Νέα

Ξύλο-βία-τσαμπουκάδες σε κλαμπ,μπαρ,δρόμο,καφετέριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Πώς η "χαμηλών τόνων" κοπέλα που καθάριζε γραφεία και σπίτια εξελίχθηκε σε γυναίκα-αράχνη!

Μόνο με το παραμύθι της Σταχτοπούτας θα μπορούσε κανείς να παρομοιάσει τη ζωή της 38χρονης συζύγου του Καρδιολόγου από τη Σητεία.

Κόρη καθαρίστριας από τη Βουλγαρία ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένεια της πριν από μερικά χρόνια για μια καλύτερη τύχη.
Όμορφη κοπέλα “χαμηλών” τόνων βοηθούσε τη μητέρα της καθαρίζοντας γραφεία και σπίτια και κάπως έτσι γνώρισε πριν από πέντε χρόνια το Χριστόδουλο Καλαντζάκη, το γνωστό καρδιολόγο από τη Σητεία με την μεγάλη οικονομική επιφάνεια. 

Η γνωριμία έγινε στο Ιατρείο, το οποίο καθάριζε η μητέρα όπου η 38χρονη πήγαινε συχνά για βοήθεια.
Πολύ γρήγορα η γνωριμία εξελίχθηκε σε έρωτα και πριν από τέσσερα χρόνια η 38χρονη θα ανακοίνωνε στο γιατρό ότι είναι έγκυος.
Ο καρπός του έρωτα τους χαροποίησε τον 62χρονο που ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει απόγονο- κάτι που δεν είχε συμβεί στον προηγούμενο γάμο του. 

Αμέσως παντρεύτηκε την 38χρονη ανοίγοντας της διάπλατα την πόρτα σε μια καινούρια ζωή. Ακριβά ρούχα, διακοπές σε πεντάστερα ξενοδοχεία, ταξίδια στο εξωτερικό, χρήματα, ό,τι είχε ονειρευτεί. 

Ωστόσο παρά την καλή ζωή δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον εφηβικό της έρωτα, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα, η σχέση της με τον 37χρονο Βούλγαρο αστυνομικό να αναζωπυρωθεί. 

Συχνά αναφέροντας διάφορες δικαιολογίες ταξίδευε στη Βουλγαρία για να βρίσκεται κοντά τον εραστή της.
Μαζί είχε πάντα το παιδί. Τον τελευταίο χρόνο ο γιατρός είχε καταλάβει ότι έχει εραστή, με αποτέλεσμα η σχέση τους να έχει διαταραχθεί ανεπανόρθωτα. 

Οι συχνοί τσακωμοί είχαν φέρει την κατάσταση στα άκρα οδηγώντας το ζευγάρι σε διάσταση.
Μάλιστα ο γιατρός είχε εκφράσει σε συγγενικό του πρόσωπο τον προβληματισμό του σε σχέση με την πατρότητα του παιδιού ωστόσο δεν είχε καταφέρει να κάνει τεστ DNA, αφού η μητέρα δεν άφηνε το παιδί ποτέ από κοντά της.
Σύμφωνα με συναδέλφους του καρδιολόγου, ο ίδιος ήταν πολύ προβληματισμένος το τελευταίο διάστημα, ωστόσο δεν περίμενε ότι η 38χρονη θα έφτανε σε αυτό το σημείο. 

Στο ... αληθινό παραμύθι, αυτό της “Σταχτοπούτας” από τη Βουλγαρία, το τέλος δεν είναι τελικά και τόσο λαμπερό...

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ

Απίστευτες σκηνές σε μίνι μάρκετ στη Λαμία -Ιδιοκτήτης σπιτιού έδειρε επίδοξους διαρρήκτες [βίντεο]Φωτογραφία: Star κεντρικής Ελλάδος

ΕΛΛΑΔΑ

10|10|2017 18:57

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας μέσα σε μίνι μάρκετ στη Λαμία, με πρωταγωνιστές δύο Ρομά και έναν ιδιοκτήτη σπιτιού. 

Οι δύο Ρομά προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι ενός άντρα, ο οποίος τους αντελήφθη και μόλις οι δράστες απομακρύνθηκαν τους ακολούθησε. 

Οι δύο επίδοξοι διαρρήκτες εισήλθαν σε ένα σούπερ μάρκετ και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μπήκε και αυτός μέσα και άρχισε να τους χτυπάει και να τους ζητάει το λόγο. 

Ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ, που βρέθηκε άθελά του στη μέση αυτής της ιστορίας, προσπάθησε να τους βγάλει έξω, καθώς προκαλούσαν φθορές στο κατάστημά του. 

Κατά τη διάρκεια των... επεισοδίων έσπασαν μπουκάλια με ποτά, «γκρεμίστηκε» ένας πάγκος ενώ παράλληλα δεκάδες προϊόντα έπεσαν στο έδαφος. 

Το περιστατικό διήρκησε 4 περίπου λεπτά. 

Οπως αναφέρει το Star κεντρικής Ελλάδας,  οι Ρομά είχαν συλληφθεί στο παρελθόν για διαρρήξεις και κλοπές. 

Πηγή: Απίστευτες σκηνές σε μίνι μάρκετ στη Λαμία -Ιδιοκτήτης σπιτιού έδειρε επίδοξους διαρρήκτες [βίντεο] | iefimerida.gr 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ξύλο χθες στον αγώνα της Εθνικής.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το μέγεθος της οικογενειακής τραγωδίας που ξεκίνησε να εκτυλίσσεται από το απόγευμα της Κυριακής σε διαμέρισμα επί της οδού Επικούρου 27 στο Περιστέρι και ολοκληρώθηκε με τον θάνατο του άτυχου 18χρονου στην Εντατική του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» χθες το βράδυ. Οι τσακωμοί στο σπίτι της οικογένειας από την Αίγυπτο που ζούσε χρόνια στην Ελλάδα, ήταν συχνοί για οικονομικούς λόγους, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο 53χρονος πατέρας της οικογένειας ήταν άνεργος και αυτό σταδιακά τον έκανε πολύ νευρικό και προκαλούσε έντονες προστριβές μεταξύ των μελών της οικογένειας. Σε έναν ακόμη ανάλογο τσακωμό το απόγευμα της περασμένη Κυριακής, μεταξύ του πατέρα και της μάνας με την κόρη, η μητέρα κάλεσε τον 18χρονο γιο της να επιστρέψει στο σπίτι για να τις βοηθήσει και να ηρεμήσει τον πατέρα του, ο οποίος στο μεταξύ είχε αρπάξει ένα μαχαίρι και το κράδαινε… Μόλις μπήκε στο σπίτι ο 18χρονος γιος και προσπάθησε να συνετίσει τον πατέρα του, εκείνος έκανε μία άτσαλη κίνηση με το μαχαίρι και έπληξε τον ίδιο του τον γιο στην μηρό, κόβοντας του την αρτηρία! Πανικόβλητος ο πατέρας του παιδιού που δεν είχε φαίνεται αυτή την πρόθεση άρπαξε τον αιμόφυρτο γιο του μαζί με την μητέρα του και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και εισήχθη σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο πατέρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Περιστερίου για ενδοικογενειακή βία και πρόκληση βαρέων σωματικών βλαβών, όμως χθες το βράδυ που ήταν και κατά τραγική ειρωνεία η ημέρα γενεθλίων του άτυχου 18χρονου, υπέκυψε στα τραύματά του και πέθανε. Ο απαρηγόρητος για την πράξη του πατέρας κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου και πλέον είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε βάρος του γιου του…...

Διαβάστε όλο το άρθρο:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ενας δεν βρεθηκε να πλακωσε τα φασισταρια που τον κυνηγαγαν και τι δε θα δινα για να τους βαλω τρικλοπαδια στα χατακια της 7

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
ενας δεν βρεθηκε να πλακωσε τα φασισταρια που τον κυνηγαγαν και τι δε θα δινα για να τους βαλω τρικλοπαδια στα χατακια της 7
εσυ το μόνο που θα έκανες είναι να τρέξεις να κρυφτείς χεστακο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τετοιες πρακτικες σε κατι τετοια σκουπιδια θα επρεπε να δερνονται δημοσιος

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
hσουν διπλα στο σκηνικο χτες τυπε?
όχι τύπε. Επαρχία μένω και μόνο για την ΑΕΚ θα ερχόμουν Αθήνα. Αν ήμουν εκεί θα βοηθούσα το παλικάρι γιατί αυτό που έκαναν είναι άνανδρο.

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
eixe μπει στην θυρα 7 με φανελα βαζελου για να βγαλει σελφιε με το κινητο

συνδεσμιτης του παο ειναι
και λογικά έπρεπε να τον σαπίσουν στο ξύλο επειδή φόραγε σε έναν αγώνα της εθνικής φανέλα του παναθηναϊκού πολύ λογικό.Άμα πάω να δω τον Batman και φοράω μπλούζα χ-man λέτε να φάω ξύλο???Θέμα το ένα και θέαμα και το άλλο.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
και λογικά έπρεπε να τον σαπίσουν στο ξύλο επειδή φόραγε σε έναν αγώνα της εθνικής φανέλα του παναθηναϊκού πολύ λογικό.Άμα πάω να δω τον Batman και φοράω μπλούζα χ-man λέτε να φάω ξύλο???Θέμα το ένα και θέαμα και το άλλο.

δεν φοραγε απλα φανελα

το εκανε σε στυλ οτι μεσα στη θυρα 7 σμε με φανελα βαζελου

σαν πολεμο οπαδων στα σοισαλ μιντια

κατι μου λεει οτι διπλα του ηταν κ αλλοι συνδεσμιτες του παο αλλα οταν ειδαν το μπουλουκι εφυγαν

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
δεν φοραγε απλα φανελα

το εκανε σε στυλ οτι μεσα στη θυρα 7 σμε με φανελα βαζελου

σαν πολεμο οπαδων στα σοισαλ μιντια

κατι μου λεει οτι διπλα του ηταν κ αλλοι συνδεσμιτες του παο αλλα οταν ειδαν το μπουλουκι εφυγαν
δεν τους λένε λαγούς άδικα

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
εισαι
λίγο βλάκας ρε φίλε ???τι έπρεπε να κάτσει να το παίξει λιοντάρι και να τον σκότωναν τα ζώα 15 ενάντιων ενός.Εσύ ρε έξυπνε τι θα έκανες?

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
εισαι λίγο βλάκας ρε φίλε ???τι έπρεπε να κάτσει να το παίξει λιοντάρι και να τον σκότωναν τα ζώα 15 ενάντιων ενός.Εσύ ρε έξυπνε τι θα έκανες?
το σχόλιο πανέξυπνε ήταν για τους φίλους του που δεν έκανα τίποτα. Εγώ τι θα έκανα;;;  1) δεν θα πήγαινα με φανέλα άλλης ομάδας στην κερκίδα της πιο μισητής ομάδας 2) αν ο φίλος μου είχε προβλήματα θα έμπαινα και ότι γίνει. Το έχω κάνει και θα το ξανακάνω...ελπίζω να σου απάντησα

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
[/quote

Δικαίωμα του καθενός να φοράει ότι γουστάρει. Αλλά ρε φίλε γιατί ο τύπος να κάνει αυτήν την μαλακια. Ξέρει ότι προκαλεί. Και να μην έπεφτε ξύλο εκείνη τη στιγμή θα δίναμε ραντεβού θανάτου στους δρόμους με πιθανότητα ο άτυχος να είναι και κανένας άκυρος...

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
το σχόλιο πανέξυπνε ήταν για τους φίλους του που δεν έκανα τίποτα. Εγώ τι θα έκανα;;;  1) δεν θα πήγαινα με φανέλα άλλης ομάδας στην κερκίδα της πιο μισητής ομάδας 2) αν ο φίλος μου είχε προβλήματα θα έμπαινα και ότι γίνει. Το έχω κάνει και θα το ξανακάνω...ελπίζω να σου απάντησα
εχεις δικιο δεν διάβασα σωστά λάθος μου.Απλά στην Ελλάδα αφορμή ψάχνουν όλοι για να σε σπάσουν στο ξύλο.

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
εχεις δικιο δεν διάβασα σωστά λάθος μου.Απλά στην Ελλάδα αφορμή ψάχνουν όλοι για να σε σπάσουν στο ξύλο.
οκ τύπε το έχω πάθει και εγώ. Τα γήπεδα είναι ζούγκλα δυστυχώς. Μόνο ένας νόμος τύπου  Thatcher θα μας βάλει μυαλο

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
το σχόλιο πανέξυπνε ήταν για τους φίλους του που δεν έκανα τίποτα. Εγώ τι θα έκανα;;;  1) δεν θα πήγαινα με φανέλα άλλης ομάδας στην κερκίδα της πιο μισητής ομάδας 2) αν ο φίλος μου είχε προβλήματα θα έμπαινα και ότι γίνει. Το έχω κάνει και θα το ξανακάνω...ελπίζω να σου απάντησα
οποτε με την ιδια λογικη λαγοι ειναι και οι δικοι σας που αφησανε τον χοντρο καποτε στην σπυρου λουη και οπου φυγει φυγει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom