Νέα

Ξυλο στον υπουργο Κώστα Χατζηδάκη στην πανελλαδική πορεία...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Κάθε Ελληνίδα θέλει να γίνει ή πορνοστάρ ή πολιτικός.
Από το 1911 δέν  βλέπω καμία διαφορά.
Επειδή "ου παντός πλειν εις Κόρινθον" γίνονται πολιτικοί.......

Αλλά το θέμα είναι ότι έαν γίνω έγώ πορνοστάρ πώς δουλεύει το σύστημα ??????
Κατά μία προσέγγιση 12 ευρώ πού θα μού δίνουν και 12000 πού θα μού γλυτώνουν, μας κάνουν 12012.
Συμφέρει ?????????? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
παντος ενα ειναι σιγουρο θα γινεται μοντελακια ολες!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: τερμα τα πατσοκιλια και οι ελεφαντινες κολαρες !!!!!! ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ :knockinb: :knockinb: :knockinb:  και ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΥΤΕΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕ!!!!!!! ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΡΜΑ!!!!!!!!!! ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.490
Πόντοι
22.785
παντος ενα ειναι σιγουρο θα γινεται μοντελακια ολες!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: τερμα τα πατσοκιλια και οι ελεφαντινες κολαρες !!!!!! ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Θέλεις νὰ πιστέψω πὼς, άν έσὺ πεινάσεις, θὰ γίνεις άδελφή ??????
Άν ναὶ, τότε μία μόνη έξήγηση ὑπάρχει.............ὑπόθεση ἐργασίας κάνω
έσὺ σκέφτεσαι κεφαλαιο  κρατικὰ, έγὼ άριστερὰ.
Δουλεύω, τρώγω καὶ κάνω τὰ κέφια μου, μόνον τὰ κέφια μου, όχι τὰ κέφια τών άλλων........
Αὐτὸ θά πή άνθρώπινη άξιοπρέπεια............

Δεν ξέρω άν οί άντρες ή οί συγκυρίες άναγκάζουν μια γυναίκα να γίνει πόρνη, αλλά σίγουρα καμιά γυναίκα δεν γενιέται πόρνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Θέλεις νὰ πιστέψω πὼς, ἄν ἐσὺ πεινάσεις, θὰ γίνεις άδελφή ??????
Ἄν ναὶ, τότε μία μόνη ἐξήγηση ὑπάρχει.............ὑπόθεση ἐργασίας κάνω
ἐσὺ σκέφτεσαι κεφαλαιο  κρατικὰ, ἐγὼ ἀριστερὰ.
Δουλεύω, τρώγω καὶ κάνω τὰ κέφια μου, μόνον τὰ κέφια μου, ὄχι τὰ κέφια τῶν ἄλλων........
Αὐτὸ θὰ πή άνθρώπινη άξιοπρέπεια............

Δεν ξέρω άν οί άντρες ή οί συγκυρίες άναγκάζουν μια γυναίκα να γίνει πόρνη, αλλά σίγουρα καμιά γυναίκα δεν γενιέται πόρνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ και πουστης γινομε και τσιμπουκια κανο και οπιον πολιτικο βρω στον δρομο του γαμο οτι εχει μεινη αγαμιτο  παιδια εχεις ??? σορυ αΝΔΡΑΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΣΕ ??  :think: :think: :think: :think:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.490
Πόντοι
22.785
ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ και πουστης γινομε και τσιμπουκια κανο και οπιον πολιτικο βρω στον δρομο του γαμο οτι εχει μεινη αγαμιτο  παιδια εχεις ??? σορυ αΝΔΡΑΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΣΕ ??  :think: :think: :think: :think:

Μου θυμίζεις πού και πού κάποιους στοχαστές πού στη διάρκεια τής ίστορίας ύπήρξαν μεν ύλιστές αλλά χωρίς να είναι συνεπείς.
Με άλλα λόγια, έκείνοι που σε όρισμένα γραπτά τους ήταν ύλιστές και σέ άλλα ίδεαλιστές.
Ο Ντεκάρτ λόγου χάρη... Ἔγινε πόρνη γιατὶ γούσταρε.....................

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Μου θυμίζεις πού και πού κάποιους στοχαστές πού στη διάρκεια τής ίστορίας ύπήρξαν μεν ύλιστές αλλά χωρίς να είναι συνεπείς.
Με άλλα λόγια, έκείνοι που σε όρισμένα γραπτά τους ήταν ύλιστές και σέ άλλα ίδεαλιστές.
ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?? αμα εισε νεο παιδι και δεν εχεις να φας ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙς ?? ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙς Schopenhauer ??????

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
σορυ αΝΔΡΑΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΣΕ ??  :think: :think: :think: :think:

Την ίδια ερώτηση του είχα κάνει κι εγώ προ ημερών. Από την απάντησή του (παράθεση φωτογραφίας ατόμου που είχε και αντρικό και γυναικείο γεννητικό όργανο) κατάλαβα ότι είναι intersexed! Sorry για το :offtopic:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606
αεροφλοτ εχεις γραψει ιστορια με τις οδηγιες λεμε...δωσε :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Την ίδια ερώτηση του είχα κάνει κι εγώ προ ημερών. Από την απάντησή του (παράθεση φωτογραφίας ατόμου που είχε και αντρικό και γυναικείο γεννητικό όργανο) κατάλαβα ότι είναι intersexed! Sorry για το :offtopic:
ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΟΥ ΛΕς ΑΔΡΕΡΦΕ???

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
το πιστευεις οτι ουτε εγω ξερω τι ειναι τοσα χρονια???

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ, ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ & τον θειο κωστοπουλο

πειτε με & γραφεικο....

αυτα τα ΜΟΥΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ??????

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ, ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ & τον θειο κωστοπουλο

πειτε με & γραφεικο....

αυτα τα ΜΟΥΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ??????

δεξιος κι εσυ φιλε? θα ξαναρθουμε στα πραματα δικε μου και θα φαμε με χρυσα κουταλια.
κατω η χουντα του πασοκ.

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
δεξιος κι εσυ φιλε? θα ξαναρθουμε στα πραματα δικε μου και θα φαμε με χρυσα κουταλια.
κατω η χουντα του πασοκ.
δεν ειμαι δεξιος, ουΤε αριστερος, τπτ...

ΜΟΥΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ 300..

να γαμησουμε κ τον ρουσοπουλο που εχει ανοιχτες τρυπες????

τον βουλγαρακη μηπως??? εγω θα του εδινα κ κλωτσιες στη σκατομουρη του

την παπαρηγα, που πηγε και πηρε το επιδομα 32η στη σειρα????? Η ΕΡΓΑΤΙΑ........

αντε με τα μουνια

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
το εχω πει και θα το κάνω  :s&m_2:, αν μου ερθει υποψήφιος ξανα στο μαγαζί, θα πέσει κλείδωμα στην πορτα και θα αρχίσω τις φάπες  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:. βεβαια αμα εχει μπράβο μαζι απλα θα τους πετάξω έξω και τερμα.Ειπαμε.. μας γαμησαν που μας γαμήσαν μη φαμε και ξυλο  :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
δεν ειμαι δεξιος, ουΤε αριστερος, τπτ...

ΜΟΥΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ 300..

να γαμησουμε κ τον ρουσοπουλο που εχει ανοιχτες τρυπες????

τον βουλγαρακη μηπως??? εγω θα του εδινα κ κλωτσιες στη σκατομουρη του

την παπαρηγα, που πηγε και πηρε το επιδομα 32η στη σειρα????? Η ΕΡΓΑΤΙΑ........

αντε με τα μουνια
ΜΑΖΙ ΠΑΜΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΕ ΤΙΜΗ ΟΠΑ!!!! αλλα ρε αδερφε η ζημια που εγινε ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΤΕ ΕΤΣΙ??? ΕΧΕΙς ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!!!!!!!!!!!  ΔΕΝ ΚΑΝΟ ΠΛΑΚΑ  ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΙΝΗΚΙ ΡΙΤΡΑ ΟΙ ΔΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥς ΟΡΟΥς  μπορουν να διεκδηκισουν οτιδιποτε εχει στην κατοχη του το ελληνικο δημοσιο!!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟς ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!!  αδρεφε να σε ρωτησο κατι εχεις καμια ιδεα για το πωσ δεν θα πεθανουμε στην πεινα????  ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΙΛΑΩ!!!!!!!!!!!!

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
με την Ελλαδιτσα μας, με την ισοτητα και με την ελευθερία. Εσενα ποιον σε εβαλε ο μπαμπάς να ψηφισεις? τι ειπε θα σε βάλει σε δουλειά? το γλύψιμο τι σου είπε πως το θέλει? με πολυ σάλιο και γλώσσα ή θελει στο πιο στεγνό και να δουλεύεις περισσοτερο το χερι?

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
ΜΑΖΙ ΠΑΜΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΕ ΤΙΜΗ ΟΠΑ!!!! αλλα ρε αδερφε η ζημια που εγινε ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΤΕ ΕΤΣΙ??? ΕΧΕΙς ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!!!!!!!!!!!  ΔΕΝ ΚΑΝΟ ΠΛΑΚΑ  ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΙΝΗΚΙ ΡΙΤΡΑ ΟΙ ΔΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥς ΟΡΟΥς  μπορουν να διεκδηκισουν οτιδιποτε εχει στην κατοχη του το ελληνικο δημοσιο!!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟς ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!!  αδρεφε να σε ρωτησο κατι εχεις καμια ιδεα για το πωσ δεν θα πεθανουμε στην πεινα????  ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΙΛΑΩ!!!!!!!!!!!!

κανεις δεν πεθενει απο πεινα στην ελλαδα. ο θεος ειναι μεγαλος και δεν θα αφησει τους ελληνες να χαθουν

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
κανεις δεν πεθενει απο πεινα στην ελλαδα. ο θεος ειναι μεγαλος και δεν θα αφησει τους ελληνες να χαθουν

κανενα θρεντ που να απονέμει βραβεία για μαλακες υπαρχει? Το παιδι ειναι ταλεντάρα  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom