brusselmale
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Έχουμε εντυπώσεις και πόσο ακίνδυνο είναι το σπρέι xylocaine 10%; Έχει χρησιμοποιήσει κανείς να μας πει εντυπώσεις;;
Έχουμε εντυπώσεις και πόσο ακίνδυνο είναι το σπρέι xylocaine 10%; Έχει χρησιμοποιήσει κανείς να μας πει εντυπώσεις;;
Mια κ μοναδικη φορα, ενοιωθα πως γαμουσα χωρις πουτσα
στην πουτσα μου μια φορά...έφυγα με την γκόμενα μετά από πάρα πολύ ώρα αχυστος η γκόμενα είχε σκάσει στα γέλια...άσε που την άλλη ημέρα μάλλον λόγο του ότι δεν έχυσα αλλά πάλευα πολύ ώρα με πονούσαν τα παπάρια μου...δεν νιώθεις ΤΊΠΟΤΑ... ΜΑΛΆΚΙΑ...!!! Εκτός και να θες να το βάλεις αλλού...εκεί δεν μπορώ να έχω γνώμη...Έχουμε εντυπώσεις και πόσο ακίνδυνο είναι το σπρέι xylocaine 10%; Έχει χρησιμοποιήσει κανείς να μας πει εντυπώσεις;;
μόνο για τον πρωκτό της κοπέλας είναι καλή η ξυλοκαινη και εννοείται να την γαμησεις με καποτα για να μην σου Μουδειαση το πουλί !!Έχουμε εντυπώσεις και πόσο ακίνδυνο είναι το σπρέι xylocaine 10%; Έχει χρησιμοποιήσει κανείς να μας πει εντυπώσεις;;
για πρωκτο κοπελας ειναι καλο.ετσι δε ποναει η κοπελαμόνο για τον πρωκτό της κοπέλας είναι καλή η ξυλοκαινη και εννοείται να την γαμησεις με καποτα για να μην σου Μουδειαση το πουλί !!
μόνο για τον πρωκτό της κοπέλας είναι καλή η ξυλοκαινη και εννοείται να την γαμησεις με καποτα για να μην σου Μουδειαση το πουλί !!
στην πουτσα μου μια φορά...έφυγα με την γκόμενα μετά από πάρα πολύ ώρα αχυστος η γκόμενα είχε σκάσει στα γέλια...άσε που την άλλη ημέρα μάλλον λόγο του ότι δεν έχυσα αλλά πάλευα πολύ ώρα με πονούσαν τα παπάρια μου...δεν νιώθεις ΤΊΠΟΤΑ... ΜΑΛΆΚΙΑ...!!! Εκτός και να θες να το βάλεις αλλού...εκεί δεν μπορώ να έχω γνώμη...
Θα παρακολουθείς ενώ παραβιάζεις τον πρωκτό της... και θα κρίνεις ανάλογος την ένταση την δύναμη και την ταχύτητα που μπαινοβγαίνεις ...!!!ούτε για εκεί δεν κάνει. Επειδή προκαλεί αναισθησία μπορεί να υπάρξει τραυματισμός και να μην το καταλάβει η κοπέλα.