Νέα

Ξύπνα! Ξεπουλάνε τις παραλίες μας! Υπογράφουμε εδώ "ΟΧΙ"!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 981
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σε κάθε είκοσι παραθέσεις που θα μου κάνεις θα σου απαντάω στερεότυπα.
"Σάλτα και γαμήσου σούργελο!"

Μην παρεξηγηθείς, ευχή είναι. :grin:

ριχτης ενα κατουρημα. ειναι οτι πλησιεστερο σε αφρωδες σαμπανιζε υγρο θα πλησιασει ποτε στη ζωη της

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
να στειλκλω απο δευτερα σδοε ετσι για να δουμε ποσο νομοταγης εισαι που κοκορευεσαι ενω υπρχουν ανθρωποι που δεν εχουν να φανε; να τους πεις για την μιζερια :grin:

Σε κάθε είκοσι παραθέσεις που θα μου κάνεις θα σου απαντάω στερεότυπα.
"Σάλτα και γαμήσου σούργελο!"

Μην παρεξηγηθείς, ευχή είναι. :grin:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
να στειλκλω απο δευτερα σδοε ετσι για να δουμε ποσο νομοταγης εισαι που κοκορευεσαι ενω υπρχουν ανθρωποι που δεν εχουν να φανε; να τους πεις για την μιζερια :grin:

στειλε να περναει και η ωρα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ριχτης ενα κατουρημα. ειναι οτι πλησιεστερο σε αφρωδες σαμπανιζε υγρο θα πλησιασει ποτε στη ζωη της

Πες μας και για τα κρυα βράδια εξω απο τα μπουζουκια που εβλεπες τα πλουσιοπαιδα και ονειρευοσουν οτι εισαι και συ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Πες μας και για τα κρυα βράδια εξω απο τα μπουζουκια που εβλεπες τα πλουσιοπαιδα και ονειρευοσουν οτι εισαι και συ

ε τωρα με πας πολλα χρονια πισω. σα να σε ρωταω εγω τι εκανες στα 35 σου

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πήγαινέ την πολύ πιο πίσω ρε σύ. Τότε που είχε οργασμό τελευταία φορά. :)

ερευνες λενε οτι οι μακροχρονια αγαμητες ειναι εξπερ στον κλειτοριδικο οργασμο με  :jerking:. γιατρος εισαι τα ξερεις καλυτερα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κάποιος νόμος μαγειρεύεται πάλι (νομίζω πως είναι στο στάδιο της "διαβούλευσης") που θα επιτρέψει στις διάφορες επιχειρήσεις να μαντρώνουν τις ακτές, και να βάζουν είσοδο για να μπει κανείς μέσα.
Ως συνήθως, θα τον περάσουν νύχτα, και με "κομματική πειθαρχία για να μην αποσταθεροποιηθεί η κυβέρνηση".

Σχετικό δημοσίευμα εδώ:
Έχουν ξεκινήσει αντιδράσεις, δηλαδή (εγώ βρήκα δυο) συστήματα συλλογής υπογραφών πολιτών που ζητάνε να ΜΗ γίνει αυτό.

Νομίζω αξίζει τον κόπο να βοηθήσουμε αυτούς που το κάνουν.

Τα δυο site συλλογής υπογραφών είναι:

και

τυπε οι παραλιες ειναι για τους ξενους τουριστες,οχι τους τεμπελχαναδες τους ελληναραδες....εγω εχω να κανω τεσσερα χρονια διακοπες και δουλευω σκληρα.....δεν επαθα τιποτα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.144
Πόντοι
12.756
τυπε οι παραλιες ειναι για τους ξενους τουριστες,οχι τους τεμπελχαναδες τους ελληναραδες....εγω εχω να κανω τεσσερα χρονια διακοπες και δουλευω σκληρα.....δεν επαθα τιποτα

κατεβα στον Κοσμα στα Πατησια να πατε για καμια βουτια στον Κηφισο ...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.144
Πόντοι
12.756
τυπε ειμαι ιδεολογικα αντιθετος στην επιβολη προς τις μαζες για καλοκαιρινες και μαλιστα θαλασσιες διακοπες που μας επεβαλλε μεταπολεμικα το καθεστως

κατεβα χειμωνα τυπε , δεν εχει καμια αλλαγη ο Κηφισος ..και δεν ειναι θαλασσα , ειναι ποταμι , οποτε θα εισαι και εναλλακτικός  :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κατεβα στον Κοσμα στα Πατησια να πατε για καμια βουτια στον Κηφισο ...
τυπε ειμαι ιδεολογικα αντιθετος στην επιβολη προς τις μαζες για καλοκαιρινες και μαλιστα θαλασσιες διακοπες που μας επεβαλλε μεταπολεμικα το καθεστως

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οπως επεβαλαν καποιοι στον κοσμο να τρωει ψωμι απο σιταρι αντι για ζεα?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κατεβα χειμωνα τυπε , δεν εχει καμια αλλαγη ο Κηφισος ..και δεν ειναι θαλασσα , ειναι ποταμι , οποτε θα εισαι και εναλλακτικός  :sunglasses:
κανονικα εδω λογκαρει ο κοσμας και σου γραφει

δεν κανω διακοπες σου δινω αυτο που θες :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom