Νέα

Ξύπνα! Ξεπουλάνε τις παραλίες μας! Υπογράφουμε εδώ "ΟΧΙ"!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 981
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
δεν ξερω....εδω μεσα διακινουνται τεραστιες ποσοτητες χρηματων (με τα λογια).... :grin: :grin: :grin: :grin:

ναι ολοι εδω την εχουν μεγαλη και χοντρη, γαμανε πολλες και μπανικες γκομενες και εχουν γυρισει τον κοσμο. επισης ξερυν για τα παντα και ειναι κουκλοι. τελος ειναι ολοι μπρουκληδες και πληρωνουν ολους τους φορους τους. Α ναι, δεν πετανε και σκουπιδια στις παραλιες  :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
ρε τυπε τι σχεση εχει αυτο τωρα????
εγω ειμαι κατα μιας ενδεχομενης ιδιωτικοποιησης οποιας παραλιας του καυλωσει του καθενος χωρις ορους και προυποθεσεις....
και επειδη μιλας για βιζιτες και λοιπα, ειναι σαν να μου λεει ο αλλος οτι θελει να περασει νομος και να καταργηθουν ολα τα μπουρδελα σε μεταξουργιο, φυλης και λοιπα και στη θεση τους να γινουν υπερπολυτελη στουντιο με υπερμουναρες μουναρες με 500 ευρω τη βραδια....
αν εσυ εχεις να τα δωσεις, δεν σημαινει οτι πρεπει να αποκλεισεις και τον αλλο που μπορει να δωσει μονο 10ευρω για να πηδηξει την φυματικη,γεματη aids γρια στο παρακμιακο μπουρδελο της φυλης...

Ρε τύπε "καις λάδια";
Σε τί σκατά ποστ σου σου απάντησα; Μήπως σε κάποιο που αναρωτιόταν πόσοι από εμάς μπορούμε να πάμε σε ένα πεντάστερο με μουνάρες δίπλα μας;
Και σου απέδειξα πως σχεδόν όλοι μπορούμε! Σίγουρα πάντως όποιος έχει να σκάσει μια κατοσταρικούρα για σι-τζι.

Τόσο μιζέρια πια να θεωρείτε τα πεντάστερα απροσπέλαστα;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
βαθυστοχαστο. εξισου πιθανο να εισαι στον ανθο της ηλικιας
χοντρο....
ολοι ξερουμε οτι ειναι καμπια και νυχτεριδα,αλλα μην την χτυπας εκει...δεν ειναι το θεμα μας αυτο τωρα... :grin: :grin: :grin: :grin:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
και εγω και πιθανον και αλλοι. Οπως και πολλοι άλλοι δεν πλήρωναν καλη ωρα ο γερο γκαβουλιακας που απο την μια φωναζει για οσους τρωγανε λες και ο ίδιος εκοβε αποδειξεις. Το ίδιο εκανε και το κρατος. το κακό ειναι οτι το κάνει και τωρα

τα μαγαζια που ειδες κλειστα δεν ειναι οτι δεν εχει δουλεια
αλλα απο την ωρα που σφιξαν τα γαλατα εφορια-δανεια-δημοτικα τελη -τιμολογια
εκλεισαν γιατι μεχρι σημερα ζουσαν με τα κλεμμενα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε τύπε "καις λάδια";
Σε τί σκατά ποστ σου σου απάντησα; Μήπως σε κάποιο που αναρωτιόταν πόσοι από εμάς μπορούμε να πάμε σε ένα πεντάστερο με μουνάρες δίπλα μας;
Και σου απέδειξα πως σχεδόν όλοι μπορούμε! Σίγουρα πάντως όποιος έχει να σκάσει μια κατοσταρικούρα για σι-τζι.

ελληνικα πενταστερα κιολας. καποια τα βλεπουν οι ξενοι και γελανε που μοιραζουμε αστερια σαν στραγαλια.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
ναι ολοι εδω την εχουν μεγαλη και χοντρη, γαμανε πολλες και μπανικες γκομενες και εχουν γυρισει τον κοσμο. επισης ξερυν για τα παντα και ειναι κουκλοι. τελος ειναι ολοι μπρουκληδες και πληρωνουν ολους τους φορους τους. Α ναι, δεν πετανε και σκουπιδια στις παραλιες  :grin:
αυτα ειναι μαλακιες....
η μονη σταθερα εδω μεσα ειναι οτι εισαι καμπια... :-* :-* :-*

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ελληνικα πενταστερα κιολας. καποια τα βλεπουν οι ξενοι και γελανε που μοιραζουμε αστερια σαν στραγαλια.
Τύπε κάποτε εμεινα σε πενταστερο στην Κωνσταντινούπολη και μου πεσανε τα σαγόνια.
Το πρωι ερχόταν μεχρι και μια κοπελα με το δισκο του πρωινού, και μου καθαριζε το αυγουλάκι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ρε τύπε "καις λάδια";

να στειλκλω απο δευτερα σδοε ετσι για να δουμε ποσο νομοταγης εισαι που κοκορευεσαι ενω υπρχουν ανθρωποι που δεν εχουν να φανε; να τους πεις για την μιζερια :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
αυτα ειναι μαλακιες....
η μονη σταθερα εδω μεσα ειναι οτι εισαι καμπια... :-* :-* :-*

Ρε παπάρα με βάζεις και σου απαντάω και μετά με γράφεις για να στείλεις φιλάκια στο αγάμητο σούργελο;
Σας βαρέθηκα γαμώ τη μιζέρια σας!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τύπε κάποτε εμεινα σε πενταστερο στην Κωνσταντινούπολη και μου πεσανε τα σαγόνια.
Το πρωι ερχόταν μεχρι και μια κοπελα με το δισκο του πρωινού, και μου καθαριζε το αυγουλάκι.

αστο οι τουρκοι εχουν περασει σε αλλα επιπεδα σερβις και υποδομων γιαυτο εχουν μαζεψει ολο το χαρτι και την αφροκρεμα. μη το πιασουμε θεμα γιατι θα κλαιμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πες μου πως ήταν ζουμπουρλού και δεν της την έπεσες να μην σε πιστέψω! :)
Ζουμπουρλού??? Οχι τύπε. Μοντέλο με μακρύ μαύρο μαλλί. Μεχρι και τα αγγλικά μου ξεχασα οταν την ειδα, και αρχισα να μιλαω τουρκικα ενω δεν γνωριζω καν.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

Πες μου πως ήταν ζουμπουρλού και δεν της την έπεσες να μην σε πιστέψω! :)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ζουμπουρλού??? Οχι τύπε. Μοντέλο με μακρύ μαύρο μαλλί. Μεχρι και τα αγγλικά μου ξεχασα οταν την ειδα, και αρχισα να μιλαω τουρκικα ενω δεν γνωριζω καν.

σου εκατσε κανα περιστερι στην κασιδα?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
Ρε τύπε "καις λάδια";

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα βλεπω και γιουοβιζιον παραλληλα...δεν βλεπω ολα τα μυνηματα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να ξερεις παντως οτι το μπανιο σε παραλια με πληρωμη (πενταστερο ή οπως αλλιως θες πες το) ειναι απλησιαστο για την πλειοψηφια των ελληνων... εκτος αν θεωρεις μπανιο μια φορα την εβδομαδα και αν...και σου ξαναλεω το προβλημα δεν ειναι αν εγω ή εσυ μπορουμε να πληρωσουμε παραλια (ή πενταστερο ή σιτζι),το θεμα ειναι αν μπορει η πλειοψηφια...και κατα τη γνωμη μου δεν μπορει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom