You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξύρισμα αρχιδιών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα billaras22
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 239K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
...κάποτε δοκίμασα τέτοια κρέμα για μασχάλη κ ερέθιστηκα...λές κ είχα πάρει φωτιά...μακρυα απο τέτοια για μένα...Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την πληροφορία
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Εγω τι σου εκανα?καλα μαναρια...δε παιζεστε με τιποτα...αντε bb!!
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
καλα μαναρια...δε παιζεστε με τιποτα...αντε bb!!
το σκαει παιδια ... πιαστε την
μας ειδε με τα ξυραφια ανα χειρας και χεστηκε
opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
...κάποτε δοκίμασα τέτοια κρέμα για μασχάλη κ ερέθιστηκα...λές κ είχα πάρει φωτιά...μακρυα απο τέτοια για μένα...
Ωχ ωχ, πάλι καλά που μου το είπες, άρα ξυριστική μηχανή και πάλι ξυριστική μηχανή
spider-man
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
thanksss....δεν το εχω ακούσει ποτε για άντρες... δεν πρεπει να υπάρχει,αλλα δεν παιρνω κ όρκο...αν στην τελικη φοβάστε τα απλά ξυράφια,πάρτε το philips bodygroom.αυτο κάνει πολυ καλή δουλειά.
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
και εγω στο προσωπο τα παιρνω με ξυριστικη αλλα κατω δεν θελω να μενουν καθολου γιατι αν εχεις μικρες γρατζουνανε... κρεμες δεν θα στις συνιστουσα γιατι εχουν πολλα χημικα που απορροφά το δερμα, και ειδικα εκει δεν θελεις κατι τετοιο.δοκιμασε με ξυραφι και πιαστα απο την βαση σαν να κρατας ενα σακι για να πρηστουν ασ πουμε και να μην ειναι ζαρωμενα. θα σε βοηθησει... υ γ και πολυ απαλα, χωρις πιεση το ξυραφιΣτο πρόσωπο χρησιμοποιώ ξυριστική μηχανή γιατί δεν τα παίρνω όλα. Παλαιότερα χρησιμοποιούσα ξυραφάκι, αλλα μην ξεχνάς ότι το πρόσωπο δεν είναι τόσο ευαίσθητο όσο οι όρχεις
opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
και εγω στο προσωπο τα παιρνω με ξυριστικη αλλα κατω δεν θελω να μενουν καθολου γιατι αν εχεις μικρες γρατζουνανε... κρεμες δεν θα στις συνιστουσα γιατι εχουν πολλα χημικα που απορροφά το δερμα, και ειδικα εκει δεν θελεις κατι τετοιο.δοκιμασε με ξυραφι και πιαστα απο την βαση σαν να κρατας ενα σακι για να πρηστουν ασ πουμε και να μην ειναι ζαρωμενα. θα σε βοηθησει... υ γ και πολυ απαλα, χωρις πιεση το ξυραφι
Ούτε εμένα μου αρέσει που μένουν λίγο... Καλά μόλις βρω το θάρρος θα βάλω ξυράφι εκεί κάτω ;)
ianp1
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ξερει κανεις καποιο μερος επαγγελματικο γι ανδρες που να κανει αυτην την δουλεια γιατι αμα κοπεις ΕΚΕΙ ειναι λιγο δυσκολο να σταματησει το αιμα!!!!
απαλές κινήσεις θέλει..και λίγο να κοπείς εξωτερικά δεν τρέχει τίποτα.. επίσης αν δεν το έχεις κάνει ποτέ καλό είναι πρώτα να τα ΄΄τριμάρεις΄΄ με μια μηχανή και μετά περνάς στο ξυράφι...μην πάρεις και φόρα όμως και πετσοκοφτείς! :S
orexatos32
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αφρο ξυρισματος,ξυραφακι σιγα σιγα και ολα γινονται απαλα οπως γεννηθηκαμε
και μετα κρεμα και μονο χωρις να εχει οτιδηποτε απο οινοπνευμα μεσα
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.407
- Πόντοι
- 266
τοι ξερα οτι ολες οι σατανογριεςαφρο ξυρισματος,ξυραφακι σιγα σιγα και ολα γινονται απαλα οπως γεννηθηκαμε
εχουν φρεσκα κωλαρακια
orexatos32
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τοι ξερα οτι ολες οι σατανογριες
εχουν φρεσκα κωλαρακια
χα χαχ αχαχα ευθυμισαμε παλι
Επισκέπτης
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Lakisglukoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Επισκέπτης
δεν ειναι αστειο το θεμα απλα ρωταω φιλε γιατι μερικοι λενε πουστηδες οσοι τις κοβουνεΕίμαστε αδερφάρες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 583
- Εμφανίσεις