Πάλι τα ίδια θα λέμε;;;;;
www.inews.gr/89/to-charvarnt-vrike-to-gonidio-tou-aristerou.htm]ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ[/url]
Αμα βρει και το γονιδιο του φτωχού,καθαρισαμε μια κι εξω...
Πάλι τα ίδια θα λέμε;;;;;
www.inews.gr/89/to-charvarnt-vrike-to-gonidio-tou-aristerou.htm]ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ[/url]
Ένα ακόμη (ψιλοτραβηγμένο είναι η αλήθεια) παράδειγμα: μια επαγγελματική τάξη γάμησαν με το έτσι θέλω: τους μεταφορείς. Μια τάξη που κουβαλάει ασυναίσθητα -λόγω των δημογραφικών χαρακτηριστικών της- έντονα στοιχεία του λεγόμενου εθνικού χώρου.
Ο μεγαλυτερος εχθρος του Ελληνισμου ειναι ο Ελληνας πρωτα και μετα οι οποιοι αλλοι. Απλα διαφερουμε στον τροπο που αντιμετωπιζουμε αυτο το γεγονοςαυτούς που θεωρεί ο ίσιος ως "εχθρούς του ελληνισμού"!
Πάνο μου κι εγώ γιατρός είμαι και οι περισσότεροι γιατροί ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ παραδόπιστοι!
Μην το συνεχίσουμε, δεν μας συμφέρει...
ρε παιδια λύστε μου δυο απορίες
πρώτη το πρόβλημα είναι ποιο ειναι αριστερος και ποιος δεξιος και ποιός στο κεντρο? ή πως θα έχουμε πραγματική δημοκρατια στην χώρα μας και να ξεφύγουμε απο το λουκι που έχουμε πέσει
και δευτερη ή γρια που φαίνεται στο βίντεο ποιά είναι?
αυτες οι πηγες και οι μαρτυρίες που παραθέτετε....."Μαρτυρία: «Είμαστε στην Ακαδημίας στον πεζόδρομο μεταξύ Πανεπιστημίου και Ακαδημίας Αθηνών. Στο πεζοδρόμιο της Ακαδημίας τύπος με γουόκι τοκι φωνάζει : «Τώρα. Τώρα προχωράτε κάνουμε συλλήψεις στο Πανεπιστήμιο ΤΩΡΑ» . Ορμάει ομάδα κουκουλοφόρων μπάτσων παραβιάζει το άσυλο και πιάνουν ένα νεαρό.
Μια "πολίτης" με κουκούλα, βγάζει χειροπέδες!!!!!!!!!!!!!
Ορμάει κόσμος και φωνάζει : «Τι κάνετε ρε! Γιατί τον πιάνετε! Φοράτε πολιτικά!» Και υπαντούν: «είμαστε της ασφάλειας. Κάνουμε την δουλειά μας. Μακριά, μας εμποδίζετε θα σας προσαγάγουμε» Σπρώχνουν όποιον βρουν. Κάποιοι βγάζουν τις κουκούλες και απειλούν. Ο κόσμος τους φωνάζει: «είστε παρακράτος» Και απαντούν: πλησιάζει ο Αρχηγός τους και λέει: «Είμαστε αστυνομικοί της Ασφάλειας. Είμαι ο υπεύθυνος αυτής της ομαδας. όλοι είναι αστυνομικοί και μας παρεμποδίζετε. Σταματήστε να τραβάτε φωτογραφίες διότι παραβιάζετε τα προσωπικά μας δεδομένη. Θα σας προσαγάγουμε. Οι ασφαλίτες ζητούν προστασία (!!!!!!) από τα ΜΑΤ (!!!!!!). Τραβάνε έναν νεαρό που τους φωνάζει ότι είναι παρακράτος και του λένε: «Κάτσε εδώ ρε μαλάκα. Έχεις γυναίκα, παιδιά ;Διότι θα αργήσουν να σε δούν». Μια κυρία κάποιας ηλικίας πλησιάζει και φωνάζει. Της λένε: «Φύγε γιατί θα πιάσουμε και εσένα» Το παρακράτος του ΜΠατσοκ σε δραση…"
Μπορουν να γινονται συλληψεις διαδηλωτων απο αστυνομικους με πολιτικα?
ΑΧΧΧΧ ΚΑΥΛΑ!!!!! ΦΑΓΗΤΑΚΙ!!!! ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!! ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ ΡΕΕΕΕ!!!!!!!!!! ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΟΘΓΕΝΑΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ ΠΛΕΩΝ
ζήτησες μια περίπτωση, στην ανέφερα
δε μετράει λες, αλλά δεν τη γνωρίζεις....
τώρα το πρόσεξα...
για πες για πες!!!
Μπορουν να γινονται συλληψεις διαδηλωτων απο αστυνομικους με πολιτικα?
ΔΝΤ+ 300 ΤΗς ΒΟΥΛΗς ΑΠΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΑΤΕ ΚΟΣΜΕΕΕ!!!!! ΘΕΩΡΙΕς ΚΑΙ ΟΣΠΡΙΑ ΤΗς ΕΛΛΗΝΙΚΗς ΚΟΥΖΙΝΑς ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΟς ΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καυλιαρη...!
Τι δεν καταλαβαίνεις ή σε τι διαφωνείς με το παραπάνω;
...ένα ενιαίο, εθνικό, λαικό χώρο με τους κομμουνιστές (δεν εννοώ τους διεθνιστές-αριστερούς)...
Καλα.Δεν τον ξερω τον νομο.Ναι...
Νομιμότατα...
Αυτή θα ήταν ενδιαφέρουσα προοπτική, αλλά βάστα μικρό καλάθι.
Η πατριωτική (για την ακρίβεια οποιαδήποτε μη ρωσολάγνα) αριστερά στην Ελλάδα έχει συστηματικά υποτιμηθεί και γελοιοποιηθεί.
Βέβαια είναι πολύ ευκολότερο να παραμείνεις κολλημένος εσαεί στις ιδέες του μπαρμπα-στρουμφ και του πατερούλη...