Νέα

Ξύλο-βία-τσαμπουκάδες σε κλαμπ,μπαρ,δρόμο,καφετέριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Έγκλημα στη Σητεία

eglima-sti-siteia-to-sataniko-zeugari-ton-voulgaron-skotose-ton-giatro-gia-na-tou-arpaxei-tin-periousia4.jpg

Γαμιόνταν σαν σκύλα με τον Βούλγαρο και φόρτωσαν ακόμη και το παιδί στον γιατρό που όμως πήδαγε όποια νοσοκόμα έβρισκε μπροστά του

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
εχω μια απορια...
αυτην βρηκε με τοσα φραγκα και κυρος σαν δουλεια??
αν δεν ειχανε παιδι μαζι γαμουσε οποια ηθελε...
τεσπα, οπως ο ναυτικος κ αυτος ακλαφτος..

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Γαμιόνταν σαν σκύλα με τον Βούλγαρο και φόρτωσαν ακόμη και το παιδί στον γιατρό που όμως πήδαγε όποια νοσοκόμα έβρισκε μπροστά του

σοκαριστηκες?
εγω πλεον σαν ρεπορτερ του σαη δεν νιωθω τιποτα εχω σκληρη πετσα

Σητεία: Ξέρασε τα πάντα η γυναίκα – Βουλγαρα αράχνη που έβαλε τον γκόμενο της να σκοτώσει το γιατρό – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες...Τι αναφέρει η αστυνομία,,

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ηταν ΚΑΙ ΧΑΖΗ...λες κ ηταν πολυ δυσκολο να την υποψιαστουν...

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Αυτό είναι το «μπάζο», η Βουλγαρογύφτισσα που έστειλε στον τάφο τον γιατρό στη Σητεία. Φωτογραφιζόταν στο χλιδάτο «Κόστα Ναβαρίνο» και «το ‘δινε» στον φονιά μπάτσο

Άτομα από το στενό οικογενειακόπεριβάλλον του καρδιολόγου αναφέρουν πως η 38χρονη Βουλγάρα, με την οποία είχαν μαζί κι ένα τρίχρονο παιδί, ήταν η τέταρτη σύζυγός του ενώ τον τελευταίο χρόνο βρίσκονταν σε διάσταση.

H Boυλγάρα, βέβαια, σε φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, ήξερε να ζει τη ζωούλα της και να παίρνει ότι ήθελε από τον γιατρό. Διακοπές, λούσα, πολυτέλειες , άνεση και ζωάρα.

Σε φωτογραφίες που βλέπετε, δεν φαίνεται να της έλειπε και τίποτα, πλην του σφριγηλού και δεμένου σώματος στο κρεβάτι της και του έρωτα που φαίνεται ότι δεν υπήρχε με το γιατρό-θύμα που τον σκότωσαν σαν τον λαγό.

Διακοπές στο πολυτελές Κόστα Ναβαρίνο με 500 ευρώ την βραδυά και ατομικές πισίνες, spα, ακριβά εστιατόρια και πλούτσια εδέσματα.

Και να τανε καμιά της προκοπής. Τζάμπα πήγε ο καρδιολόγος. Τον ντουφέκισαν με σκάγια γουρουνιού.

https://postimages.org/

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

to ενστικτο μου σαν ντετεκτιβ μου λεει οτι υπαρχει συνδεση με την δολοφονια του γνωστου μποντυμπιλντερ στο αμαξι του το πρωι εξω απο το σχολειο

στα νοτια ειναι γνωστες οι ομαδες

το επομενο χτυπημα θα ειναι παλι για την ομαδα του μποντυμπιλντερ κ ισως μεσα απο την φυλακη

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ως συνήθως λες παπαριές-καμαρωτές μάλιστα

Και για να μάθεις μπαλλίτσα ψάξε να βρεις τι σχέση είχε ο Ρόνι με τον Αντωνάκη

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
to ενστικτο μου σαν ντετεκτιβ μου λεει οτι υπαρχει συνδεση με την δολοφονια του γνωστου μποντυμπιλντερ στο αμαξι του το πρωι εξω απο το σχολειο

στα νοτια ειναι γνωστες οι ομαδες

το επομενο χτυπημα θα ειναι παλι για την ομαδα του μποντυμπιλντερ κ ισως μεσα απο την φυλακη
τι λες τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom