John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Τώρα που έχει Κριό καλητερα δάσος
Καποια στιγμη ηξερα εναν πελατη μιας domina στο εξωτερικο που της ζητουσε να του κανει sounding αφου πρωτα ειχε βαλει στο υγρο - λιπαντικο καθαρισμου μια σταγονα οινοπνευμα.Το θυμηθηκα τωρα με αυτο που εγραψες. Δεν ξερω τι κανει πλεον στη ζωη του ο τυπος, αλλα καμια σχεση με αυτο που φανταζεστε. Ανθρωπος γραφειου...και που να μπει οινοπνευμα στην ουρήθρα... θα ουρλιάζεις σαν ερυθρόδερμος
Ριψοκίνδυνο αλλά το δέχομαιΤο αντρίκειο ξούρισμα εκεί είναι
με φαλτσέτα και μετά ρίχνεις fanta με ανθρακικό
Οπότε θες ευχάριστοςθαθελα ενα απαλο ξυρισμα γεννητικων οργανων και μετα κρεμουλα και λαδακι και....μασζακι και οτι αλλο θελεις εσυ ...μετα . Δεκτες γυναικες , τρανς , κλπ
Οπότε θες ευχάριστος
ποτε μπορεις ? ποτε θελεις ? εχεις χωρο ? ποιες ειναι οι προτιμησεις σου ?Οπότε θες ευχάριστος
Καλώς τον και ας άργησε.θαθελα ενα απαλο ξυρισμα γεννητικων οργανων και μετα κρεμουλα και λαδακι και....μασζακι και οτι αλλο θελεις εσυ ...μετα . Δεκτες γυναικες , τρανς , κλπ
σε βλέπω να τρέχεις με 1000 η καλύτερη σουΚαλώς τον και ας άργησε.
Κάνει και την ανοιχτή πρόταση και ο,τι προκύψει.
Σαφώς κάλεσμα προς αγοράκια όπως το βλέπω.
θαθελα ενα απαλο ξυρισμα γεννητικων οργανων και μετα κρεμουλα και λαδακι και....μασζακι και οτι αλλο θελεις εσυ ...μετα . Δεκτες γυναικες , τρανς , κλπ
Καμμια η κανεις προθυμος να προσφερει το ξυρισματακι και το μασαζ ????
Έτσι!Πιπα χωρις γλυψιμο αρχιδιων δεν εχει αξια.οποτε παντα ξυραφι!
Όπως το είπες, λίγο προσοχή, εγώ το κάνω χρόνια, πρόβλημα κανένα!Μόλις έπεσε ξυράφι πριν λίγη ώρα... δεν τα ξύριζα παλιότερα, με έπεισε μια γνωστή μασατζού(από την πρώτη κιόλας φορά που την είδα, μάλιστα μου πρότεινε να το κάνει αυτή η ίδια, μέσα στο μαγαζί που δούλευε όταν θα με ξανάβλεπε), μου έβαλε την ιδέα(μην στείλετε ΠΜ, δεν πρόκετιαι να πω ποιά).
Τελικά το δοκίμασα μόνος μου. Στην αρχή, φοβόμουν πολύ μην κόψω κάτι/ κάνω καμιά ζημιά και τρέχει το αίμα ποτάμι, αλλά τελικά, κανένα πρόβλημα, λίγη προσοχή και τέλος(μιλώ για εμένα, μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου, χαχαχα)