slayer123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.932
- Πόντοι
- 736
Ειναι γυναικες.ο αισθητικός πυο χρησιμοποιεί το λέιζερ είναι άντρας ή γυναικα;
Ειναι γυναικες.ο αισθητικός πυο χρησιμοποιεί το λέιζερ είναι άντρας ή γυναικα;
Σε δερματολογο.δωσε τα φωτα σου που κανεισ laizer να παμε και εμείς
Να ξερεις οτι με το ξυραφι προκαλεις τραυματισμους και εκδορες που δεν φαινονται με γυμνο ματι.Ξύρισμα,με λίγο αφρό και ζεστό νερό ότι πρέπει είναι, χωρίς κοψίματα
έχει τέτοια κέντρα άραγε στην θεσαλονίκη;ενδιαφέρομαιΕιναι γυναικες.
Αδερφε δν γαμας!!!!!!έχει τέτοια κέντρα άραγε στην θεσαλονίκη;ενδιαφέρομαι
Πως λεγεται ο δερματολογος?Σε δερματολογο.
Να ξερεις θελει συνεδριες για να καθαρισεις εκει κατω.
Δεν πας μια και τελιωσες!
Απορω αλλοι δν κανουν;
Εγω εκει μου λενε οι κοπελες εχουν πολλους ανδρες που πανε,κανενας αλλος δν γραφει στο bou!!!!
και πάλι θα μου άρεσε και ας μην παίξει κάτι πονηρόΑδερφε δν γαμας!!!!!!
Τη δουλεια τους κανουν οι κοπελες.
Μν σκεφτεσαι τσοντοκαταστασεις .
Της κάνεις γλυφομ@νι και αφού γλυκαθεί παραπονιέσαι ότι μπλέκονται οι μουνότριχες στα δόντια σου και να τις ξυρίσει αν είναι να το συνεχίσετε. Μετά ξέρεις ...Σύντροφοι εγώ πήγα με ιεροδουλη την προηγούμενη εβδομάδα και μου έβαλε χοντό χερι γιατι ειμαι αξυριστος.
Με επρηξε σας λεω. Πιπα μου πηρε με μαντηλακι για να μην την ακουμπουν οι τριχες.
Το θεμα ειναι το εξης τωρα, τι θα πω στη γυναικα μου για να ξυριστω; Δεν θελω να μη γουσταρουν να τις γαμαω ακομα και εαν πληρωνονται! Με τη γυναικα μου ετσι και αλλιως δεν κανω σεξ συχνα, αλλα δεν θελω να το διακινδινευσω. Ακουω συμβουλες.
Μου θύμισες τη γνωστή ατάκα για το μουστάκι, λίγο αλλαγμένη:Σύντροφοι εγώ πήγα με ιεροδουλη την προηγούμενη εβδομάδα και μου έβαλε χοντό χερι γιατι ειμαι αξυριστος.
Με επρηξε σας λεω. Πιπα μου πηρε με μαντηλακι για να μην την ακουμπουν οι τριχες.
Έπεσες σε μαλακισμενη.Σύντροφοι εγώ πήγα με ιεροδουλη την προηγούμενη εβδομάδα και μου έβαλε χοντό χερι γιατι ειμαι αξυριστος.
Το θεμα ειναι το εξης τωρα, τι θα πω στη γυναικα μου για να ξυριστω; Δεν θελω να μη γουσταρουν να τις γαμαω ακομα και εαν πληρωνονται! Με τη γυναικα μου ετσι και αλλιως δεν κανω σεξ συχνα, αλλα δεν θελω να το διακινδινευσω. Ακουω συμβουλες.
Yπομονή και επιμονή. Πάρτες λίγο και μετά το σεξ του Φεβρουαρίου πάρτες λίγο ακόμη και μετά το σεξ του Μαρτίου λίγο ακόμη κ.ο.κ. για να μην δει διαφορά αμέσως. Μετά θα επικαλεστείς τα χρόνια που πέρασαν ...μήπως δεν έπεσαν και άλλες τρίχες πάνω σου ?Σύντροφοι εγώ πήγα με ιεροδουλη την προηγούμενη εβδομάδα και μου έβαλε χοντό χερι γιατι ειμαι αξυριστος.
Απολυτως αληθες, εχει ξαναγραφτει εδω.Να ξερεις οτι με το ξυραφι προκαλεις τραυματισμους και εκδορες που δεν φαινονται με γυμνο ματι.
Οταν εισαι φρεσκοξυρισμενος μν πας με καμια ιεροδουλη και παρεις τιποτα χωρις να το καταλαβεις.
Αυτα τα λογια ειναι απο γιατρους και εχω απο εμενα!!!
Θελει προσοχη το ξυραφι.
Έπεσες σε μαλακισμενη.
Τι θα πει σε έπ
Έπεσες σε μαλακισμενη.
Τι θα πει σε έπρηξε? Εκτός αν υπήρχε θέμα καθαριότητας.
ρηξε? Εκτός αν υπήρχε θέμα καθαριότητας.
Φιλε δεν σταματησε να γκρινιαζει, δηλαδη ελεος. Πληρωνουμε για να γαμησουμε και ακουμε και γκρινα. Πιο καλα με τη γυναικα μου δωρεαν. Οσον αφορα τη καθαριοτητα ειχα κανει ντουζ στο δωματιο με φουλ αφρολουτρο στις πουτσοτριχεςΈπεσες σε μαλακισμενη.
Τι θα πει σε έπρηξε? Εκτός αν υπήρχε θέμα καθαριότητας.
αυτη δε ξυριζεται?Μαλακες με έπιασε η γυναίκα μου με ξυρισμένα αρχιδια και έγινε της ποπης. Της είπα ότι είχα σπυράκια και τα για αυτό τα ξύρισα αλλά δεν με πιστεύει. Είναι σίγουρη πως τη κερατώνω!!! Πως το μαζεύω;