Νέα

Ξυλο στον υπουργο Κώστα Χατζηδάκη στην πανελλαδική πορεία...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αμ ελα ντε? αριστεριστης και πασοκος  :2funny:
τα ιδια λεει και ο παγκαλος τελευτεα!!! κατι για κατι κοψιδια με την ντορα ακουσα!!!! εισαι και εκτορας :2funny: :2funny: :2funny: ρε γμτ κανα αλο κολπο δεν κατεχεις??

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εμμ γι αυτο φωναζω μιλαμε εδω ο κοσμακις εχει αρχισει και την βγαζει με σισιτια και τα πασοκονουδουκουκουδια στιν κοσμαρατουσ!!!!! ειναι σαν την μαρια αντουανετα!!! που ελεγε για τα παντεσπανια!!!! :2funny: :2funny: και αλληλουποστηριξη εεεε!!!! συναγωνιζοντε σε βλακια τον ραν ταν πλαν εεε ρε πουστι ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ!!!!! ΤΕΛΟς!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
καλα εσι παλικαρι μου εισε ΜΕΓΑς ΜΑΛΑΚς !!! ΡΟΤΑ ΤΟΥΕ ΕΛΛΗΝΕς ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥς!! ΣΤΟ ΚΛΟΥΖ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ  ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΕ ΕΠΙ ΤΙΜΙ !!! αλλα τιποτα για το θεμα πεινα!!! ??? φιδολογε ιμιμαθη πρασινοφρουρε ασφαλιτι?? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙς ΤΙΣ ΠΕΙΝΑς ΕΧΕΙς ΣΚΕΥΤΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙς??? :think: :think: :think:

Φιδέμπορε σεμνά είπαμε.

Τότε πως δεν γράφει τίποτε ότι κάνανε τον Γιακούμπ επίτιμο διδάκτορα εδώ:

Και εδώ:

Όσο-όσο για το τι θα κάνω.
Και αυτό το έχω δηλώσει.

ΟΛΑ στις Μπαχάμες τα έχω. Θες να δεις που;;;;
abaco-2005.1114656480.abacos2005_0427_145113aa.jpg

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Φιδέμπορε σεμνά είπαμε.

Τότε πως δεν γράφει τίποτε ότι κάνανε τον Γιακούμπ επίτιμο διδάκτορα εδώ:

Και εδώ:

Και αυτό το έχω δηλώσει.

το ξερο αρχιφιδεμπορα !!!! αλλα νομιζετε οτι θα την βγαλετε ΚΑΘΑΡΗ!!!! ΧΑΑ ΧΑΑΑΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΕ Η ΠΟΥΤΣΑ!!! ΕΕ ΠΟΥΣΕΕΕ ΚΡΙΨΕ ΚΑΤΙ !!! ΤΟΝ ΜΑντελι τον καναν παστελι οι δικοι του!!!!! :2funny: :2funny: περιμενε φιδεμπορα σου ερχονται τα ΑΙΓΙΠΤΙΑΚΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ!! :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΣΑΝ ΝΑ κλεβεις εκλησια πλεον με τα κοματοσκηλα  :2funny: :2funny: :2funny:  με το που αντικρουης την σιστιματικη λασπη και παραπληροφορηση τα λενε απο μονοι τους!!!!!!  ευγε βολτερε μου πες μασ κιαλα πασα μου!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Και αυτό το έχω δηλώσει.

:2funny: :2funny: :2funny:

στην παραγκα?

παλι καλά που δε τα έβαλες κάτω από το στρώμα ρε γκλάβαρο βλαχαδερό!

να δούμε όταν μείνεις άφραγκος(συντομα), σε ποιον θα παίρνεις πιπες πάλι για μια θεσούλα!  Αυτή ειναι η μοίρα των μηδενικών! τι σε κάνει να πιστεύεις οτι θα την αποφύγεις?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εντομεταξι αδερφια τα λαμογια δεν εχουν παρει χαμπαρι οτι η πουτσα απο τα αφεντικα τους ερχετε  ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς!! ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΟΜΑΤΟΣΚΗΛΟΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ!!! ΓΙΑΥΤΟ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ :2funny: :2funny: :2funny:  ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ΣΑΝ ΝΑ κλεβεις εκλησια πλεον με τα κοματοσκηλα  :2funny: :2funny: :2funny:  με το που αντικρουης την σιστιματικη λασπη και παραπληροφορηση τα λενε απο μονοι τους!!!!!!  ευγε βολτερε μου πες μασ κιαλα πασα μου!!!!!!!!!!!

Ότι θέλεις εσύ, ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ!!!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ΣΑΝ ΝΑ κλεβεις εκλησια πλεον με τα κοματοσκηλα  :2funny: :2funny: :2funny:  με το που αντικρουης την σιστιματικη λασπη και παραπληροφορηση τα λενε απο μονοι τους!!!!!!  ευγε βολτερε μου πες μασ κιαλα πασα μου!!!!!!!!!!!

Σου είναι τελείως απαραίτητο κάθε φορά που γράφεις κάτι να μας βγάζεις τα μάτια με την ανορθογραφία σου, ρε νταβάριτς;     :think:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Σου είναι τελείως απαραίτητο κάθε φορά που γράφεις κάτι να μας βγάζεις τα μάτια με την ανορθογραφία σου, ρε νταβάριτς;     :think:
ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΗ ρε αρχοντα !!!! δεν πιστευω να σε επιστρατευσανε και σενα μΠΑς και με κανετε καλα???? :2funny: :2funny: :2funny:  αδερφε για την ορθογραφια ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΝΑΓΝΟΣΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΙ!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
εντομεταξι αδερφια τα λαμογια δεν εχουν παρει χαμπαρι οτι η πουτσα απο τα αφεντικα τους ερχετε  ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς!! ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΟΜΑΤΟΣΚΗΛΟΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ!!! ΓΙΑΥΤΟ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ :2funny: :2funny: :2funny:  ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!!!

αφού πιστεύουν τα λεγόμενα αυτών που εξαπάτησαν τον λαό με το "λεφτα υπάρχουν", οτι όταν γίνει η έκρηξη θα τρώνε ανενόχλητοι τα κλεψιμέϊκα στας Μπαχάμας και τας Καναρίους νήσους, φαντάσου για πόσο ζώα πρόκειται!  Τέτοιους ήθελε ο ΑΓΠ πάντα γύρω του! Ζώα, αμόρφωτους, αστοιχείωτους γλύφτες!

Δεν το έχουν πάρει χαμπάρι τα ζωντανά ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων θα σταλούν στον καιάδα για να γλυτώσουν οι απο πάνω τους! Και το παίζουν ακόμη τζάμπα μάγκες και προκλητικοί αμπλαούμπλες!  :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ότι θέλεις εσύ, ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ!!!!
ΕΤΣΙ ΒΟΛΤΕΡΑΡΑ ΜΟΥ γινε ρομπαα πιο πολυ :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:!!!!  κανεμε σταρρρρ!!! με την αρνητικη διαφημηση!!!!   ΑΝΕΒΑΣΕΜΕ ΚΙΑΛΟ!!!!! Υ.Γ για μαθητη του λαλιοτη σε περιμενα πιο δυνατο!!!! με σενα ειναι σαν να κλευω εκκλησια!!!!! τσ τσ τσ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΙΟΛΑς!!! ΤΣ ΤΣ ΤΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΗ ρε αρχοντα !!!! δεν πιστευω να σε επιστρατευσανε και σενα μΠΑς και με κανετε καλα???? :2funny: :2funny: :2funny:  αδερφε για την ορθογραφια ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΝΑΓΝΟΣΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΙ!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
πρεπει να εχεις συνδρομο καταδιωξης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom