- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
έβγαλες καθόλου μούσι με αυτά που βλέπεις?
λίγο σκούρο δε βγήκε
να το πιτσιρίκι τους
εφαγα μια χοντρη κ σκληρη πουτσα
ωραια...πασχα ναμος ;)
ποτε θα καταλάβεις ότι ΔΕΝ είναι τα παντα σεξ ??
το ξεπούλημα του κρατους εχει μεγαλυτερη σημασια ...
λίγο σκούρο δε βγήκε
πηρε λιγο απο την μερεντα
για να το κλεινουμε τυπε μου, μακαρι να υπηρχε παιδεια να απολαμβανουμε τις παραλιες μας αλλα δεν. μακαρι να υπηρχε αυστηροτητα νομων αλλα δεν. η πραγματικοτητα ειναι χαβουζες παραλιες οπου υπαρχει ελευθερας. συμπερασμα: στο διαολο και να μην ξαναπατησει κανενα Ζωο που δεν εμαθε ποτε στη ζωη του εκτιμηση και σεβασμο. προσωπικη ευχη να εχουν παντου 100 ευρω εισοδο και 200 ευρω ξαπλωστρα. αμην.
Με την ιδια λογικη και τωρα του επιβαλουν του κοσμου να κλαιγεται για το μνημόνιο.
Σε καθε περιπτωση αν ο κοσμος δεν μπορει να παρει απόφασεις με υπευθυνότητα ειναι ανικανος να εκλεγει κυβερνησεις . Η αναλαμβανουμε τις ευθυνες μας σαν λαος ή σταματαμε να κανουμε εκλογες .
Στο θεμα Α) πρεπει να μειωθουν οι ξαπλωστρες στην Αττικη και Β) να γκρεμιστουν ΟΛΑ τα αυθαιρετα κτισματα κοντα στις παραλίες . Το νομοσχεδιο δεν ξερω τι προβλέπει.
Μιας και είσαι κομάντο, τι θα έλεγες να φαπώνεις όποιον αρχίζει ξεδιάντροπα να πετάει σκουπίδια στην παραλία που βρίσκεσαι? Είναι και αυτό μια αρχή. Δώσε το παράδειγμα αντί να εύχεσαι 100αρια και 200αρια. Θα μου πεις, όταν θαυμάζεις το μπουμπούκο και το νεοφιλελεύθερο έργο του, στα 100αρια στις ακτές θα κολλήσεις;
φυσικα.τώρα αυτά είναι επιχειρήματα για να συνεχίσουμε τη συζήτηση περί του ποια είναι η ορθότερη λύση; :S :S :S
Δεν εχει νοημα να σου απαντησω σε ένα τοσο τεχνικο θεμα, ειδικα από την ωρα που δεν ξερεις και το παιζεις και ιστορια αλλα δεν γαμιεται...ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ελεος απο ποτε η χρεωση γινεται βασει εθνικοτητος
μπραβο ηλιθιε τη βρηκες τη λυση, εγω ειμαι. να πηγαινω για μπανιο με σκοπο να καταληγω στα τμηματα. ΖΩΑ.
Καταρχήν ρε καριόλη, δεν σε έβρισα όταν σου απευθύνθηκα. Κατά δεύτερον ρε γαμιόλη, εκτός από το να τον φαπώσεις τον άλλο που βλέπεις ότι κάνει μαλακία, δεν μπορείς να του δείξεις με άλλο τρόπο ότι κάνει μαλακία? Όχι, πρέπει να έρθει ο μπίζνεσμαν να περιφράξει την παραλία για να μην χαλάσει την αισθητική σου. Και πρέπει να ορίζει ο Σαμαράς και ο μπουμπούκος το πως θα ζεις. ΕΣΥ μην κάνεις τίποτα. Μόνο να κράζεις και να επιδεικνύεις τη μισανθρωπιά σου. Και όταν το κάνεις αυτό, μην περιμένεις τίποτα άλλο πέρα από ένα μεγαλοπρεπές ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ στην καλύτερη των περιπτώσεων. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.
όχι δεν μπορείς να του το δείξεις..γιατί αν του πείς (και με ευγενικό τρόπο) "γιατί ρε φίλε πετάς σκουπίδια" θα ακούσεις από "εσένα ρε τι σε νοιάζει" εως "αντε ρε γαμίσου που θα μας κάνεις και παρατήρηση"
και επειδή ανάλογα με την διαβάθμιση αυτού που θα ακούσεις παίζει και η απάντηση που θα δώσεις η οποία μπορεί να ξεκινάει από "μάζεψε τα τώρα" μέχρι το "σε ποιόν είπες αντε γαμίσου ρε αμώ το μουνί που σε πέταγε" η κατάλληλη είναι περίπου η ίδια... χαλάς την μέρα σου και έχεις πολλές μα πάρα πολλές πιθανότητες να καταληξεις στο τμήμα...
εντιτ... και για να το συνεχισω...
και επειδή δεν είμαι διατεθιμένος να πλακώνομαι κάθε φορά, ούτε να κάθομαι σε μια παραλία στην οποία ο κάθε παπάρας αφού κάνει μπάνιο και βλαχομπουκώσει αμολάει τα σκουπίδια του πολύ δε περισσότερο να κάνω τον μαλάκα κάθε φορά που βλέπω έναν και να τα μαζεύω για να του μάθω δήθεν τρόπους , θέλω κάποιες παραλίες στις οποίες να πηγαίνω και να μην τους τρώω στην μάπα... και επειδή είμαι και διατεθιμένος να πληρώσω γιαυτό θέλω αυτές να είναι οι καλύτερες παραλίες...
εδω εισαι σωστος
όχι απόλυτα το ρήμα είναι γαμάω όχι γαμίζω ;)
εδω εισαι σωστος
προσεχε ομως μην αποκλεισουν, εκτος απο τα σκουπιδια, και τους ασχημους και την πουτσισεις τοτε...