Νέα

Ξύρισμα αρχιδιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billaras22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Προτιμάτε οι άντρες να έχουν ξυρισμένα ή αξύριστα αρχίδια?

• Ξυρισμένα

Ψήφοι: 396 76,4%
  • Aξούριστα

Ψήφοι: 122 23,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    518

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Προσφατα που πηγα στον ουρολογο μου ειπε τα αρχιδια να τα ξυριζω μονο με μηχανη,δεν κανει με ξυραφι λεει αλλαδεν τον ρωτησα καν το λογο γιατι παντα με μηχανηη τα ξυριζα

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Προσφατα που πηγα στον ουρολογο μου ειπε τα αρχιδια να τα ξυριζω μονο με μηχανη,δεν κανει με ξυραφι λεει αλλαδεν τον ρωτησα καν το λογο γιατι παντα με μηχανηη τα ξυριζα

Το ξυράφι πρέπει να είναι καθαρό κατά προτίμηση καινούργιο μιας χρήσης.Αν όχι πρέπει να απολυμαίνεται με αντισηπτικά υγρά όπως αυτά που χρησιμοποιούν οι κομμωτές και απολυμαίνουν τα ξυράφια και τα ψαλίδια τους.Ο ουρολόγος δεν έχει άδικο γιατί το ξυράφι κάνει πληγές και αν έχει μικρόβια ή ιούς μπορεί να πάθεις σοβαρή μόλυνση και να τρέχεις σε δερματολόγους..

Εγώ χρησιμοποιώ το Sanaform που αγοράζω από τη Δάφνη στο κέντρο με τα είδη κομμωτικής.1 λίτρο κάνει περίπου 11μιση ευρώ.Βάζεις σε ένα ποτήρι 1 καπάκι από αυτό και προσθέτεις νερό να αραιώσει και βουτάς το ξυραφάκι για καμια ώρα.Οπότε μετά πεντακάθαρο να το χρησιμοποιήσεις και στα γεννητικά οργανα και στη μασχάλη και όπου θες..

Η μηχανή δεν ξυρίζει βαθιά και επίσης στους όρχεις είναι εύκολο να τραυματιστείς αν δεν προσέξεις.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Και πως τα ξυριζουμε ρε μάγκες? Με ξυραφάκια?

Με τριχολαβιδα τυπε ....

Πιάνεις μια μια τις τριχες και τραβας ...

URL]]

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Με τριχολαβιδα τυπε ....

Πιάνεις μια μια τις τριχες και τραβας ...

http://[URL unfurl="true"]www.xenou.gr/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/5/25300.png[/img[/URL]]
[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

christos-sexy

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
0
μια πάρα πολύ καλή λύση είναι ξυριστική μηχανή για τέτοιου είδους περιοχές, σε έμενα που χρησιμοποιώ κάτι ανάλογο, δεν προκαλεί φαγούρα, ούτε κάποιον ερεθισμό μετά το ξύρισμα, δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο ο τύπος του δέρματος η και της ξυριστικής μηχανής που μπορεί να χρησιμοποιεί ο κάθε άνθρωπος.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μια πάρα πολύ καλή λύση είναι ξυριστική μηχανή για τέτοιου είδους περιοχές, σε έμενα που χρησιμοποιώ κάτι ανάλογο, δεν προκαλεί φαγούρα, ούτε κάποιον ερεθισμό μετά το ξύρισμα, δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο ο τύπος του δέρματος η και της ξυριστικής μηχανής που μπορεί να χρησιμοποιεί ο κάθε άνθρωπος.
Tύπε το θέμα είναι ότι δεν είσαι στην πένα ξυρισμένος

christos-sexy

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Tύπε το θέμα είναι ότι δεν είσαι στην πένα ξυρισμένος
Η πένα είναι πώς το βλέπει και το κρίνει κανείς, νομίζω ότι μεγάλο ρόλο παίζει και η κατάλληλη μηχανή ξυρίσματος για τέτοιου είδους περιοχές, δεν ξέρω στον κάθε άνθρωπο πώς μπορεί να τον αφήσει ικανοποιημένο μια τέτοια μηχανή πάνω σε αυτήν την χρήση, αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ καλυτέρα από ξυραφάκια και συναφή, γιατί δεν υπάρχει ο κίνδυνος τραυματισμού (σημαντικό), ερεθισμού, φαγούρας, σε σχέση με μια ξυριστική μηχανή, γενικά πιστεύω ότι καλώ είναι να πάρεις μια καλή μηχανή ξυρίσματος για να είσαι όσο γίνεται ποιο ικανοποιημένος, εάν κρίνω από εμένα μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτήν που έχω και χρησιμοποιώ

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
μονο εγω το κανω με κρεμα μου φαινεται :huh:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Αυτα τα μετροσεξουαλ ειναι του Σατανα τυπε,αντρας εισαι πρεπει να χρησιμοποιεις ξυραφι  :grin:

:2funny: :2funny:
μι φορα πηγα να κανω αποτριχωση με ξουραφι φιλε κ αμεσως ολη η περιοχη κοκινισε
με την κρεμα τοσα χρονια no problem

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
:2funny: :2funny:
μι φορα πηγα να κανω αποτριχωση με ξουραφι φιλε κ αμεσως ολη η περιοχη κοκινισε
με την κρεμα τοσα χρονια no problem
Nαι ρε καλα κανεις,απλα ρωτα και κανα γιατρο καλου κακου για τη κρεμα που βαζεις μη σου δημιουργησει κανα προβλημα στο σπερμα μακροπροθεσμα(οχι οτι ειμαι ειδικος η εχω ακουσει κατι αλλα οσο να ναι χημικο σκευασμα ειναι καλυτερα να εισαι σιγουρος)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Nαι ρε καλα κανεις,απλα ρωτα και κανα γιατρο καλου κακου για τη κρεμα που βαζεις μη σου δημιουργησει κανα προβλημα στο σπερμα μακροπροθεσμα(οχι οτι ειμαι ειδικος η εχω ακουσει κατι αλλα οσο να ναι χημικο σκευασμα ειναι καλυτερα να εισαι σιγουρος)

να σου πω το χω σκεφτει αλλα δεν γαμιεται
απο ποσοτητα καλα παω
τωρα απο ποιοτητα δεν ξερω :2funny: ;)

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316

Αυτη ειναι η ενσταση μου σε ποιον λεει για κρεμες κλπ. Κι εγω δεν εχω διαβασει κατι σχετικο αλλα καλο ειναι να μην βαζεις χημικα ειδικα στο συγκεκριμενο μερος.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Αυτη ειναι η ενσταση μου σε ποιον λεει για κρεμες κλπ. Κι εγω δεν εχω διαβασει κατι σχετικο αλλα καλο ειναι να μην βαζεις χημικα ειδικα στο συγκεκριμενο μερος.

ναι κ αλλοι μου το χουν πει αυτο
τεσπα δεν γαμιεται
αφου δεν εχω προβλημα τουλαχιστον εξωτερικα so be it

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
ναι κ αλλοι μου το χουν πει αυτο
τεσπα δεν γαμιεται
αφου δεν εχω προβλημα τουλαχιστον εξωτερικα so be it

Κανε ενα σπερματογραφημμα(ετσι νομιζω λεγεται η εξεταση) και αν ολα βγουν καλα (που το ευχομαι) πες το μας να βαλουμε και εμεις την ιδια κρεμα  :grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Κανε ενα σπερματογραφημμα(ετσι νομιζω λεγεται η εξεταση) και αν ολα βγουν καλα (που το ευχομαι) πες το μας να βαλουμε και εμεις την ιδια κρεμα  :grin:

να σου πω εδω κ καιρο το σκεφτομαι αυτο για την εξεταση
η κρεμα ειναι ηveet στο μπλε μπουκαλι
μια παλια γκομενα που ειχα που δουλευε ε ινστιτουτο αισθητηκης μου εμαθε να κανω αποτριχωση ετσι

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ρε δεν ππαθαινει τιποτα το πουλακι σας,τον εχω βουτηξει και σε Tandum verde για να κανει γαργαρες :rockon: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom