπορείς.

john8

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
2
Like
438
Πόντοι
20
μονο αν ειχες δηλωση και δευτερη διευθηνση email ωστε να σου ερθει εκει ο κωδικος για ν α ξανασυνδεθεις!

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.593
Πόντοι
3.506
Εκτός από εναλλακτικό e-mail και τηλέφωνο, υπάρχει και η λυση με τις ερωτήσεις ασφαλείας.
π.χ πως λένε το σκύλο σου κλπ.
(Αρκεί να το εχεις δηλώσει οταν έκανες το λογαριασμό)
Αν δεν έκανες ούτε αυτό κάνε στη Υahoo ενα e-mail με το IP του υπολογιστή σου.
Ισως γίνει κατι..

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εκτός από εναλλακτικό e-mail και τηλέφωνο, υπάρχει και η λυση με τις ερωτήσεις ασφαλείας.
Ισως γίνει κατι..
αν δίναν με την IP τους κωδικούς καήκαμε, αφού από το ίδιο σπίτι μπορούν να μπαίνουν διαφορετικά άτομα π.χ. αντρόγυνο. Θέλω να πιστεύω ότι δεν δίνουν έτσι κωδικούς!

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.593
Πόντοι
3.506
αν δίναν με την IP τους κωδικούς καήκαμε, αφού από το ίδιο σπίτι μπορούν να μπαίνουν διαφορετικά άτομα π.χ. αντρόγυνο. Θέλω να πιστεύω ότι δεν δίνουν έτσι κωδικούς!
Με αυτη τη λογικη,πολυ πιο ευκολα θα ξερει το ονομα του σκυλου σου παρα το IP σου.Αν δεν εχεις εμπιστοσύνη στη γυναικα σου, τετοια, ωστε να μην θελεις να ξερει ουτε τους κωδικους του υπολογιστη σου,τοτε αλλαξε γυναικα μην αλλαζεις κωδικους...

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.105
Πόντοι
6.056
Με αυτη τη λογικη,πολυ πιο ευκολα θα ξερει το ονομα του σκυλου σου παρα το IP σου.Αν δεν εχεις εμπιστοσύνη στη γυναικα σου, τετοια, ωστε να μην θελεις να ξερει ουτε τους κωδικους του υπολογιστη σου,τοτε αλλαξε γυναικα μην αλλαζεις κωδικους...
Με την ιδια λογικη μπορει κι ο γειτονας που δανειζεται να μπει στο μειλ,ή αν ειναι εταιρικο καποιος συναδελφος :confused: :confused: :confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
μήπως είσαι ανήλικος? είμαστε σε ένα σάιτ με πληρωμένο έρωτα και πρέπει να επιχειρηματολογήσω για την σημαντικότητα των κωδικών?
όχι φίλε μου, ούτε γυναίκα αλλάζω ούτε κωδικούς θέλω να ξέρει. Όταν ενηλικιωθείς θα καταλάβεις.

OP
OP
xristos350

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
Όχι δεν έχω δηλώσει άλλο email, τις ερωτήσεις ασφαλείας δεν μου τις βγάζει. Άρα το ξεχνάω το email ? και στους κωδικούς που μπήκα στον υπολογιστή και στο κινητό μου βγάζουν τον παλιό που είχα

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Ισως γίνει κατι..
Ποια IP ρε μη μιλάτε αν δεν ξέρετε κάτι.
Τι είναι αυτό το πράγμα δηλαδή ο κάθε άσχετος πρέπει να πει τη μαλακία του.
Οι IP είναι δυναμικές, δηλαδή αλλάζουν κάθε τόσο.

'Ασε που και να μην ήταν θα το κλείνανε το μαγαζί αν σου δίνανε κωδικούς με IP.
Θα τους χάκαρε και η κουτσή Μαρία με ένα απλό ip spoofing.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα σε όλους, μήπως κάποιος συναγωνιστής μπορεί να βοηθήσει; έχω ξεχάσει το password του Yahoo mail κ δεν μπορώ να συνδεθώ, να επισημάνω πως το κινητό που είχα δηλώσει δεν ισχύει πλέον. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
τύπε κανε μια νεα αρχη στη ζωη σου και φτιαξε ενα καινουργιο. σαν να ξεχνας τους κωδικούς για το σαη και να μπεις ως κλώνος . μπορει να τυχει :confused::confused::confused:

aberel

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
160
Πόντοι
1
εγω το βρηκα σενα παλιο σκληρο δισκο

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.422
Πόντοι
456
Αν το mail είχε αποθηκευτεί έστω και μία φορά υπάρχουν σπαστήρια για pc.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Το ενδεχομενο τον κωδικο σου να τον εχει αποθηκευσει ο browser που χρησιμοποιεις,το εχεις σκεφτει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom