loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
φίλε από Κρήτη είμαι ναιΤσιριντανη απο Ηρακλειο Κρητης εισαι?
φίλε από Κρήτη είμαι ναιΤσιριντανη απο Ηρακλειο Κρητης εισαι?
φίλε από Κρήτη είμαι ναι
και εσυ ;;;
οχι καμμια σχεση,απλα λογω επιθετου σε ρωτησα.και εσυ ;;;
σωστός.....οχι καμμια σχεση,απλα λογω επιθετου σε ρωτησα.
να και ενας μυαλό πιθήκου, και έλεγα δεν θα εμφανιστεί ο Νεοέλληνας γαύρος πασοκος δείρτης να υποστήριξή τους κάφρους.Ρε μαγκες ολοι που κατηγορειτε, με την μπλουζα αυτη δεν πας ουτε για καφε στο φλοισβο οχι στο καραισκακη... Τα θελε ο κωλος του..
θελω να μου πεις ρε τυπε... Με τι ψυχολογια πας στο καραισκακη σε αγωνα εθνικης με μπλουζα του παναθηναικου?να και ενας μυαλό πιθήκου, και έλεγα δεν θα εμφανιστεί ο Νεοέλληνας γαύρος πασοκος δείρτης να υποστήριξή τους κάφρους.
γιατί είναι έγκλημα ;;; αν και συμφωνώ μαζί σου. Ο τύπος φορούσε και φούτερ από πάνω.θελω να μου πεις ρε τυπε... Με τι ψυχολογια πας στο καραισκακη σε αγωνα εθνικης με μπλουζα του παναθηναικου?
Δεν ειχε δουλεια να προκαλεσει και να παει με φανελα ομαδας. Εξαλλου η Εθνικη επαιζε. Ας φοραγε φανελα της Εθνικης. Επρεπε να του κανουν τη παρατηρηση πρωτα να αποχωρησει απο μονος του και αν αρνιοταν τοτε να τον εδιωχναν.να και ενας μυαλό πιθήκου, και έλεγα δεν θα εμφανιστεί ο Νεοέλληνας γαύρος πασοκος δείρτης να υποστήριξή τους κάφρους.
και τι? Κανανε σωματικο ελεγχο να δουνε τι φορα ο καθενας απο μεσα?γιατί είναι έγκλημα ;;; αν και συμφωνώ μαζί σου. Ο τύπος φορούσε και φούτερ από πάνω.
μαζι σου ρε φιλε εκανε μαλακια οντως.αλλα δεν μπορουν δυο μεγαλοι να πανε να τον παρουν αγκαζε και να τον βγαλουν εξω χωνοντας του 2-3 ψιλες?πρεπει να πεθανει?γιατι αν δεις τα χτυπηματα που τρωει και που τα τρωει μιλαμε για καθαρη τυχη που ειναι ζωντανοςΡε μαγκες ολοι που κατηγορειτε, με την μπλουζα αυτη δεν πας ουτε για καφε στο φλοισβο οχι στο καραισκακη... Τα θελε ο κωλος του..
δειχνει οτι ο ιδιος δεν σκεφτεται τον εαυτο του... Απο κει και περα καλως η' κακος ετσι ειναι οι "οπαδοι" οπως ειναι και ατιμο πραγμα η μαζα... Αν το θες και αλλιως τα πραγματα δεν ειναι πολιτισμενα στα γηπεδα και δεν το βλεπω να γινονται συντομα και στην τελικη ουτε εγω θελω να βλεπω τη γιαγια να πλεκει στην κερκιδα την ωρα του αγωνα οπως στην αγγλια..(προσωπικη αποψη)μαζι σου ρε φιλε εκανε μαλακια οντως.αλλα δεν μπορουν δυο μεγαλοι να πανε να τον παρουν αγκαζε και να τον βγαλουν εξω χωνοντας του 2-3 ψιλες?πρεπει να πεθανει?γιατι αν δεις τα χτυπηματα που τρωει και που τα τρωει μιλαμε για καθαρη τυχη που ειναι ζωντανος
Δεν νομιζω να ηταν μονος του.... Τοσο μαλακας??? Απλα λογικα οι δικοι του κοτεψαν..Πηγε να βγαλει σεφλι μεσα στο Καρασισκακη με μπλουζα Παναθηναικου...
Μαλακια εκανε αλλα δε δικαιολογειται να τον δειρουν 5 ατομα σε έναν..
Εκείνο το κοπρόσκυλο ο Ντόπας που σκατά είναι;