scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Ε με τι άλλο ?Και πως τα ξυριζουμε ρε μάγκες? Με ξυραφάκια?
Ε με τι άλλο ?Και πως τα ξυριζουμε ρε μάγκες? Με ξυραφάκια?
Προσφατα που πηγα στον ουρολογο μου ειπε τα αρχιδια να τα ξυριζω μονο με μηχανη,δεν κανει με ξυραφι λεει αλλαδεν τον ρωτησα καν το λογο γιατι παντα με μηχανηη τα ξυριζα
ειδα πως αρχισε αυτο το thread απο εναν billara22....το 2007 εγω ημουν!
Και πως τα ξυριζουμε ρε μάγκες? Με ξυραφάκια?
Με τριχολαβιδα τυπε ....
Πιάνεις μια μια τις τριχες και τραβας ...
http://[URL unfurl="true"]www.xenou.gr/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/5/25300.png[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Tύπε το θέμα είναι ότι δεν είσαι στην πένα ξυρισμένοςμια πάρα πολύ καλή λύση είναι ξυριστική μηχανή για τέτοιου είδους περιοχές, σε έμενα που χρησιμοποιώ κάτι ανάλογο, δεν προκαλεί φαγούρα, ούτε κάποιον ερεθισμό μετά το ξύρισμα, δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο ο τύπος του δέρματος η και της ξυριστικής μηχανής που μπορεί να χρησιμοποιεί ο κάθε άνθρωπος.
Η πένα είναι πώς το βλέπει και το κρίνει κανείς, νομίζω ότι μεγάλο ρόλο παίζει και η κατάλληλη μηχανή ξυρίσματος για τέτοιου είδους περιοχές, δεν ξέρω στον κάθε άνθρωπο πώς μπορεί να τον αφήσει ικανοποιημένο μια τέτοια μηχανή πάνω σε αυτήν την χρήση, αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ καλυτέρα από ξυραφάκια και συναφή, γιατί δεν υπάρχει ο κίνδυνος τραυματισμού (σημαντικό), ερεθισμού, φαγούρας, σε σχέση με μια ξυριστική μηχανή, γενικά πιστεύω ότι καλώ είναι να πάρεις μια καλή μηχανή ξυρίσματος για να είσαι όσο γίνεται ποιο ικανοποιημένος, εάν κρίνω από εμένα μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτήν που έχω και χρησιμοποιώTύπε το θέμα είναι ότι δεν είσαι στην πένα ξυρισμένος
Αυτα τα μετροσεξουαλ ειναι του Σατανα τυπε,αντρας εισαι πρεπει να χρησιμοποιεις ξυραφιμονο εγω το κανω με κρεμα μου φαινεται
Αυτα τα μετροσεξουαλ ειναι του Σατανα τυπε,αντρας εισαι πρεπει να χρησιμοποιεις ξυραφι
Nαι ρε καλα κανεις,απλα ρωτα και κανα γιατρο καλου κακου για τη κρεμα που βαζεις μη σου δημιουργησει κανα προβλημα στο σπερμα μακροπροθεσμα(οχι οτι ειμαι ειδικος η εχω ακουσει κατι αλλα οσο να ναι χημικο σκευασμα ειναι καλυτερα να εισαι σιγουρος)
μι φορα πηγα να κανω αποτριχωση με ξουραφι φιλε κ αμεσως ολη η περιοχη κοκινισε
με την κρεμα τοσα χρονια no problem
Nαι ρε καλα κανεις,απλα ρωτα και κανα γιατρο καλου κακου για τη κρεμα που βαζεις μη σου δημιουργησει κανα προβλημα στο σπερμα μακροπροθεσμα(οχι οτι ειμαι ειδικος η εχω ακουσει κατι αλλα οσο να ναι χημικο σκευασμα ειναι καλυτερα να εισαι σιγουρος)
Αυτη ειναι η ενσταση μου σε ποιον λεει για κρεμες κλπ. Κι εγω δεν εχω διαβασει κατι σχετικο αλλα καλο ειναι να μην βαζεις χημικα ειδικα στο συγκεκριμενο μερος.
ναι κ αλλοι μου το χουν πει αυτο
τεσπα δεν γαμιεται
αφου δεν εχω προβλημα τουλαχιστον εξωτερικα so be it
Κανε ενα σπερματογραφημμα(ετσι νομιζω λεγεται η εξεταση) και αν ολα βγουν καλα (που το ευχομαι) πες το μας να βαλουμε και εμεις την ιδια κρεμα