Νέα

Ξύπνα! Ξεπουλάνε τις παραλίες μας! Υπογράφουμε εδώ "ΟΧΙ"!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 981
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
επειδη πρεπει παντα να μιλαμε συμφωνα με το προσωπικο μας συμφερον και οχι αντικειμενικα ετσι? κλασσικο γιδινο ελληνικον
ισα ισα τυπε και εγω τοση ωρα μιλαω αντικειμενικα και οχι με βαση το προσωπικο μου οφελος...
εξαλλου ειμαι απο αυτους που κατηγορουσε πριν ο σκιουρος για κληρονομιαια και λεφτα του μπαμπα.....
οποτε δεν θα με χαλαγε και ολες οι παραλιες να ηταν ιδιωτικοποιημενες,αλλα δεν κολλαω εκει,αλλα πιο θεωρω το σωστο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ισα ισα τυπε και εγω τοση ωρα μιλαω αντικειμενικα και οχι με βαση το προσωπικο μου οφελος...
εξαλλου ειμαι απο αυτους που κατηγορουσε πριν ο σκιουρος για κληρονομιαια και λεφτα του μπαμπα.....
οποτε δεν θα με χαλαγε και ολες οι παραλιες να ηταν ιδιωτικοποιημενες,αλλα δεν κολλαω εκει,αλλα πιο θεωρω το σωστο...

ναι νταξει οτι δηλωσεις εισαι. εσυ μπορεις να πας και εισαι αντικειμενικος, εγω ειμαι ψωμολυσσα και παραλογος. whatever.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ρε ποιοι απο αυτους πληρωσαν ποτε φορο η φπα και απο
εργοδοτικες εισφορες η προσωπικες τους βλεπω στην τηλεοραση να κλαινε που
δεν παιρνουν συνταξη επειδη φταιει το κρατος ο κολοκοτρωνης η ατιμη κοινωνια και ο κουρκουλος

Εσύ πλήρωνες φπα και φορους σιρ;

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
παιδια τωρα που το λετε αναθεωρω να ψοφησουν οι δυ, οι φορτηγατζηδες, οι αγροτες, οι κυρα λενες, οι παπαδες, κτλ ζητω τα λιντλ, ο μπομπολας, και ο βαρδινογιαννης ! χααχαχαχαχαχαχαχχααχ

ρε ποιοι απο αυτους πληρωσαν ποτε φορο η φπα και απο
εργοδοτικες εισφορες η προσωπικες τους βλεπω στην τηλεοραση να κλαινε που
δεν παιρνουν συνταξη επειδη φταιει το κρατος ο κολοκοτρωνης η ατιμη κοινωνια και ο κουρκουλος

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
εχει γελιο παντως ποσοι απο εδω μεσα θα μπορουσαν να αντεξουν οικονομκα τετοιες χλιδες....
περα απο το καυλαντισμα με τις φωτο με τα μουνια και τα 5αστερα σουπερ λουξ ξενοδοχεια, περα απο τον ματζεστικ, δεν νομιζω οτι κανεις απο εσας τα εχει κανει πραξη.... :grin: :grin: :grin:

Ρε αρχηγέ στο Καζινό Λουτράκι κοστίζει η διανυντέρευση τώρα που μιλάμε 110 ευρώ το δίκλινο με ημιδιατροφή.
Και μουνιά υπάρχουν, τώρα αν τα θες στον πούτσο σου κάνεις τα κουμάντα σου.  
Διότι τέτοια ποσά έχουν δοθεί ως ωριαία βίζιτα από πάρα πολλούς σε απίστευτες μπουρούχες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
επειδη σε αυτη την χωρα το σωστο ειναι παραλογο , ας γινουν οι παραλιες ιδιωτικοποιημενες και να παει να βουταει ο μαλακας ο Ελληνας στην παραλια της Θεσσαλονικης και διπλα απο τα βαπορια στον πειραια , εκει ειναι κρατικα , αυτο του δινει το κρατος

περιεργο τοση ωρα και ακομα δεν ακουσαμε καμια κορωνα για μυκονο και τα συναφη

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
ναι νταξει οτι δηλωσεις εισαι. εσυ μπορεις να πας και εισαι αντικειμενικος, εγω ειμαι ψωμολυσσα και παραλογος. whatever.
δεν νομιζω να εχω κανει και πολλες δηλωσεις εδω μεσα...
αλλοι το παιζουν ιστορια, φρου φρου και μεταξωτα αρωματα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ρε τυπε τι σχεση εχει αυτο τωρα????
εγω ειμαι κατα μιας ενδεχομενης ιδιωτικοποιησης οποιας παραλιας του καυλωσει του καθενος χωρις ορους και προυποθεσεις....
και επειδη μιλας για βιζιτες και λοιπα, ειναι σαν να μου λεει ο αλλος οτι θελει να περασει νομος και να καταργηθουν ολα τα μπουρδελα σε μεταξουργιο, φυλης και λοιπα και στη θεση τους να γινουν υπερπολυτελη στουντιο με υπερμουναρες μουναρες με 500 ευρω τη βραδια....
αν εσυ εχεις να τα δωσεις, δεν σημαινει οτι πρεπει να αποκλεισεις και τον αλλο που μπορει να δωσει μονο 10ευρω για να πηδηξει την φυματικη,γεματη aids γρια στο παρακμιακο μπουρδελο της φυλης...

ποιος σου ειπε οτι εχουν να τα δωσουν; πιο πιθανο ειναι να εχεις εσυ να τα δωσεις παρα αυτοι  :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
οι υπόλοιποι (και ειδικά τα κομμούνια) εδώ:

slumdog-kastes_pic5_m.jpg

:rockon: :rockon: :rockon:

Καύλα ιδέα!

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Kανει οικονομια...ετσι κ εμεις επειδη δεν εχουμε λεφτα για οικονομια(μας τα εκλεψαν) τουλαχιστων να ζουμε σε τρωγλες μαζι με πακια οπως κανει εκεινος

ΠΟΙΑ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν νομιζω να εχω κανει και πολλες δηλωσεις εδω μεσα...
αλλοι το παιζουν ιστορια, φρου φρου και μεταξωτα αρωματα...

για να το κλεινουμε τυπε μου, μακαρι να υπηρχε παιδεια να απολαμβανουμε τις παραλιες μας αλλα δεν. μακαρι να υπηρχε αυστηροτητα νομων αλλα δεν. η πραγματικοτητα ειναι χαβουζες παραλιες οπου υπαρχει ελευθερας. συμπερασμα: στο διαολο και να μην ξαναπατησει κανενα Ζωο που δεν εμαθε ποτε στη ζωη του εκτιμηση και σεβασμο. προσωπικη ευχη να εχουν παντου 100 ευρω εισοδο και 200 ευρω ξαπλωστρα. αμην.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
Ρε αρχηγέ στο Καζινό Λουτράκι κοστίζει η διανυντέρευση τώρα που μιλάμε 110 ευρώ το δίκλινο με ημιδιατροφή.
Και μουνιά υπάρχουν, τώρα αν τα θες στον πούτσο σου κάνεις τα κουμάντα σου.  
Διότι τέτοια ποσά έχουν δοθεί ως ωριαία βίζιτα από πάρα πολλούς σε απίστευτες μπουρούχες.
ρε τυπε τι σχεση εχει αυτο τωρα????
εγω ειμαι κατα μιας ενδεχομενης ιδιωτικοποιησης οποιας παραλιας του καυλωσει του καθενος χωρις ορους και προυποθεσεις....
και επειδη μιλας για βιζιτες και λοιπα, ειναι σαν να μου λεει ο αλλος οτι θελει να περασει νομος και να καταργηθουν ολα τα μπουρδελα σε μεταξουργιο, φυλης και λοιπα και στη θεση τους να γινουν υπερπολυτελη στουντιο με υπερμουναρες μουναρες με 500 ευρω τη βραδια....
αν εσυ εχεις να τα δωσεις, δεν σημαινει οτι πρεπει να αποκλεισεις και τον αλλο που μπορει να δωσει μονο 10ευρω για να πηδηξει την φυματικη,γεματη aids γρια στο παρακμιακο μπουρδελο της φυλης...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Πολλα περισσοτερα απο οσα πιστευεις

και εγω και πιθανον και αλλοι. Οπως και πολλοι άλλοι δεν πλήρωναν καλη ωρα ο γερο γκαβουλιακας που απο την μια φωναζει για οσους τρωγανε λες και ο ίδιος εκοβε αποδειξεις. Το ίδιο εκανε και το κρατος. το κακό ειναι οτι το κάνει και τωρα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
ποιος σου ειπε οτι εχουν να τα δωσουν; πιο πιθανο ειναι να εχεις εσυ να τα δωσεις παρα αυτοι  :grin:
δεν ξερω....εδω μεσα διακινουνται τεραστιες ποσοτητες χρηματων (με τα λογια).... :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom