Νέα

Ξύλο-βία-τσαμπουκάδες σε κλαμπ,μπαρ,δρόμο,καφετέριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
οποτε με την ιδια λογικη λαγοι ειναι και οι δικοι σας που αφησανε τον χοντρο καποτε στην σπυρου λουη και οπου φυγει φυγει
δεν ξέρω σε ποιο σκηνικό αναφέρεσαι αλλά αν ισχύει να είναι. Ξέρω επίσης σκηνικό ( ήμουν εκεί ) που κάποιος πανηγυρίσε γκολ στην Φιλαδέλφεια ( από αντίπαλη ομάδα ) και τον βγάλαμε έξω με ασφάλεια χωρίς να γίνει το παραμικρό. Αν μετράς δεν χρειάζεται να αποδείξεις σε κανένα τίποτα. Όλα έχουν την ώρα τους

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
οκ τύπε το έχω πάθει και εγώ. Τα γήπεδα είναι ζούγκλα δυστυχώς. Μόνο ένας νόμος τύπου  Thatcher θα μας βάλει μυαλο
Απλα τους εχω βαρεθει
οκ τύπε το έχω πάθει και εγώ. Τα γήπεδα είναι ζούγκλα δυστυχώς. Μόνο ένας νόμος τύπου  Thatcher θα μας βάλει μυαλο
Στο Ελλαδα κινδυνεύεις από παντού από οπαδούς από μπαχαλακιδες από βλάχους που νομίζουν ότι κοίταξες την σαβούρα που έχουν για γομενα, από μεθυσμένους στα μπαρ που ψάχνονται για φάπες, από τους φοβερούς οδηγούς μας που αμα ειχαν οπλο στο αμαξι πιστευω οτι θα σου εριχναν ανετα.Άστα όρεξη έχει όλη μέρα να παίζεις μπουνιές.Αυτο πρεπει να αλλαξει καποτε.

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
δεν ξέρω σε ποιο σκηνικό αναφέρεσαι αλλά αν ισχύει να είναι. Ξέρω επίσης σκηνικό ( ήμουν εκεί ) που κάποιος πανηγυρίσε γκολ στην Φιλαδέλφεια ( από αντίπαλη ομάδα ) και τον βγάλαμε έξω με ασφάλεια χωρίς να γίνει το παραμικρό. Αν μετράς δεν χρειάζεται να αποδείξεις σε κανένα τίποτα. Όλα έχουν την ώρα τους
ευκολα το βρισκεις γιατι εγινε και σε ζωντανη μεταδοση ολη η φαση...οποτε ακυρο το οτι δεν λενε τους βαζελες αδικα λαγους που εγραψες πιο πριν.ολοι εχουν κανει τους λαγους φιλε δεν ειναι μονο οι βαζελες....οσο για το δευτερο που ειπες μπροστα στα ματια μου στο κλειστο βρισκουν γαβρο που μαλλον περιμενε να φαει πανι εφαγε κατι ψιλες και τον στειλανε δεν πηγαν να τον τελειωσουν οπως οι αλλοι χθες.

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
ευκολα το βρισκεις γιατι εγινε και σε ζωντανη μεταδοση ολη η φαση...οποτε ακυρο το οτι δεν λενε τους βαζελες αδικα λαγους που εγραψες πιο πριν.ολοι εχουν κανει τους λαγους φιλε δεν ειναι μονο οι βαζελες....οσο για το δευτερο που ειπες μπροστα στα ματια μου στο κλειστο βρισκουν γαβρο που μαλλον περιμενε να φαει πανι εφαγε κατι ψιλες και τον στειλανε δεν πηγαν να τον τελειωσουν οπως οι αλλοι χθες.
μου θυμίζει το σκηνικό στην Ζάκυνθο που τον φάγανε τον Αμερικάνο τα ζώα οι σερβοι πάλι ενα μπουλούκι ενάντιων ενος γενικά η μάζα είναι επικίνδυνη και ανεξέλεγκτη.

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
αν πήγαινες με τον φίλο σου στο γήπεδο, έξω για ποτό, και δεχόταν επίθεση τι θα έκανες ;;;

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
αν πήγαινες με τον φίλο σου στο γήπεδο, έξω για ποτό, και δεχόταν επίθεση τι θα έκανες ;;;
θα έτρεχα μπας και γλιτώσω μαζί με τον φίλο μου μετά θα έπαιρνα άμεσος την αστυνομία μπας και πιάσουν κανέναν και μετά θα βάραγα μηνύσεις.

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
θα έτρεχα μπας και γλιτώσω μαζί με τον φίλο μου μετά θα έπαιρνα άμεσος την αστυνομία μπας και πιάσουν κανέναν και μετά θα βάραγα μηνύσεις.
ώριμη αντίδραση αλλά στην ζούγκλα που ζούμε δεν θα ήταν αρκετή. Μήνυση; στην χώρα την οποία η Μαφία θα δανειζόταν τεχνογνωσία από την δικαιοσύνη!!!!!

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
ώριμη αντίδραση αλλά στην ζούγκλα που ζούμε δεν θα ήταν αρκετή. Μήνυση; στην χώρα την οποία η Μαφία θα δανειζόταν τεχνογνωσία από την δικαιοσύνη!!!!!
εχω φιλο που ηταν 3 χρονια σε αποκατασταση για χτύπημα στον αυχένα και όλα αυτά στο λύκειο από μπουλούκι

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.655
Πόντοι
456
να δοξάζει το θεό, που τα παραπατήματά του τον έφεραν στο τέλος της κερκίδας, καθώς και το ότι αυτή η εξέδρα δεν είχε πλέγμα
και κατάφερε και την σκαπούλαρε πηδώντας τα κάγκελα με ελαφριά τραύματα.

όσο για τους gayρους, μια ζωή πουτάνες ήταν, τώρα θα αλλάξουν;

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Μια φορά τσακώθηκα με έναν στην Κηφισιάς και βγήκε να με χτυπήσει τότε  πάω σε έναν τύπο δίπλα που κοίταζε αν θα πέσει ξύλο και του λέω από δω και πέρα είσαι μάρτυρας άμα βιαιοπραγήσει ο κύριός .Όπως κατάλαβες ο ψήλος μπήκε στο αμάξι του και έφυγε κύριος και έτσι δεν έπεσε ούτε σπρώξιμο

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
κοιτα φιλε αυτο που εκανε ο τυπος χθες αν ηταν φιλος μου δεν θα τον ακολουθουσα εννοειτε.να παω στο καραισκακη και ας παιζει η εθνικη ετσι οπως πηγε αυτος?ε οχι ρε μαγκα δεν τρελαθηκα ακομα...τωρα γενικα αν η φαση παει στο ματσουκι και δεν μπορει να λυθει με λογια οσες φας και οσες ριξεις εκτος αν ειστε 2 ξερω γω με 20 που καλο ειναι να παρεις τον πουλο και γρηγορα

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Μια φορά τσακώθηκα με έναν στην Κηφισιάς και βγήκε να με χτυπήσει τότε  πάω σε έναν τύπο δίπλα που κοίταζε αν θα πέσει ξύλο και του λέω από δω και πέρα είσαι μάρτυρας άμα βιαιοπραγήσει ο κύριός .Όπως κατάλαβες ο ψήλος μπήκε στο αμάξι του και έφυγε κύριος και έτσι δεν έπεσε ούτε σπρώξιμο
εγώ πάλι θα τον χτυπούσα πρώτος. Χωρίς κανένα ενδοιασμό. Αν είχε παρέα και τον έβλεπαν κάτω λίγο δύσκολο να ακολουθούσαν.

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
να δοξάζει το θεό, που τα παραπατήματά του τον έφεραν στο τέλος της κερκίδας, καθώς και το ότι αυτή η εξέδρα δεν είχε πλέγμα
και κατάφερε και την σκαπούλαρε πηδώντας τα κάγκελα με ελαφριά τραύματα.

όσο για τους gayρους, μια ζωή πουτάνες ήταν, τώρα θα αλλάξουν;
δεν ειναι το θεμα οι γαυροι, και πανό στην Θεσσαλονίκη να ήταν πάλι τα ίδια θα γινόντουσαν από τα παοκια είναι η σκατένια νοοτροπία του Νεοέλληνα ότι είναι αντίθετο από εμάς πρέπει να πεθάνει

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
μου θυμίζει το σκηνικό στην Ζάκυνθο που τον φάγανε τον Αμερικάνο τα ζώα οι σερβοι πάλι ενα μπουλούκι ενάντιων ενος γενικά η μάζα είναι επικίνδυνη και ανεξέλεγκτη.
σερβοι στο σκηνικο που λες γαβροι στο χθεσινο ε αμα δεις και τι σχεσεις εχουν μεταξυ τους θα καταλαβεις καποια πραγματα

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
εγώ πάλι θα τον χτυπούσα πρώτος. Χωρίς κανένα ενδοιασμό. Αν είχε παρέα και τον έβλεπαν κάτω λίγο δύσκολο να ακολουθούσαν.
ναι άλλα μετά θα κινδύνευες η να μην μπορείς να δουλέψεις άμα έτρωγες κανένα άγριο ξύλο η να σε τρέχει με μηνύσεις όλο και κάποιος μάρτυρας θα σε δώσει.Για ποιόν λόγο να μπλέξεις σε μια κατάσταση που δεν συμφέρει κανέναν για να μην σε πουν κότα η λαγό???

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
ναι άλλα μετά θα κινδύνευες η να μην μπορείς να δουλέψεις άμα έτρωγες κανένα άγριο ξύλο η να σε τρέχει με μηνύσεις όλο και κάποιος μάρτυρας θα σε δώσει.Για ποιόν λόγο να μπλέξεις σε μια κατάσταση που δεν συμφέρει κανέναν για να μην σε πουν κότα η λαγό???
ο καθένας με τα πιστεύω του τύπε.

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306

dimmits