aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ελα ρε φιλε, για πες μας που εινα αυτες οι τιμες ;;;;οχι 2 ευρω μονο..κανεις λαθος...3 με 3,5 εως κ 4...απο επαρχια ειμαι...μη γραφετε οτι σας κατεβαινει/...
ελα ρε φιλε, για πες μας που εινα αυτες οι τιμες ;;;;οχι 2 ευρω μονο..κανεις λαθος...3 με 3,5 εως κ 4...απο επαρχια ειμαι...μη γραφετε οτι σας κατεβαινει/...
το ειπες μονος σου...αλλα ως ποτε (αναρωτηθηκες)??
ποιους νεκρους ρε sotomoto ψυχοφαρμακα παιρνεις?
Καλα τα ιδια λεγανε και με τα επεισοδια στον χαμο του γρηγοροπουλου το 2008Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ
και αφού έγινε να κρυφτείται κουφάλες
Άμα σας ρωτήσω τί σας φταίει αυτός ο άνθρωπος τί θα πειτε; Ο άλλος ούτε καν τον ήξερε. Τώρα τον έμαθε και πανηγυρίζει. Ό,τι να' ναι...
εγω δεν σε εβρισα, αλλα αν θες το ξεκιναμε...
O Xατζηδάκης τί ακριβώς σου έκανε?
Μήπως σε απάλλαξε από το να πληρώνεις 1 εκ Ευρώ την ημέρα στο πράσινο μπουρδέλο της Ολυμπιακής?
Θεσσαλια αγορι μου...κ ασε την ειρωνεια,δεν σου ταιριαζει..ελα ρε φιλε, για πες μας που εινα αυτες οι τιμες ;;;;
ήταν μ'ελος μίας ακόμα βρώμικης κυβέρνησης, ΄βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και μέλος της κοινοβουλευτικής ομερτά των 300 που γνώριζαν και δεν έλεγαν τίποτα στον ελληνικό λαό (ως όφειλε να πράξει ο ΚΑΘΕΝΑΣ εξ αυτών ατομικά)
κατά συνέπεια, αφού δεν παραιτήθηκε και συμμετείχε στο έγκλημα (έστω και δια της σιωπής του) θα κάτσει να την πληρώσει ΚΑΙ αυτός , όπως και οι λοιποί 299.
Επειδή πηγαίνω συχνά Πάτρα,Αίγιο, Κόρινθο, ο καφές όντως εκεί κοστίζει 3,5-4 ευρώ!ελα ρε φιλε, για πες μας που εινα αυτες οι τιμες ;;;;
Η κίνηση είναι σαφώς μειωμένη..Κάποτε στο Μπουρνάζι δεν έβρισκες να καθίσεις ούτε τις καθημερινές,τώρα η κίνηση περιορίζεται σε Παρασκευή -Σάββατο.Τα νυκτερινά μαγαζιά δουλεύουν το πολύ 2-3 ημέρες,στα στριπτιζάδικα εκτός από Παρασκευή και Σάββατο δεν υπάρχει ψυχή.Φυσικά και δεν είναι ακόμη απόλυτα εμφανές αυτό, αλλά σε λίγο τα πράγματα θα χειροτερέψουν..
μιλαμε τους εκανες τα μουτρα κρεας....
εσύ που το ξέρεις μαζί τα παίρνουμε???
το πουστρακι την εκανε πιο μπουρδελο απο οτι την παρελαβε ξεχνας μαλακα οτι ο Χατζηδακις εκανε ολα τα μνημονια στην ΕΕ εναντιον της ΟΑ και υπερ τριτων τι να πει κανεις για τον βιο και την πολιτεια αυτου του ελεεινου ... βεβαια οχι οτι το ΠΑΣΟΚ τωρα ειναι καλυτερο αλλα μην μιλατε για τον Χατζηδακι ελεος
την επαρχια μην την κλαις...εχουμε γιδια ,κοτες,αυγα,γουρουνια,αθηναιους που ερχονται και τα ακουμπανε,μπαφους,τσιπουρα και κρασια ντοπια,θειες και γιαγιαδες που φτιαχνουν καμια πιτα....εσυ θα πεθανεις στην αθηνα οπως το 41...ανακαλώ
επειδή όμως κατάγομαι από επαρχία, ξαναλέω ότι τα σημάδια της φτώχειας εκεί πέρα είναι τραγικά πιο εμφανή απ' ότι στις μεγαλουπόλεις (και αυτό το έβλεπα να συμβαίνει και να επιδεινώνεται εδώ και αρκετά χρόνια)