wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Συγχυστηκα αρκετα για να διαβασω τα προηγουμενα!!!στο κυπελλάκι εννοούσα
Συγχυστηκα αρκετα για να διαβασω τα προηγουμενα!!!στο κυπελλάκι εννοούσα
τυπε γιατι μας διευκρινησες οτι ο ουροσυλλεκτης του Ιασώ είχε κόκκινο καπάκι είχε βαρύνουσα σημασία ;Τύπε ενα θεμα ειναι και το να σημαδεψεις σωστα στο κυπελλακι την κρισιμη στιγμη
τυπε γιατι μας διευκρινησες οτι ο ουροσυλλεκτης του Ιασώ είχε κόκκινο καπάκι είχε βαρύνουσα σημασία ;
τυπε πάντα υπάρχει το άγχος της πρώτης φοράς φοβήθηκε λες να μην είχες σκληρή στύσηΗ πλακα τύπε ειναι οτι η κοπελα στην υποδοχή μού ειπε κιολας "με την ησυχια σας".
Με εκοψε αραγε οτι θα δυσκολευτω?
Οντως τύπε ειναι υπαρκτο το αγχος επίδοσης μπροστα στο κυπελλακι με το κοκκινο καπακι.τυπε πάντα υπάρχει το άγχος της πρώτης φοράς φοβήθηκε λες να μην είχες σκληρή στύση
The same χωρίς τους ερεθισμούςΕγώ γενικά είμαι των απλών λύσεων. Χρησιμοποιώ ξυραφάκι 3 λεπίδων με μαξιλαράκι που δεν με ερεθίζει ούτε στο λαιμό, απλό αφρό ή σαπούνι ειδικό για την περιοχή (Sanex). Αποτέλεσμα φουλ κομπλέ αν αφιερώσω το χρόνο που χρειάζεται. Μία φορά στις τόσες όμως τυχαίνει και καμιά στραβοτιμονιά και ερεθίζομαι, ειδικά στο πλάι ή πολύ χαμηλά. Οι συναγωνιστές τι και πώς χρησιμοποιούν άραγε;
τυπε ψαξε στο ιντερνετ κατι θα βρειςΞέρει κανείς καμία αισθητικό που να κάνει αποτρίχωση σε άνδρες;
τυπε εγω την κανω την δουλεια μονος μου εσυ γιατι οχι?Είχα ψάξει. Βρήκα μόνο μία, "Αποτρίχωση Βικάκι" λέγεται. Άμα έχεις σε κάτι πιο ωραίο, δώσε καμιά πληροφορία.
τυπε εγω την κανω την δουλεια μονος μου εσυ γιατι οχι?
δεν ειπα κατι τετοιο τυπε καθε πληροφορια ειναι ευπροδεκτηΕ τότε να το καταργήσουμε το forum
Ξυριστικη μηχανή, αυτή με τα σβουρακια, αλλά πρώτα βάζεις αρκετό ταλκ στα @ρχιδια τέλειο αποτέλεσμα
ελπίζω να μην εννοείς κάτι τέτοιο φίλος :S :S :S