dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
το σκέφτομαι,θα πιασει?Tυπε ανοιξε μπαρμπερικο για το κατω κεφαλι....
το σκέφτομαι,θα πιασει?Tυπε ανοιξε μπαρμπερικο για το κατω κεφαλι....
ακριβως.οπως ξυριζεσαι στο προσωπο και κατω.εγω πχ εχω βρει την χαρα μου.αγορασα επαγγελματικη ξυριστικη μηχανη απο κομμωτηριο με διαφορα εκατοστα λεπιδων και την χρησιμοποιω παντου.προσωπο,πλατη,στηθος.ποδια,αρχιδια.εκτος αυτου κανεις και οικονομια γλιτωνοντας τα 30ευρα στην αισθητικο για αποτριχωσηη διαδικασια ειναι απλη...μουλιαζεις την περιοχη των ορχεων κ του πεους,βαζει μπολικο αφρο ξυρισματος,αφηνεις τον αφρο κανα 2-3 λεπτο κ μετα με ενα ξυραφακι 3 λεπιδων αρχιζεις το εργο...δεν χρειαζονται βιασυνες εδω,θελει ρεγουλα κ προσοχη (μην γινει κ κανα ατυχημα).
προσωπικα οπως ακριβως ξυριζομαι στο προσωπο ετσι ξυριζω κ τα καλαμπαλικια....κ σας πληροφορω αγαπητοι συναδελφοι οτι πετυχαινω βελουδινη αισθηση κ επιδερμιδα μωρου.ουτε σπυρακια,ουτε θυλακιτιδες,ουτε τιποτα...κ ειμαι κ 32 κ τα ξυριζω κ χρονια...τυχαιο? δνε νομιζω...
ξυρισμα γενικως το εχω δοκιμασει .. Εχω παθει εξαρτηση στο καραμπαlicking (Γεια σου Χριστινα )τα αρχιδια κόντρα (ξυραφακι με φορά προς τα πάνω) κ βουβωνικη περιοχη- βάση πέους, με φορά προς τα κάτω...δοκιμασε το τζο... ;)
ακριβως.οπως ξυριζεσαι στο προσωπο και κατω.εγω πχ εχω βρει την χαρα μου.αγορασα επαγγελματικη ξυριστικη μηχανη απο κομμωτηριο με διαφορα εκατοστα λεπιδων και την χρησιμοποιω παντου.προσωπο,πλατη,στηθος.ποδια,αρχιδια.εκτος αυτου κανεις και οικονομια γλιτωνοντας τα 30ευρα στην αισθητικο για αποτριχωση
κ στο τέλος βαζεις κ το after-shave balsam κ η πeριοχη ειναι μυρωδατη...μαλιστα προχθες στο μπουρδελο τσακωσα κ το κοπλιμαν οτι μοσχομυριζω στα αρχιδια κ στο τσουτσουνι..
οχι βαζω αυτο που ειναι σαν κρεμα,το μπαλσαμ...οχι δροσια νοιωθω.. ...παντως αν ερεθιζεσαι ευκολα (εννοω αν εχεις ευαισθητη επιδερμιδα),καλυτερα να ξυριζεις μονο αρχιδια κ την πανω περιοχω να χρησιμοποιεις μηχανη με σκαλες..νομιζω δεν θα εχεις προβλημα ετσι...κ κατι σημαντικο...ΠΟΤΕ δεν πιεζουμε πολυ το ξυραφι πανω στο δερμα..Δεν καιει αυτο ? εγω δεν βαζω τιποτα
panasonic ER 1510.απαιχτη κανει τα παντα και με ποικιλια λωριδων απο 0.8 ως 15mm. και χωρις κανενα ερεθισμο σε οποιο μερος του σωματος και αν την χρησιμοποιησεις.για πες για πες
τυπος μοντελο
Εγω παντως οποτε προσπαθω να ξυριστω ειτε με μηχανη ειτε με ξυραφι παντα θα κοπω εστω και μια φορα
τελείως ξυρισμένα!!!!!
καλώς την...απο οτι βλέπω τα θες γουλι...για αισθητικους λόγους ή κ για παραπέρα πραγματα?τελείως ξυρισμένα!!!!!
γιατι ρε φίλε κουλός είσαι??με το συμπαθιο κιόλας...τι παραπάνω θα μπορει η γκόμενα απο σένα?Με ξυραφη κολλαω οπως ειπα και πριν...αν βρεθει καμοια γυναικα να μου τα ξυρισει με ξυραφη με ασφαλεια ετσι...χαχααχα θα κατσω μονος μου ποτε!!!