ALX79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 206
Είναι κλινική, στο δίνουν.Μένεις μέσα ?? σε κρατάνε ??? ή στο βάζουν πας σπίτι - ζείς κανονικά και αυτο καταγράφει ????
Είναι κλινική, στο δίνουν.Μένεις μέσα ?? σε κρατάνε ??? ή στο βάζουν πας σπίτι - ζείς κανονικά και αυτο καταγράφει ????
Φίλε μερικές απλές ερωτήσεις: έχεις παραπάνω κιλά; Χοντρό σχετικά λαιμό; Διογκωμένη σταφυλή; Ροχαλίζεις; Σου παραπονούνται στο σπίτι σου ότι ροχαλίζεις; Γενικά νιώθεις ευεξία μέσα στην ημέρα; Πρέπει να δεις σοβαρά το θέμα της υπνικής άπνοιας, τουλάχιστον τα συμπτώματα που αναφέρεις ταιριάζουν πολύ.Καλησπέρα σε όλα τα μέλη , πρόσφατα έχω παρατηρήσει οτι εμφανίζω ανα τακτά χρονικά διαστήματα ενα αίσθημα σαν υπνηλία ,σαν να μην είμαι στο παρον για μερικα κλάσματα του δευτερολέπτου αντε μέχρι 2-3 δευτερόλεπτα το πολύ σε κάποιες περιπτώσεις , δεν θα το είχα καταλάβει οτι είναι τοσο έντονο αλλά ενα βράδυ που οδηγούσα στην καθοδο στην κηφισίας μου συνέβη για μερικά δευτερολεπτα [2-3 ] και υπήρξε κίνδυνος να πέσω στους μπροστινούς , διατηρούσα απ'οτι θυμάμαι την όρασή μου [ εβλεπα , τώρα πως δεν είδα οτι οι αλλοι ηταν σταματημένοι μπροστά μην με ρωτάτε δεν ξέρω ήταν σαν να μην έβλεπα άλλο αυτοκίνητο μπροστά μου] και σταθερή ταχύτητα , μόνο οταν μου φώναξε ο συνοδηγός [ πατέρας μου ] να κόψω γιατί οι αλλοι είναι μπροστά σταματημένοι τοτε ξαφνικά σαν να μην συνέβη τίποτα ' ξύπνησα' και σταμάτησα ομαλά- κανονικά αφού με είχε προειδοποίηση εγκαίρως . Το παραπάνω περιστατικό ηταν ίσως το πιο μεγάλο σε διάρκεια απο αυτά που μπορώ να θυμηθώ , τα αλλα ειναι ως επι τω πλείστων στιγμιαία και σε πολλές περιπτώσεις αντιλαμβάνομαι ενα αίσθημα σαν να χάνω το high definition στην όραση μπορώ να πώ . Ισορροπίες και τα σχετικά τα διατηρώ κανονικά απο οτι μπορώ να καταλάβω . Με έχει παραξενέψει πολύ αυτό το αίσθημα , αν μπορεί κάποιος να εκφέρει κάποια άποψη θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως .
Αδερφέ αν θες και δεν πας στο λέω με αγάπη είσαι μαλακας.Δεν φοβάμαι , θέλω να πάω , αλλά δεν βρίσκω χρόνο , έχω λιγο περίπλοκη ζώη για τα σημερινά δεδομένα .
Το φοράς στο μπράτσο μόνιμα για όσο πει ο γιατρός...κάνεις ότι έκανες κανονικά δουλειά φαΐ ύπνο...αυτό μετράει συνήθως κάθε μισάωρο...το βγάζεις μόνο την ώρα του μπάνιουΜένεις μέσα ?? σε κρατάνε ??? ή στο βάζουν πας σπίτι - ζείς κανονικά και αυτο καταγράφει ????
Οι καρδιακοί παλμοί δεν έχουν να κάνουν με την πίεση. Γενικότερα, είτε στους 61 παλμούς, είτε στους 65, είσαι στο "κάτω όριο" του ευρύτερου φυσιολογικού καρδιακού ρυθμού, αλλά δεν έχει να κάνει με την πίεσή σου. Ειδικά αν έχεις κρίσης υπότασης, η πιθανότητα να σου έρχονται μικρά συγκοπτικά επεισόδια (μην τρομάζεις, λέγονται και λιποθυμικά) είναι μεγάλη. Πάντως, όπως σου έχουν πει όλοι, πήγαινε σε ένα γιατρό, δεν παίζουμε με αυτάΚαλησπέρα , 23 χρονών , 1,69 -70 , 75 κιλά , πίεση κανονική έχω πρίν κάτι μέρες που μέτρησα για πλάκα . παλιά είχα μια ελαφριά υπόταση , τώρα είμαι κανονικά , δηλαδή παλιά είχα 60-61 παλμούς και τώρα έχω 63-65 .
Καλησπέρα , σε ευχαριστώ πολύ που το έψαξες για την περιπτωσή μου , ετσι όπως τα γράφεις όλα πιθανά είναι , μου έχουν περάσει και 'μένα απο το μυαλό τα παραπάνω , πάντως οτι και αν είναι είναι σε πρώιμη μορφή .Πιθανές αιτίες:
Θα σου λεγα να πας σε ενα γενικο ιατρο πρωτα και αυτος θα σε κατευθυνει σε ποιους ειδικους να πας.
- Νάρκωση (Narcolepsy): Είναι μια διαταραχή του ύπνου που προκαλεί υπερβολική ημερήσια υπνηλία και μπορεί να προκαλέσει απότομη απώλεια της μυϊκής τόνωσης.
- Επιληψία: Ορισμένοι τύποι επιληπτικών κρίσεων μπορούν να προκαλέσουν προσωρινή απώλεια επίγνωσης ή επεισόδια απώλειας επαφής με το περιβάλλον.
- Υπνική Άπνοια: Η διακοπή της αναπνοής κατά τη διάρκεια του ύπνου μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική ημερήσια υπνηλία.
- Διαταραχές της Κυκλοφορίας του Αίματος στον Εγκέφαλο: Όπως στην περίπτωση της ορθοστατικής υπότασης, όπου η απότομη αλλαγή στη στάση του σώματος προκαλεί πτώση της αρτηριακής πίεσης και μπορεί να προκαλέσει ζάλη ή αίσθημα λιποθυμίας.
- Ψυχογενείς Διαταραχές: Όπως η διαταραχή διάσπασης της προσοχής, όπου η έντονο στρες ή τραυματικές εμπειρίες μπορούν να προκαλέσουν απώλεια της επίγνωσης ή της προσοχής.
- Σακχαρώδης Διαβήτης: Οι χαμηλές τιμές σακχάρου στο αίμα (υπογλυκαιμία) μπορούν επίσης να προκαλέσουν προσωρινή απώλεια συνείδησης ή συμπτώματα παρόμοια με αυτά της υπνηλίας.
Θα πω και γω τη γνωμη μου,Μένεις μέσα ?? σε κρατάνε ??? ή στο βάζουν πας σπίτι - ζείς κανονικά και αυτο καταγράφει ????
Καλησπέρα , χοντρο λαιμό ναι , δεν ροχαλίζω καθόλου , κιλά παραπάνω επειδή ξέρω το σωματοτυπό μου και πώς ήμουν πριν όχι δεν έχω , διογκωμένη σταφύλη ??? διαφώτισε με λίγο , ευεξία όχι γενικά αλλά αυτο μπορει να είχαι και ψυχολογικής φύσεως [ το αίσθημα ευεξίας].Φίλε μερικές απλές ερωτήσεις: έχεις παραπάνω κιλά; Χοντρό σχετικά λαιμό; Διογκωμένη σταφυλή; Ροχαλίζεις; Σου παραπονούνται στο σπίτι σου ότι ροχαλίζεις; Γενικά νιώθεις ευεξία μέσα στην ημέρα; Πρέπει να δεις σοβαρά το θέμα της υπνικής άπνοιας, τουλάχιστον τα συμπτώματα που αναφέρεις ταιριάζουν πολύ.
Πιστεύω ότι αξίζει να κάνεις ένα ραντεβού με κέντρο ύπνου. Νομίζω Ευαγγελισμός έχει (και άλλα νοσοκομεία, γκούγκλαρε και θα βρεις ποιο είναι πιο κοντά σε σένα).Καλησπέρα , χοντρο λαιμό ναι , δεν ροχαλίζω καθόλου , κιλά παραπάνω επειδή ξέρω το σωματοτυπό μου και πώς ήμουν πριν όχι δεν έχω , διογκωμένη σταφύλη ??? διαφώτισε με λίγο , ευεξία όχι γενικά αλλά αυτο μπορει να είχαι και ψυχολογικής φύσεως [ το αίσθημα ευεξίας].
νευρολογο-μαγνητικη κατευθειανΚαλησπέρα σε όλα τα μέλη , πρόσφατα έχω παρατηρήσει οτι εμφανίζω ανα τακτά χρονικά διαστήματα ενα αίσθημα σαν υπνηλία ,σαν να μην είμαι στο παρον για μερικα κλάσματα του δευτερολέπτου αντε μέχρι 2-3 δευτερόλεπτα το πολύ σε κάποιες περιπτώσεις , δεν θα το είχα καταλάβει οτι είναι τοσο έντονο αλλά ενα βράδυ που οδηγούσα στην καθοδο στην κηφισίας μου συνέβη για μερικά δευτερολεπτα [2-3 ] και υπήρξε κίνδυνος να πέσω στους μπροστινούς , διατηρούσα απ'οτι θυμάμαι την όρασή μου [ εβλεπα , τώρα πως δεν είδα οτι οι αλλοι ηταν σταματημένοι μπροστά μην με ρωτάτε δεν ξέρω ήταν σαν να μην έβλεπα άλλο αυτοκίνητο μπροστά μου] και σταθερή ταχύτητα , μόνο οταν μου φώναξε ο συνοδηγός [ πατέρας μου ] να κόψω γιατί οι αλλοι είναι μπροστά σταματημένοι τοτε ξαφνικά σαν να μην συνέβη τίποτα ' ξύπνησα' και σταμάτησα ομαλά- κανονικά αφού με είχε προειδοποίηση εγκαίρως . Το παραπάνω περιστατικό ηταν ίσως το πιο μεγάλο σε διάρκεια απο αυτά που μπορώ να θυμηθώ , τα αλλα ειναι ως επι τω πλείστων στιγμιαία και σε πολλές περιπτώσεις αντιλαμβάνομαι ενα αίσθημα σαν να χάνω το high definition στην όραση μπορώ να πώ . Ισορροπίες και τα σχετικά τα διατηρώ κανονικά απο οτι μπορώ να καταλάβω . Με έχει παραξενέψει πολύ αυτό το αίσθημα , αν μπορεί κάποιος να εκφέρει κάποια άποψη θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως .
Καλησπέρα , 23 χρονών , 1,69 -70 , 75 κιλά , πίεση κανονική έχω πρίν κάτι μέρες που μέτρησα για πλάκα . παλιά είχα μια ελαφριά υπόταση , τώρα είμαι κανονικά , δηλαδή παλιά είχα 60-61 παλμούς και τώρα έχω 63-65 .
εγω που αν δε τη παιξω δε με περνει υπνος τι να ειναι αραγε?εγω γενικα δεν κοιμαμαι πολλες ωρες κ ποτε πριν απο τις 5 το πρωι,
αυτο που μου συμβαινει καμια φορα ειναι για καμια ωρα γυρω στα μεσανυχτα να μην μπορω να παρω τα ποδια μου κ να με παιρνει κ ο υπνος για κανα πενταλεπτο στην καρεκλα,μετα ομως συνερχομαι κ συνεχιζω κανονικα σαν να μη συμβαινει τιποτα για 3-4 ωρες ...
ωραιος κ εγω μετα απο μαλακια πεφτω ξερος πανταεγω που αν δε τη παιξω δε με περνει υπνος τι να ειναι αραγε?
Όχι δυστυχώς δεν γαμάω , έχω πάθει και μια δερματική βλάβη στο εργαλείο τώρα τελευταία 3 μήνες περίπου η όποία έγινε γιατί αμέλησα να πάω να διορθοσω το κοντό χαλινό του 'εργαλείου ' και δεν έχω διάθεση ουτε να τον παίξω , και να ήθελα δεν είναι ευχάριστη η αίσθηση οποτε παπαλα .Νέο παιδί είσαι τύπε μου ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ έχεις.
Λίγο η αλλαγή του καιρού προς κανονικές θερμοκρασίες με την εποχή πλέον.. λίγο η καθημερινότητά σου που ο ίδιος έχεις εφαρμόσει δε θέλει πολύ...
* Άσχετο γαμάς καθόλου;;;;
Σε ρωτάω διότι εάν μου είσαι όλη μέρα δουλειά, υποχρεώσεις κτλ. και από τίποτα ο ανθρώπινος οργανισμός βγάζει θέματα όπως ένα αυτοκίνητο όταν ΔΕΝ το συντηρείς σωστά...
Από όσο έχω ακούσει σε παρόμοια περιστατικά υπνηλίας, συστήνεται νευρολόγος... Περαστικά σε κάθε περίπτωσηΚαλησπέρα σε όλα τα μέλη , πρόσφατα έχω παρατηρήσει οτι εμφανίζω ανα τακτά χρονικά διαστήματα ενα αίσθημα σαν υπνηλία ,σαν να μην είμαι στο παρον για μερικα κλάσματα του δευτερολέπτου αντε μέχρι 2-3 δευτερόλεπτα το πολύ σε κάποιες περιπτώσεις , δεν θα το είχα καταλάβει οτι είναι τοσο έντονο αλλά ενα βράδυ που οδηγούσα στην καθοδο στην κηφισίας μου συνέβη για μερικά δευτερολεπτα [2-3 ] και υπήρξε κίνδυνος να πέσω στους μπροστινούς , διατηρούσα απ'οτι θυμάμαι την όρασή μου [ εβλεπα , τώρα πως δεν είδα οτι οι αλλοι ηταν σταματημένοι μπροστά μην με ρωτάτε δεν ξέρω ήταν σαν να μην έβλεπα άλλο αυτοκίνητο μπροστά μου] και σταθερή ταχύτητα , μόνο οταν μου φώναξε ο συνοδηγός [ πατέρας μου ] να κόψω γιατί οι αλλοι είναι μπροστά σταματημένοι τοτε ξαφνικά σαν να μην συνέβη τίποτα ' ξύπνησα' και σταμάτησα ομαλά- κανονικά αφού με είχε προειδοποίηση εγκαίρως . Το παραπάνω περιστατικό ηταν ίσως το πιο μεγάλο σε διάρκεια απο αυτά που μπορώ να θυμηθώ , τα αλλα ειναι ως επι τω πλείστων στιγμιαία και σε πολλές περιπτώσεις αντιλαμβάνομαι ενα αίσθημα σαν να χάνω το high definition στην όραση μπορώ να πώ . Ισορροπίες και τα σχετικά τα διατηρώ κανονικά απο οτι μπορώ να καταλάβω . Με έχει παραξενέψει πολύ αυτό το αίσθημα , αν μπορεί κάποιος να εκφέρει κάποια άποψη θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως .