Νέα

Ξύπνα! Ξεπουλάνε τις παραλίες μας! Υπογράφουμε εδώ "ΟΧΙ"!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 981
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Black-kid-dancing.gif

να το πιτσιρίκι τους
λίγο σκούρο δε βγήκε  :think:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.131
Πόντοι
12.756
ποτε θα καταλάβεις ότι ΔΕΝ είναι τα παντα σεξ ??
το ξεπούλημα του κρατους εχει μεγαλυτερη σημασια ...

εχει ξεπουλησει ολες τις τρυπες της , και εχει προβλημα στο ξεπουλημα του κρατους  :jerking:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
16
για να το κλεινουμε τυπε μου, μακαρι να υπηρχε παιδεια να απολαμβανουμε τις παραλιες μας αλλα δεν. μακαρι να υπηρχε αυστηροτητα νομων αλλα δεν. η πραγματικοτητα ειναι χαβουζες παραλιες οπου υπαρχει ελευθερας. συμπερασμα: στο διαολο και να μην ξαναπατησει κανενα Ζωο που δεν εμαθε ποτε στη ζωη του εκτιμηση και σεβασμο. προσωπικη ευχη να εχουν παντου 100 ευρω εισοδο και 200 ευρω ξαπλωστρα. αμην.

Μιας και είσαι κομάντο, τι θα έλεγες να φαπώνεις όποιον αρχίζει ξεδιάντροπα να πετάει σκουπίδια στην παραλία που βρίσκεσαι? Είναι και αυτό μια αρχή. Δώσε το παράδειγμα αντί να εύχεσαι 100αρια και 200αρια. Θα μου πεις, όταν θαυμάζεις το μπουμπούκο και το νεοφιλελεύθερο έργο του, στα 100αρια στις ακτές θα κολλήσεις;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
46 σελίδες από χτες το μεσημέρι.... μάλιστα....

tumblr_lkwv46D0oz1qafen6.gif

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
 Με την ιδια λογικη και τωρα του επιβαλουν του κοσμου να κλαιγεται για το μνημόνιο.

Σε καθε περιπτωση αν ο κοσμος δεν μπορει να παρει απόφασεις με υπευθυνότητα ειναι ανικανος να εκλεγει κυβερνησεις . Η αναλαμβανουμε τις ευθυνες μας σαν λαος ή σταματαμε  να κανουμε εκλογες .

Στο θεμα Α) πρεπει να μειωθουν οι ξαπλωστρες στην Αττικη και Β) να γκρεμιστουν ΟΛΑ τα αυθαιρετα κτισματα κοντα στις παραλίες . Το νομοσχεδιο δεν ξερω τι προβλέπει.

To νομοσχέδιο νομιμοποιεί τα αυθαίρετα που είναι για επαγγελματική χρήση(...) άρει καπους περιορισμούς στην ιδιωτική χρήση της παραλίας (από τα αυθαίρετα) και περιορίζει την ελέυθερη πρόσβαση. Πώς αυτό θα εξελιχθεί, κατά το Ελληνικό κράτος...
Να ξαναμπεί η οικομική κατασταση της χώρας πριν το Πασοκ; Οι οικονομικές διάνοιες ξεπουλάν ότι είναι εύκολο και δε χρειάζεται προσπάθεια.
Η συμφωνία με τη Γερμανιά για ανανεώσιμες πηγές ναυάγισε. Ραγιαδισμός, 5 αιολικά πάρκα δε μπορούν.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μιας και είσαι κομάντο, τι θα έλεγες να φαπώνεις όποιον αρχίζει ξεδιάντροπα να πετάει σκουπίδια στην παραλία που βρίσκεσαι? Είναι και αυτό μια αρχή. Δώσε το παράδειγμα αντί να εύχεσαι 100αρια και 200αρια. Θα μου πεις, όταν θαυμάζεις το μπουμπούκο και το νεοφιλελεύθερο έργο του, στα 100αρια στις ακτές θα κολλήσεις;

μπραβο ηλιθιε τη βρηκες τη λυση, εγω ειμαι. να πηγαινω για μπανιο με σκοπο να καταληγω στα τμηματα. ΖΩΑ.

Επισκέπτης
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ελεος απο ποτε η χρεωση γινεται βασει εθνικοτητος
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Δεν εχει νοημα να σου απαντησω σε ένα τοσο τεχνικο θεμα, ειδικα από την ωρα που δεν ξερεις και το παιζεις και ιστορια αλλα δεν γαμιεται...
Λοιπον τον δρομο τον ανοιξαν οι κρουαζιέρες, κάθε διαβατηριο και άλλη τιμη... Από εκει και περα επειδή με τα γραφεια του εξωτερικου δουλευουν με συμβολαια και ποσοστα εχουν χωρισει markets με πιο φτηνη την Ρωσικη, Αγγλικη και Γερμανικη και παει λεγοντας.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
16
μπραβο ηλιθιε τη βρηκες τη λυση, εγω ειμαι. να πηγαινω για μπανιο με σκοπο να καταληγω στα τμηματα. ΖΩΑ.

Καταρχήν ρε καριόλη, δεν σε έβρισα όταν σου απευθύνθηκα. Κατά δεύτερον ρε γαμιόλη, εκτός από το να τον φαπώσεις τον άλλο που βλέπεις ότι κάνει μαλακία, δεν μπορείς να του δείξεις με άλλο τρόπο ότι κάνει μαλακία? Όχι, πρέπει να έρθει ο μπίζνεσμαν να περιφράξει την παραλία για να μην χαλάσει την αισθητική σου. Και πρέπει να ορίζει ο Σαμαράς και ο μπουμπούκος το πως θα ζεις. ΕΣΥ μην κάνεις τίποτα. Μόνο να κράζεις και να επιδεικνύεις τη μισανθρωπιά σου. Και όταν το κάνεις αυτό, μην περιμένεις τίποτα άλλο πέρα από ένα μεγαλοπρεπές ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ στην καλύτερη των περιπτώσεων. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καταρχήν ρε καριόλη, δεν σε έβρισα όταν σου απευθύνθηκα. Κατά δεύτερον ρε γαμιόλη, εκτός από το να τον φαπώσεις τον άλλο που βλέπεις ότι κάνει μαλακία, δεν μπορείς να του δείξεις με άλλο τρόπο ότι κάνει μαλακία? Όχι, πρέπει να έρθει ο μπίζνεσμαν να περιφράξει την παραλία για να μην χαλάσει την αισθητική σου. Και πρέπει να ορίζει ο Σαμαράς και ο μπουμπούκος το πως θα ζεις. ΕΣΥ μην κάνεις τίποτα. Μόνο να κράζεις και να επιδεικνύεις τη μισανθρωπιά σου. Και όταν το κάνεις αυτό, μην περιμένεις τίποτα άλλο πέρα από ένα μεγαλοπρεπές ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ στην καλύτερη των περιπτώσεων. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.

όχι δεν μπορείς να του το δείξεις..γιατί αν του πείς (και με ευγενικό τρόπο) "γιατί ρε φίλε πετάς σκουπίδια" θα ακούσεις από "εσένα ρε τι σε νοιάζει" εως "αντε ρε γαμίσου που θα μας κάνεις και παρατήρηση"

και επειδή ανάλογα με την διαβάθμιση αυτού που θα ακούσεις παίζει και η απάντηση που θα δώσεις η οποία μπορεί να ξεκινάει από "μάζεψε τα τώρα" μέχρι το "σε ποιόν είπες αντε γαμίσου ρε αμώ το μουνί που σε πέταγε" η κατάλληλη είναι περίπου η ίδια... χαλάς την μέρα σου και έχεις πολλές μα πάρα πολλές πιθανότητες να καταληξεις στο τμήμα...

εντιτ... και για να το συνεχισω...

και επειδή δεν είμαι διατεθιμένος να πλακώνομαι κάθε φορά, ούτε να κάθομαι σε μια παραλία στην οποία ο κάθε παπάρας αφού κάνει μπάνιο και βλαχομπουκώσει αμολάει τα σκουπίδια του πολύ δε περισσότερο να κάνω τον μαλάκα κάθε φορά που βλέπω έναν και να τα μαζεύω για να του μάθω δήθεν τρόπους , θέλω κάποιες παραλίες στις οποίες να πηγαίνω και να μην τους τρώω στην μάπα... και επειδή είμαι και διατεθιμένος να πληρώσω γιαυτό θέλω αυτές να είναι οι καλύτερες παραλίες...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.131
Πόντοι
12.756
όχι δεν μπορείς να του το δείξεις..γιατί αν του πείς (και με ευγενικό τρόπο) "γιατί ρε φίλε πετάς σκουπίδια" θα ακούσεις από "εσένα ρε τι σε νοιάζει" εως "αντε ρε γαμίσου που θα μας κάνεις και παρατήρηση"

και επειδή ανάλογα με την διαβάθμιση αυτού που θα ακούσεις παίζει και η απάντηση που θα δώσεις η οποία μπορεί να ξεκινάει από "μάζεψε τα τώρα" μέχρι το "σε ποιόν είπες αντε γαμίσου ρε αμώ το μουνί που σε πέταγε" η κατάλληλη είναι περίπου η ίδια... χαλάς την μέρα σου και έχεις πολλές μα πάρα πολλές πιθανότητες να καταληξεις στο τμήμα...

εντιτ... και για να το συνεχισω...

και επειδή δεν είμαι διατεθιμένος να πλακώνομαι κάθε φορά, ούτε να κάθομαι σε μια παραλία στην οποία ο κάθε παπάρας αφού κάνει μπάνιο και βλαχομπουκώσει αμολάει τα σκουπίδια του πολύ δε περισσότερο να κάνω τον μαλάκα κάθε φορά που βλέπω έναν και να τα μαζεύω για να του μάθω δήθεν τρόπους , θέλω κάποιες παραλίες στις οποίες να πηγαίνω και να μην τους τρώω στην μάπα... και επειδή είμαι και διατεθιμένος να πληρώσω γιαυτό θέλω αυτές να είναι οι καλύτερες παραλίες...

εδω εισαι σωστος  :sunglasses:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εδω εισαι σωστος  :sunglasses:

εεε μα... ένα σκασμό παραλίες έχει αυτός ο μπουρδελότοπος... ας κάνουν 1000-1500 κλειστές και τις άλλες ας τις αφήσουν ελεύθερες...

σε τρία χρόνια θα έχουμε ξεμείνει από ελεύθερες παραλίες γιατί όλες θα έχουν γεμίσει σκατό και σκουπίδι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom