Νέα

Ξύπνα! Ξεπουλάνε τις παραλίες μας! Υπογράφουμε εδώ "ΟΧΙ"!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 981
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οπως επεβαλαν καποιοι στον κοσμο να τρωει ψωμι απο σιταρι αντι για ζεα?
ποια ζεα τυπε;αυτα ειναι μαλακιες....

οπως επεβαλλαν στον κοσμο οτι πρεπει να παρει τζηπ για να ανεβαινει στα κακοτραχαλα στενα του κολωνακιου,να αγοραζει ενα σωρο μπουρδες,να κανει λογαριασμους σε φατσοβιβλια και να αποχαυνωνεται ομαδικα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
τυπε ειμαι ιδεολογικα αντιθετος στην επιβολη προς τις μαζες για καλοκαιρινες και μαλιστα θαλασσιες διακοπες που μας επεβαλλε μεταπολεμικα το καθεστως

Ποιό "καθεστώς" ρε τύπε, γαμώ την επαναστατικότητά σας! Ο Παπάγος ας πούμε;

Η Κοκό Σανέλ είχε επιβάλει την μόδα του μαυρίσματος από τον ήλιο. Αν ήταν "καθεστώς" η Σανέλ πάω πάσο...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
τυπε οι παραλιες ειναι για τους ξενους τουριστες,οχι τους τεμπελχαναδες τους ελληναραδες....εγω εχω να κανω τεσσερα χρονια διακοπες και δουλευω σκληρα.....δεν επαθα τιποτα
Καλά κάνεις και δουλεύεις.
Πρόσβαση στις παραλίες πρέπει να έχουν ΟΛΟΙ. Χωρίς να πληρώνουν για να μπουν στη θάλασσα.
Αυτό δεν αποκλείει τους ξένους τουρίστες από το να μπαίνουν.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πρόσβαση στις παραλίες πρέπει να έχουν ΟΛΟΙ. Χωρίς να πληρώνουν για να μπουν στη θάλασσα.

και στα σπιτια σας να εχουν προσβαση ολοι. ναρχομαι να πεταω σκουπιδια.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
ποια ζεα τυπε;αυτα ειναι μαλακιες....

οπως επεβαλλαν στον κοσμο οτι πρεπει να παρει τζηπ για να ανεβαινει στα κακοτραχαλα στενα του κολωνακιου,να αγοραζει ενα σωρο μπουρδες,να κανει λογαριασμους σε φατσοβιβλια και να αποχαυνωνεται ομαδικα

Με την ιδια λογικη και τωρα του επιβαλουν του κοσμου να κλαιγεται για το μνημόνιο.

Σε καθε περιπτωση αν ο κοσμος δεν μπορει να παρει απόφασεις με υπευθυνότητα ειναι ανικανος να εκλεγει κυβερνησεις . Η αναλαμβανουμε τις ευθυνες μας σαν λαος ή σταματαμε  να κανουμε εκλογες .

Στο θεμα Α) πρεπει να μειωθουν οι ξαπλωστρες στην Αττικη και Β) να γκρεμιστουν ΟΛΑ τα αυθαιρετα κτισματα κοντα στις παραλίες . Το νομοσχεδιο δεν ξερω τι προβλέπει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γιατι αν περασεις μεσα απο το ξενοδοχειο και βγεις στην παραλια θα σε εμποδισει κανεις;δε νομιζω.....εισοδο θα εχουν μονο οι οργανωμενες με την νομιμοποιηση του κρατους

αλλα να σου πω και το αλλο....πας σε μια παραλια που ειναι δηθεν δωρεαν αλλα ολο το μερος ειναι κατειλημενο απο ξαπλωστρες ενος μπαρ που πρεπει να τις πληρωσεις.....θεωρητικα μπορεις να αραξεις σε δικη σου ξαπλωστρα που θα φερεις απο το σπιτι....αλλα που θα την βαλεις;αφου ολος ο χωρος ειναι πιασμενος;συν οτι θα γινεις γραφικος

αρα;αναγκαζεσαι να πληρωσεις καφεδες ποτα σαντουιτς μαλακιες και πιθανως και την ξαπλωστρα για να καθισεις σαν ανθρωπος.....αρα ποια τζαμπα προσβαση εχουμε τωρα και τριχες;εκτος αν μιλαμε για παραλιες που δεν τις ξερει  κανεις

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Δεν χορταίνεται η Έρι. Κομπολόι τους παίζει όλους   :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εσυ τι χειροκροτας καλε; ειναι κοινοχρηστα τα σπιτια οπως ο αιγιαλος και ανηκουν σε ολους; χαχαχαχαχαχχαχαχα λεει μια μαλακια ο λοπεζ απο πισω ..

να γινουν κοινοχρηστα ξανα και τα σπιτια γουρουνα. καποτε ολα κοινοχρηστα ηταν.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.139
Πόντοι
12.756
εσυ τι χειροκροτας καλε; ειναι κοινοχρηστα τα σπιτια οπως ο αιγιαλος και ανηκουν σε ολους; χαχαχαχαχαχχαχαχα λεει μια μαλακια ο λοπεζ απο πισω ..

δεν σε γαμω  :sunglasses: , μου χαλας την αισθητική  :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να μην καταλάβουμε δηλαδη τα κενά σπίτια?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γιατι ρε μαλακα;δεν εχω το δικαιωμα ;δεν ειναι ελευθερη η παραλια για τον λαο;εγω θελω να στρωσω την πετσετα μου και να ξαπλωσω χωρις να πληρωσω

200 ευρω να παει τσομπανη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom