Νέα

Ξύρισμα αρχιδιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billaras22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Προτιμάτε οι άντρες να έχουν ξυρισμένα ή αξύριστα αρχίδια?

• Ξυρισμένα

Ψήφοι: 396 76,4%
  • Aξούριστα

Ψήφοι: 122 23,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    518

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
η διαδικασια ειναι απλη...μουλιαζεις την περιοχη των ορχεων κ του πεους,βαζει μπολικο αφρο ξυρισματος,αφηνεις τον αφρο κανα 2-3 λεπτο κ μετα με ενα ξυραφακι 3 λεπιδων αρχιζεις το εργο...δεν χρειαζονται βιασυνες εδω,θελει ρεγουλα κ προσοχη (μην γινει κ κανα ατυχημα).
προσωπικα οπως ακριβως ξυριζομαι στο προσωπο ετσι ξυριζω κ τα καλαμπαλικια....κ σας πληροφορω αγαπητοι συναδελφοι οτι πετυχαινω βελουδινη αισθηση κ επιδερμιδα μωρου.ουτε σπυρακια,ουτε θυλακιτιδες,ουτε τιποτα...κ ειμαι κ 32 κ τα ξυριζω κ χρονια...τυχαιο? δνε νομιζω... :2funny: :2funny:
ακριβως.οπως ξυριζεσαι  στο προσωπο και κατω.εγω πχ εχω βρει την χαρα μου.αγορασα επαγγελματικη ξυριστικη μηχανη απο κομμωτηριο με διαφορα εκατοστα λεπιδων και την χρησιμοποιω παντου.προσωπο,πλατη,στηθος.ποδια,αρχιδια.εκτος αυτου  κανεις και οικονομια γλιτωνοντας τα 30ευρα στην αισθητικο για αποτριχωση :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
τα αρχιδια κόντρα (ξυραφακι με φορά προς τα πάνω) κ βουβωνικη περιοχη- βάση πέους, με φορά προς τα κάτω...δοκιμασε το τζο... ;)
ξυρισμα γενικως το εχω δοκιμασει ..  :rockon: :rockon: :rockon: Εχω παθει εξαρτηση στο καραμπαlicking  :rockon: (Γεια σου Χριστινα  :smitten:)

οπως λες και συ τα παιρνω , μερικες φορες και στο πλαι τα @@ ( δεξια αριστερα)  ποιο ψηλα το παρατησα το ξυρισα , τα παιρνω με κουρευτικη πρωτη σκαλα γιατι επαιζε ερεθησμος και φαινοταν αισχος

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ακριβως.οπως ξυριζεσαι  στο προσωπο και κατω.εγω πχ εχω βρει την χαρα μου.αγορασα επαγγελματικη ξυριστικη μηχανη απο κομμωτηριο με διαφορα εκατοστα λεπιδων και την χρησιμοποιω παντου.προσωπο,πλατη,στηθος.ποδια,αρχιδια.εκτος αυτου  κανεις και οικονομια γλιτωνοντας τα 30ευρα στην αισθητικο για αποτριχωση :2funny: :2funny: :2funny:

για πες για πες

τυπος μοντελο

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
κ στο τέλος βαζεις κ το after-shave balsam κ η πeριοχη ειναι μυρωδατη...μαλιστα προχθες στο μπουρδελο τσακωσα κ το κοπλιμαν οτι μοσχομυριζω στα αρχιδια κ στο τσουτσουνι..

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
κ στο τέλος βαζεις κ το after-shave balsam κ η πeριοχη ειναι μυρωδατη...μαλιστα προχθες στο μπουρδελο τσακωσα κ το κοπλιμαν οτι μοσχομυριζω στα αρχιδια κ στο τσουτσουνι..

Δεν καιει αυτο ?  :think: εγω δεν βαζω τιποτα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Δεν καιει αυτο ?  :think: εγω δεν βαζω τιποτα
οχι βαζω αυτο που ειναι σαν κρεμα,το μπαλσαμ...οχι δροσια νοιωθω.. :2funny:...παντως αν ερεθιζεσαι ευκολα (εννοω αν εχεις ευαισθητη επιδερμιδα),καλυτερα να ξυριζεις μονο αρχιδια κ την πανω περιοχω να χρησιμοποιεις μηχανη με σκαλες..νομιζω δεν θα εχεις προβλημα ετσι...κ κατι σημαντικο...ΠΟΤΕ δεν πιεζουμε πολυ το ξυραφι πανω στο δερμα..

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
για πες για πες

τυπος μοντελο
panasonic ER 1510.απαιχτη κανει τα παντα και με ποικιλια λωριδων απο 0.8 ως 15mm. :thumbsup: και χωρις κανενα ερεθισμο σε οποιο μερος του σωματος και αν την χρησιμοποιησεις.

ring

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ξυρισμα με ξυραφη δεν εχω δοκιμασει ποτε...κολλαω λιγο...αλλα με μηχανη κουρεματος το κανω συχνα...ανα διαστηματα αναλογα και τη σεξουαλικη δραστηριοτητα που εχω...

rythmodamasths90

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εγω παντως οποτε προσπαθω να ξυριστω ειτε με μηχανη ειτε με ξυραφι παντα θα κοπω εστω και μια φορα  :jerking:

ring

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Με ξυραφη κολλαω οπως ειπα και πριν...αν βρεθει καμοια γυναικα να μου τα ξυρισει με ξυραφη με ασφαλεια ετσι...χαχααχα θα κατσω μονος μου ποτε!!!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Με ξυραφη κολλαω οπως ειπα και πριν...αν βρεθει καμοια γυναικα να μου τα ξυρισει με ξυραφη με ασφαλεια ετσι...χαχααχα θα κατσω μονος μου ποτε!!!
γιατι ρε φίλε κουλός είσαι??με το συμπαθιο κιόλας...τι παραπάνω θα μπορει η γκόμενα απο σένα? :think:

ring

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Δεν ειναι θεμα οτι ειμαι κουλος...απλα κολλαω γενικα να το κανω...

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Παιδιά εγώ ξυρίζω τα παπάρια μου με ξυριστική μηχανή. Τώρα σκέφτομαι να πάρω αποτριχωτική κρέμα, που την απλώνεις και φεύγουν οι τρίχες. Την έχει δοκιμάσει κανείς? Είναι επικύνδινη αν την απλώσω πάνω στα αρχίδια μου ή όχι????

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Για  ....σιγουρα  αποτελεσματα

Συνημμένα