Νέα

Ξυλο στον υπουργο Κώστα Χατζηδάκη στην πανελλαδική πορεία...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δυστυχώς για κάποιους, ο εγωισμός και η αξιοπρέπεια είναι άγνωστες λέξεις.

ΥΓ. Πάντως, αν όντως δεν είναι ο φέθρυ αλλά κανένα άλλο τρολλ (τύπου παπαζόλη, πέρσυ, πλε) τουλάχιστον ας το πει για να μην τα χώνουμε άδικα στον άλλο.

:new_shocked:

Ώπα; Περσόνας και Πρέζουρας έκαναν κλώνους; Καλά ο Παπατρόλλ είναι γνωστός πια. Αλλά για τους άλλους δύο...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
γιατί η τελευταία επανάσταση στην Ευρώπη που είχε κάποιο πετυχημένο αποτέλεσμα ήταν η Γαλλική... και αυτή ήταν πριν πολλά πολλά χρόνια.. πάρα πολλά..

Υπεραπλούστευση. Η Γαλλική Επανάσταση είχε θετικό αποτέλεσμα μετά από 100 χρόνια και wait

Επισκέπτης
Επισης ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ βλαξ οποιος κατεβαινει σε πορειες χωρις τουλαχιστον μαλοξ για τα δακρυγονα.

Δεν λεω για μασκες γιατι αυτες εχουν και ενα αλφα κοστος.

Επισκέπτης
Επισης ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ βλαξ οποιος κατεβαινει σε πορειες χωρις τουλαχιστον μαλοξ για τα δακρυγονα.

Δεν λεω για μασκες γιατι αυτες εχουν και ενα αλφα κοστος.
"σηκωθειτε απο καρέκλες,πολυθρόνες, ντιβανια, καναπεδες, ανακλιντρα και παρεγγειλτε τωρα το εγχειριδιο του καλου κουκουλοφορου, ενα μοναδικο 5-τομο εργο μονο 19 ευρώ και δώρο ενα κωνσταντινάτο με τη φατσα της αλέκας"

:jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
"σηκωθειτε απο καρέκλες,πολυθρόνες, ντιβανια, καναπεδες, ανακλιντρα και παρεγγειλτε τωρα το εγχειριδιο του καλου κουκουλοφορου, ενα μοναδικο 5-τομο εργο μονο 19 ευρώ και δώρο ενα κωνσταντινάτο με τη φατσα της αλέκας"

:jerking:

ο άδωνις το πουλάει ή ο λιακό ?????

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
:new_shocked:

Ώπα; Περσόνας και Πρέζουρας έκαναν κλώνους; Καλά ο Παπατρόλλ είναι γνωστός πια. Αλλά για τους άλλους δύο...

Ο πέρσυ σίγουρα, το είχε παραδεχθεί κιόλας σε μια ανεπανάληπτη βραδιά ποπ κορν από αυτές που συμβαίνουν μόνο στο μπου...

Επισκέπτης
Ζοριζεσε παλικαρε ? Θελεις διαδηλωσεις κηδειες σαν αυτες του ΠΑΜΕ ? Αμ δε θα σου γινει το χατιρι, εχει αγριεψει ο κοσμος πλεον. Δεν ειναι πιτσιρικαδες αυτοι που "σπανε" ή που την πεφτουν στους πολιτικους. Ειναι ανθρωποι που χασανε τις δουλειες τους, που κλεισανε τα μαγαζια τους, ανθρωποι που βλεπουν οτι δεν εχουν μελλον και επαναστατουν. Κατσε εσυ να κανεις πλατες στους πολιτικους και στις τραπεζες εδω μεσα κι ασε τον κοσμο να κανει αυτο που πρεπει. Το ποταμι φουσκωνει και θα παρασυρει τα παντα. Φροντισε να εισαι μακρια απο τις οχθες του.
+1 αλλα ακομη ΔΕΝ ζοριζονται πολυ-κρινοντας απο τις αντιδρασεις εδω μεσα δλδ.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μην ξεχνας να τραγουδας τον εθνικο υμνο οταν θα τρεχεις γυρω γυρω το τετραγωνο για να ζεσταθεις.

Από κακουχία ξέρω μάγκα μου. Και σε ΥΠΟΓΑ έχω κοιμηθεί, και σε σπίτι με σκασμένους από υγρασία τοίχους έχω μείνει, και σε δάσος έχω κοιμηθεί και με όσπρια την έχω βγάλει. Άλλους λοιπόν να φοβερίζεις. ΕΓΩ είμαι πλέμπα.

Με όλα αυτά ο Εθνικός Ύμνος τί σχέση έχει;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
το κάμπινγκ δε μετράει για κακουχία ρε  :2funny:

Επισκέπτης
Ρε λέγε κανονικά ρωτάω.

Μην τον φωτογραφίσουν εννοείς;
Δεν ξερω,δεν γνωριζω.

Εγω ειδα οτι η μυτη του Χατζηδακη ανοιξε και η εισαγγελεας χεστηκε να τον εξυπηρετησει.

Ειδα επισης μηχανη να περναει επανω απο ανθρωπο και η εισαγγελεας να τριβει την μουνα της.

Οπως ειδα επισης εσενα,και οχι μονο,να καταδικαζεις τον"χουλιγκανισμο"κατα του Χατζηδακη(στ'αρχιδια μου αυτο το περιστατικο,για να ξερεις),ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΣΟΥΝΙΕΣ,ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΛΤΕΣ.

Δικαιωμα σου βεβαιως,ως εκει πανε οι ευαισθησιες σου και στην τελικη δεν μου καιγεται καρφακι για το τι λες εσυ και ορισμενοι αλλοι αραχτοι πισω απο το πισι.

Καθεις εφ'ω εταχθη,αυτο ειναι το συμπερασμα μου.

Επισκέπτης
Από κακουχία ξέρω μάγκα μου. Και σε ΥΠΟΓΑ έχω κοιμηθεί, και σε σπίτι με σκασμένους από υγρασία τοίχους έχω μείνει, και σε δάσος έχω κοιμηθεί και με όσπρια την έχω βγάλει. Άλλους λοιπόν να φοβερίζεις. ΕΓΩ είμαι πλέμπα.

Το προβλημα δεν ειναι οτι εισαι πλεμπα.
Προβλημα με την πλεμπα εχουν αλλοι,οχι εγω.

Το προβλημα ειναι οτι εισαι πλεμπα και ΒΛΑΚΑΣ.

Επισκέπτης
Δικαιωμα σου βεβαιως,για να εξηγουμαι.

Να εισαι βλακας δηλαδη.Δεν εισαι ο μονος αλλωστε.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

εγω που ειμαι ενας καλομαθημενος μπουλης δηλαδη,
πρεπει κατα τον ποντικο να αρχισω σιγα σιγα την εκμαθηση και των 158 τετραστιχων στροφων!
με περιμενουν δυσκολες στιγμες!
μονο κομαντα σαν τον ποντικο θα χουν θεση στην επομενη μερα!

Επισκέπτης
Στρατό ενέδρες εννοώ
Πω,πω φοβερη ταλαιπωρια.

Στρατος...εκει τουλαχιστον η στεγη και η τροφη ειναι εξασφαλισμενες.
Παρεπιπτοντως εχουν γινει ουκ ολιγες εξεγερσεις σε στρατους για την ποιοτητα και ποσοτητα του φαγητου.

Επισκέπτης
εγω που ειμαι ενας καλομαθημενος μπουλης δηλαδη,
πρεπει κατα τον ποντικο να αρχισω σιγα σιγα την εκμαθηση και των 158 τετραστιχων στροφων!
με περιμενουν δυσκολες στιγμες!
μονο κομαντα σαν τον ποντικο θα χουν θεση στην επομενη μερα!
Εσυ θα δωσεις την υστατη μαχη πισω απο το πισι,με εκλεκτη ομηγυρη βεβαιως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom