Νέα

Ξύπνα! Ξεπουλάνε τις παραλίες μας! Υπογράφουμε εδώ "ΟΧΙ"!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 981
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
προσεχε ομως μην αποκλεισουν, εκτος απο τα σκουπιδια, και τους ασχημους και την πουτσισεις τοτε...

παίκτη ο ιδιώτης δεν θα αποκλείσει κανέναν ο οποίος συμμορφώνεται με τους όρους του... και πίστεψε με μέσα σε αυτούς δεν είναι η εμφάνιση...

εντιτ.. και στο φινάλε κλείνω και μια παραλία για την πάρτη μου...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
προσεχε ομως μην αποκλεισουν, εκτος απο τα σκουπιδια, και τους ασχημους και την πουτσισεις τοτε...

επειδή εσύ τρώς πόρτα στα παραλιακά μαγαζιά δεν σημαίνει ότι τρώνε και οι άλλοι...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
όχι δεν μπορείς να του το δείξεις..γιατί αν του πείς (και με ευγενικό τρόπο) "γιατί ρε φίλε πετάς σκουπίδια" θα ακούσεις από "εσένα ρε τι σε νοιάζει" εως "αντε ρε γαμίσου που θα μας κάνεις και παρατήρηση"

και επειδή ανάλογα με την διαβάθμιση αυτού που θα ακούσεις παίζει και η απάντηση που θα δώσεις η οποία μπορεί να ξεκινάει από "μάζεψε τα τώρα" μέχρι το "σε ποιόν είπες αντε γαμίσου ρε αμώ το μουνί που σε πέταγε" η κατάλληλη είναι περίπου η ίδια... χαλάς την μέρα σου και έχεις πολλές μα πάρα πολλές πιθανότητες να καταληξεις στο τμήμα...

εντιτ... και για να το συνεχισω...

και επειδή δεν είμαι διατεθιμένος να πλακώνομαι κάθε φορά, ούτε να κάθομαι σε μια παραλία στην οποία ο κάθε παπάρας αφού κάνει μπάνιο και βλαχομπουκώσει αμολάει τα σκουπίδια του πολύ δε περισσότερο να κάνω τον μαλάκα κάθε φορά που βλέπω έναν και να τα μαζεύω για να του μάθω δήθεν τρόπους , θέλω κάποιες παραλίες στις οποίες να πηγαίνω και να μην τους τρώω στην μάπα... και επειδή είμαι και διατεθιμένος να πληρώσω γιαυτό θέλω αυτές να είναι οι καλύτερες παραλίες...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
λες να παιξει πορτα στην παραλια τυπε ? φεις κοντρολ και ετσι ?
γιατι οχι????σκεψου μια παραλια τιγκα στις μουναρες....ο πατσοκοιλιας 60αρης στη διπλανη ξαπλωστρα δεν θα σου χαλαει την αισθητικη?????

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.129
Πόντοι
12.756
γιατι οχι????σκεψου μια παραλια τιγκα στις μουναρες....ο πατσοκοιλιας 60αρης στη διπλανη ξαπλωστρα δεν θα σου χαλαει την αισθητικη?????

αν σουρνει τετοιες μαζι του , ειμαι οκ  :sunglasses:

article-0-021A8FAB00000578-579_468x554.jpg

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
814
Πόντοι
96
εεε μα... ένα σκασμό παραλίες έχει αυτός ο μπουρδελότοπος... ας κάνουν 1000-1500 κλειστές και τις άλλες ας τις αφήσουν ελεύθερες...

σε τρία χρόνια θα έχουμε ξεμείνει από ελεύθερες παραλίες γιατί όλες θα έχουν γεμίσει σκατό και σκουπίδι...
Ρε τραπουτανα, οι παραλιες δεν ανηκουν στο σαμαρα για να τις πουλησει.
Να γινει δημοψηφισμα να δουμε εαν ο δημοτης θελει ιδ. Παραλιες.
Ειμαι σιγουρος οτι θα ψηφισουν οχι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.129
Πόντοι
12.756
Τύπε Νιπλ, με τα γούστα που βγάζεις σκέφτομαι ώρες ώρες ότι παίζει και να 'σαι ο Μισέλ ο Λιάπης  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οχι ρε τυπε , αν και ειναι μουρη ο Μισελ , εχει μια γυμνάστρια  :cum: :cum: :cum: :cum:  κανει περσοναλ .. :sunglasses: :sunglasses:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οχι ρε τυπε , αν και ειναι μουρη ο Μισελ , εχει μια γυμνάστρια  :cum: :cum: :cum: :cum:  κανει περσοναλ .. :sunglasses: :sunglasses:
τύπε,τι πέρσοναλ του κάνει;δεν τον κόβω και πολύ τούμπανο τον Μισέλ που λες.

Λες να του κάνει άλλα πράγματα;  :think:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
που ειναι ο στεκας ο μπρουκλης να αγορασει καμιά παραλία να κανει μπανιο για να μην τον ενοχλει ο ενας και ο αλλος με τα μικροβια του :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Λογικό. Άμα σκάσεις μύτη σε παραλία, όλοι αηδιάζουν και φεύγουν..
Τελευταια φορα που ειχε σκασει μυτη σε παραλια τον ειχαν περασει για φαλαινα και προσπαθουσαν
να τον ριξουν παλι μεσα.Για αυτο εχει λυσαξει να κλεισουν.Εκδικητικος πουστης.

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
που ειναι ο στεκας ο μπρουκλης να αγορασει καμιά παραλία να κανει μπανιο για να μην τον ενοχλει ο ενας και ο αλλος με τα μικροβια του :2funny: :2funny: :2funny:

Άσε  μας μωρέ με τις ιδρωμένες αποβολές κατσίκας.
Πολύ ασχοληθήκαμε..

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Μακάρι να γίνει κάτι για να ανθίσει η ιδιωτική οικονομία.

Αν και ο τουρισμός δεν είναι ο βασικός πυλώνας της οικονομίας ενός σοβαρού ανεπτυγμένου κράτος, δεν βλάπτει να υπάρχει.

Φυσικά, τα σημαντικά ακόμα δεν μπορούν να περάσουν, τι να κάνουμε, με τις σοβιετικές νοοτροπίες που κουβαλάμε, καλά να πάθουμε.

Ζήτω οι ιδιωτικές παραλίες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom