Νέα

Ξύρισμα αρχιδιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billaras22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Προτιμάτε οι άντρες να έχουν ξυρισμένα ή αξύριστα αρχίδια?

• Ξυρισμένα

Ψήφοι: 396 76,4%
  • Aξούριστα

Ψήφοι: 122 23,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    518

-annag-

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλα μαναρια...δε παιζεστε με τιποτα...αντε bb!!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την πληροφορία
:thumbsup:...κάποτε δοκίμασα τέτοια κρέμα για μασχάλη κ ερέθιστηκα...λές κ είχα πάρει φωτιά...μακρυα απο τέτοια για μένα... :P

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
:thumbsup:...κάποτε δοκίμασα τέτοια κρέμα για μασχάλη κ ερέθιστηκα...λές κ είχα πάρει φωτιά...μακρυα απο τέτοια για μένα... :P

Ωχ ωχ, πάλι καλά που μου το είπες, άρα ξυριστική μηχανή και πάλι ξυριστική μηχανή  :grin:

spider-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δεν το εχω ακούσει ποτε για άντρες... :think: :think:δεν πρεπει να υπάρχει,αλλα δεν παιρνω κ όρκο...αν στην τελικη φοβάστε τα απλά ξυράφια,πάρτε το philips bodygroom.αυτο κάνει πολυ καλή δουλειά.
thanksss....

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Στο πρόσωπο χρησιμοποιώ ξυριστική μηχανή γιατί δεν τα παίρνω όλα. Παλαιότερα χρησιμοποιούσα ξυραφάκι, αλλα μην ξεχνάς ότι το πρόσωπο δεν είναι τόσο ευαίσθητο όσο οι όρχεις
και εγω στο προσωπο τα παιρνω με ξυριστικη αλλα κατω δεν θελω να μενουν καθολου γιατι αν εχεις μικρες γρατζουνανε... κρεμες δεν θα στις συνιστουσα γιατι εχουν πολλα χημικα που απορροφά το δερμα, και ειδικα εκει δεν θελεις κατι τετοιο.δοκιμασε με ξυραφι και πιαστα απο την βαση σαν να κρατας ενα σακι για να πρηστουν ασ πουμε και να μην ειναι ζαρωμενα. θα σε βοηθησει...       υ γ και πολυ απαλα, χωρις πιεση το ξυραφι

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
και εγω στο προσωπο τα παιρνω με ξυριστικη αλλα κατω δεν θελω να μενουν καθολου γιατι αν εχεις μικρες γρατζουνανε... κρεμες δεν θα στις συνιστουσα γιατι εχουν πολλα χημικα που απορροφά το δερμα, και ειδικα εκει δεν θελεις κατι τετοιο.δοκιμασε με ξυραφι και πιαστα απο την βαση σαν να κρατας ενα σακι για να πρηστουν ασ πουμε και να μην ειναι ζαρωμενα. θα σε βοηθησει...       υ γ και πολυ απαλα, χωρις πιεση το ξυραφι

Ούτε εμένα μου αρέσει που μένουν λίγο... Καλά μόλις βρω το θάρρος θα βάλω ξυράφι εκεί κάτω  ;)

ianp1

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Like
4
Πόντοι
0
Ξερει κανεις καποιο μερος επαγγελματικο γι ανδρες που να κανει αυτην την δουλεια γιατι αμα κοπεις ΕΚΕΙ ειναι λιγο δυσκολο να σταματησει το αιμα!!!!

απαλές κινήσεις θέλει..και λίγο να κοπείς εξωτερικά δεν τρέχει τίποτα.. επίσης αν δεν το έχεις κάνει ποτέ καλό είναι πρώτα να τα ΄΄τριμάρεις΄΄ με μια μηχανή και μετά περνάς στο ξυράφι...μην πάρεις και φόρα όμως και πετσοκοφτείς!  :S

orexatos32

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αφρο ξυρισματος,ξυραφακι σιγα σιγα και ολα γινονται απαλα οπως γεννηθηκαμε
και μετα κρεμα και μονο χωρις να εχει οτιδηποτε απο οινοπνευμα μεσα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
αφρο ξυρισματος,ξυραφακι σιγα σιγα και ολα γινονται απαλα οπως γεννηθηκαμε
και μετα κρεμα και μονο χωρις να εχει οτιδηποτε απο οινοπνευμα μεσα
τοι ξερα οτι ολες οι σατανογριες
εχουν φρεσκα κωλαρακια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Είμαστε αδερφάρες

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
οχι....απλα κοβω λιγο το δασος εκει κατω......

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:2funny: :2funny: :2funny:

δηλαδι τωρα περιμενεις αποαντηση απο ολα τα μελη ?

υπαρχει τετοια ψηφοφορια μου φαινετε ε ?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom