Νέα

Ξυλο στον υπουργο Κώστα Χατζηδάκη στην πανελλαδική πορεία...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και στην Ελλάδα που έρχονται τα καλοκαίρια πάλι μία σαλάτα τρώνε

αυτό το κάνουν οι εγγλέζοι.. μία σαλατα στα τέσσερα και χωριστό λογαριασμό στον καθέναν... και η μπύρα από το σουπερμάρκετ (την πίνουνε και ζεστή δεν έχουν πρόβλημα  :2funny: :2funny:)

οι γερμανοί τρώνε και κανένα σουβλάκι... .και εκεί τρώνε λουκάνικο στο όρθιο από τους εντόπιους βρωμιάρηδες..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλά... όταν ένα ποτήρι κρασί σε καφε στο Οσλο έχει 8 ευρά δεν είναι θέμα οικονομικό?
εχεις δεί πολλούς στην Γερμανία σε εστιατόρια να παραγγέλνουν πέρα από μία σαλάτα? (όλοι δίαιτα κάνουν ρε γαμώτο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:)

και ακόμη και στάση ζωής να είναι. .. γιατί εμείς το παίζουμε λάρτζ.. χωρίς μάλιστα να έχουμε τα προσόντα...

ρε παιχτη που πας στη γερμανια και τρωνε μονο σαλατες και δε πινουν μπυρες? δε ταχω δει αυτα τα πραματα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αμα δείτε στην φώτο μπρος πισω, αριστερα εκτος απο δεξια που ειναι οι προστάτες του, ολοι προσπαθουν να του ρίξουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειναι μεχρι κι ο λαιον αλλα δεν φαινεται( κατω χαμηλα )και τεντωνεται να του την σβουριξει...... :grin: :grin: :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ λέω αφού τρώνε μία σαλάτα μόνο, να σταματήσουν να έρχονται προς τα εδώ.

Ας τους φορτωθεί τους μαλάκες τους τουρίστες η Τουρκία, Κροατία, Βουλγαρία κλπ κλπ κλπ

Να πάνε να γαμηθούνε οι τσίπηδες.

:grin:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
συ είπας.. ο Πάγκαλος το είπε αλλιώς αλλά μάλλον δίκιο μου φαίνεται ότι έχει.. .
Προσωπικά είμαι απογοητευμένος.Αν και ως φοιτητής υπήρξα επικεφαλής παράταξης στη σχολή μου, συμμετέχοντας σε ΔΣ-ΓΣ κτλ,έφτασα στο σημείο να σταματήσω,όταν κατάλαβα πως δε θα μπορούσα να προσφέρω παραπάνω..Όι πολιτικοί δεν είναι κάτι παραπάνω από "πουτανάκια" των συμφερόντων.Μόνο που οι πόρνες έχουν φιλότιμο..

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
καλά... όταν ένα ποτήρι κρασί σε καφε στο Οσλο έχει 8 ευρά δεν είναι θέμα οικονομικό?
εχεις δεί πολλούς στην Γερμανία σε εστιατόρια να παραγγέλνουν πέρα από μία σαλάτα? (όλοι δίαιτα κάνουν ρε γαμώτο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:)

και ακόμη και στάση ζωής να είναι. .. γιατί εμείς το παίζουμε λάρτζ.. χωρίς μάλιστα να έχουμε τα προσόντα...
.λαρτζ το παιζουμε γιατι σαν λαος εχουμε συνδρομα.ο ελληνας παντα εχει την διαθεση να δειχνετε στον φιλο του,στον επαγγελματικο-οικογενειακο του κυκλο.η ελλαδα εχει την μοναδικη πρωτευουσα που ειναι συγκεντρομενο το 50% του συνολικου πλυθησμου της χωρας.

tsiki-tsiki

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ποιός φταίει για αυτό?Έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο του Παπανδρέου,του Μητσοτάκη,του Σημίτη,του Καραμανλή και τους ανάγκασαν να τους διορίσουν?Ο πολιτικός φαίνεται στα όχι που θα πει ,έστω και με κόστος..Αλλά όλοι αυτοί έλεγαν ναι, έμαθαν σε έναν ολόκληρο λαό να παρασιτεί και τώρα προσπαθούν να μαζέψουν ότι έχει απομείνει..

Συμφωνω απολυτα.ΑΡΑ; ΚΑΚΩΣ εγινε και ΚΑΛΩΣ κοβουν παλι τους μισθους μπας και ορθοποδησουμε.
Δηλαδη οι εξεγερσεις που κραζουν να συνεχιστει αυτο το μπουρδελο , προφανως εχουν αδικο.
Φυσικα δε θα με πειραζε αν δεσμευαν τις περιουσιες των πρωην κυβερνωντων................

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

σοβαρολογείς τώρα???

στις ταβέρνες παίρνουν κυρίως πιάτο, χωριάτικη και κανά τζατζίκι στα κέφια τους (οι ελληνάρες κατεβάζουν όλα τα ορεκτικά του καταλόγου)

στα ενοικιαζόμενα δωμάτια κάνουν τρελά παζάρια στις τιμές (οι ελληνάρες πολύ λιγότερο)

δεν τους κρίνω, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα (τουλάχιστον στα μέρη μου αυτό συμβαίνει)

Επισκέπτης
πεστα ρε παιχτη. αν δειρουν και το γιωργακη, θα βγουνε γιατι δε του βαλανε και δαχτυλο στο κωλο και μετα στη μυτη να το μυρισει.

νεοελλην, αυτος ο μπιντες...
ναι αλλα με μια διαφορά!

αυτοί που έδειραν τον Χατζηδάκη, ουδεμία σχέση έχουν με τους επαγγελματίες ταραχοποιούς που έσπασαν την Αθήνα τον Δεκέμβρη του '08! Οι τελευταίοι ουτε που θα διαννοούντο να πειράξουν κάποιο μέλος του συστήματος!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγώ λέω αφού τρώνε μία σαλάτα μόνο, να σταματήσουν να έρχονται προς τα εδώ.

Ας τους φορτωθεί τους μαλάκες τους τουρίστες η Τουρκία, Κροατία, Βουλγαρία κλπ κλπ κλπ

Να πάνε να γαμηθούνε οι τσίπηδες.

:grin:

χαχαχα μας τα λεει καπως ο τραμουντανης. λες να ετυχε σε βραδια εξοδου της ομαδας των Ανωνυμων Αλκοολικων και Βουλιμικων?

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
.λαρτζ το παιζουμε γιατι σαν λαος εχουμε συνδρομα.ο ελληνας παντα εχει την διαθεση να δειχνετε στον φιλο του,στον επαγγελματικο-οικογενειακο του κυκλο.η ελλαδα εχει την μοναδικη πρωτευουσα που ειναι συγκεντρομενο το 50% του συνολικου πλυθησμου της χωρας.

είπες και κάτι σωστό :o

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σοβαρολογείς τώρα???

στις ταβέρνες παίρνουν κυρίως πιάτο, χωριάτικη και κανά τζατζίκι στα κέφια τους (οι ελληνάρες κατεβάζουν όλα τα ορεκτικά του καταλόγου)

στα ενοικιαζόμενα δωμάτια κάνουν τρελά παζάρια στις τιμές (οι ελληνάρες πολύ λιγότερο)

δεν τους κρίνω, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα (τουλάχιστον στα μέρη μου αυτό συμβαίνει)
εμεις στα μερη μου δεν εχουμε ορεκτικα στον καταλογο.... :birdman: :2funny:

μονο σαλατα και κοψιδια.... :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αυτοί που έδειραν τον Χατζηδάκη, ουδεμία σχέση έχουν με τους επαγγελματίες ταραχοποιούς που έσπασαν την Αθήνα τον Δεκέμβρη του '08! Οι τελευταίοι ουτε που θα διαννοούντο να πειράξουν κάποιο μέλος του συστήματος!
Ειναι πασιγνωστο οτι τα μελη του κοινοβουλιου προπερσι χαριεντιζονταν με τους μπαχαλακηδες ενω το δεντρο του νικητα καιγοταν.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πλακα πλακα σε κανεναν δεν εκανε εντυπωση ενα;που κυβερνα το πασοκ μετα της τροικας και παλι το ξυλο το φαγε νεοδημοκρατης;α ρε πουτανα δεξια....εσυ φταις για ολα.....ο λαος δεν ξεχνα και ετσι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
και στην Ελλάδα που έρχονται τα καλοκαίρια πάλι μία σαλάτα τρώνε
Actually τρωνε πρωτα την σαλατα. Κανονικα ετσι πρεπει να τρωει ο ανθρωπος για να κοβει λιγο η πεινα και να μην πεφτεις στα κυριως πιατα (που ειναι κατα κανονα λιπαρα) σαν τον γυπα  :birdman:

Τωρα οτι δεν ξεκοιλιαζονται οταν τρωνε εξω ειναι σωστο, αλλα και παλι δεν το βρισκω παραλογο...

tsiki-tsiki

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δε τον ξερω ουτε τον κυριο, ουτε το περιστατικο. Ομως η βια δεν ειναι η λυση ποτε. Αυτο το πιστευω. Και τα ανθρωπακια που ειναι στη βουλη δε φταινε. Απλα ανθρωπακια ειναι, αλλοι τους καθοδηγουνε. Οποιος και ναταν στη θεση τους υποχρεωμενος θαταν απο το συστημα να κανει τα ιδια.

Κι αυτοι ομως που βρισκονται στην κορυφη του συστηματος ανθρωπακια ειναι. Νομιζετε οτι μας καταπιεζουν, και το κανουν, αλλα τελικα οι πιο καταπιεσμενοι απο ολους ειναι αυτοι οι ιδιοι. Αλλα ειναι πολυ ευκολο να ριχνουμε τις ευθυνες στους αλλους. Πολιτικοι Εβραιοι Τραπεζες, οπως θελει το λεει κανεις. Εχθροι τεραστιοι, απροσωποι, ατρωτοι.
Ολοι εκτος απο εμας τους ιδιους. Ομως οποιος εχει διαβασει εστω και λιγη ιστορια θα δει οτι η βια ποτε δεν ηταν λυση, και καμια επανασταση δεν εφερε ποτε πραγματικες αλλαγες. Κι αυτα τα λεει καποιος που και στις πορειες του εχει παει και τις πετρες του εχει πεταξει.

Η μονη επανασταση, η πραγματικη επανασταση, αυτη που οταν θα γινει θα αλλαξουν τα πραγματα ριζικα, ειναι η επανασταση μεσα μας. Η επανασταση στη συνειδηση του ανθρωπου. Οταν θα πουμε δε φταιει κανενας αλλος για τα σκατα που τρωω εκτος απο εμενα τον ιδιο. Οταν θα καταλαβουμε οτι το μεγαλειο του ανθρωπου δεν ειναι στο ποσο μεγαλο πορτοφολι εχει αλλα στο ποσο μεγαλη καρδια. Και δεν ειναι κατι που εξαρταται απο τους αλλους αλλα απο εμας τους ιδιους προσωπικα. Και ουτε ειναι κατι που πρεπει να το κανουμε ολοι για να δουλεψει αλλα αρκει να το κανει ο καθενας προσωπικα για τον εαυτο του.

Φυσικα και δε το εχω καταφερει ακομα. Αν το καταφερω θα σας το πω  :2funny: :2funny:
Πιστευω ομως οτι ισχυει. Και θα μου πεις ωραια ολα αυτα αλλα τα φραγκα ειναι πραγματικα και ο κοσμος πειναει. Κι ομως υπαρχουν ανθρωποι χωρις λεφτα που περνανε μια χαρα και δε πεινανε, και ανθρωποι με απειρα φραγκα που ειναι τερμα δυστυχισμενοι.

Ολα καλα και συμφωνω, αλλα να μη ξερεις τον χατζηδακη μαλλον δε ν παρακολουθεις καθολου την πολιτικη του τοπου.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Προσωπικά είμαι απογοητευμένος.Αν και ως φοιτητής υπήρξα επικεφαλής παράταξης στη σχολή μου, συμμετέχοντας σε ΔΣ-ΓΣ κτλ,έφτασα στο σημείο να σταματήσω,όταν κατάλαβα πως δε θα μπορούσα να προσφέρω παραπάνω..Όι πολιτικοί δεν είναι κάτι παραπάνω από "πουτανάκια" των συμφερόντων.Μόνο που οι πόρνες έχουν φιλότιμο..

:2funny: :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
αυτος που θα την βγαλει λαδι ειναι ο δυσλεκτικος μαλακας ..ο παπανδρεου..εχει ηδη ετοιμασει βαλιτσα για αλλες πολιτειες και προσπαθει να περασει οσα μπορει περισσοτερα οσο γινεται πιο γρηγορα..απ οτι φενεται η οργη του κοσμου σε ενα χρονο το πολυ θα ειναι ασυγκρατητη..τοτε το ξυλο βεβαια δεν θα το φαει η μαριονετα παπανδρεου ..αλλα λοβερδοι και ραγκουσηδες..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εμεις στα μερη μου δεν εχουμε ορεκτικα στον καταλογο.... :birdman: :2funny:

μονο σαλατα και κοψιδια.... :2funny: :2funny:

ααα φίλε στα μέρη μου ο κατάλογος έχει καμμιά 60ρια πιάτα να διαλέξεις και αν είσαι τσίπης σου λένε έχει και κοψίδι (μην το φάς όμως γιατί το έχουν από πρόπερσι  :2funny: :2funny: :2funny:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom