Επισκέπτης
Δεν ξέρω, μπορεί. Αλλά ποιός άλλος έχει την δυνατότητα να σπάει @@ και με τέτοιον συγκεκριμένο τρόπο μάλιστα;
Διότι πρόσεξε ποιά είναι η τακτική του τόσο-τόσο. Αφού κάνει την οποιαδήποτε συζήτηση και αφού δεν πρόκειται να παραδεχθεί ότι έχει λάθος το γυρίζει σε κάτι εντελώς άσχετο. Παράδειγμα:
Το οποίο φυσικά δεν έχει καμμία σχέση με την ροή της συζήτησης αλλά μπορεί να σε παρασύρει σε μία άλλη, εντελώς άσχετη, συζήτηση.
Και επειδή έχω ζήσει την τακτική αυτή με τον Ερευνητή για το θέμα της αλλαγής της ονομασίας της Μεγάλης Βρεττανίας σε Ηνωμένο Βασίλειο και την έχω δει να αναπαράγεται σε πλείστες όσες συζητήσεις με τον όσο-όσο (για παράδειγμα του λες ότι κάνει λάθος και ότι δεν υπάρχουν σήμερα Ελληνόφωνα χωριά στην Σικελία και αυτός σου απαντά ότι υπάρχουν όμως στην Καλαβρία που είναι το ίδιο γιατι συνορεύει με την Σικελία) για αυτό έχω φθάσει στο συμπέρασμα περί κλώνου.
Φυσικά μπορεί πάντοτε να κάνω λάθος. Ενδείξεις έχω και όχι αποδείξεις τις οποίες άλλωστε ουδόλως με ενδιαφέρει να βρω.
ο google τι λέει επ'αυτού? όλο και κάτι θα λέει αφού είναι η μοναδική πηγή γνώσης σας!