Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καπως ετσι τυπε η να αλλαξω τις αποδοσεις
Νικη Slavyanka Delicatessen - 1.40
Νικη BmwPower - 2.10
ανακωχή - 17.00
καπως ετσι τυπε η να αλλαξω τις αποδοσεις
Νικη Slavyanka Delicatessen - 1.40
Νικη BmwPower - 2.10
το χ σημαινει να τους μπαγλαρωσει η αστυνομια τυπε?το x ποσο;
τυπε το χ θα ειναι καπου στην μεση δηλαδη 1.75το x ποσο;
απολυτε ενα ρητο στην πιατσα λεει : ησυχια,ταξη και μακρια απο την ασφαλειατο χ σημαινει να τους μπαγλαρωσει η αστυνομια τυπε?
απολυτε ενα ρητο στην πιατσα λεει : ησυχια,ταξη και μακρια απο την ασφαλεια
τυπε κατι θα ετοιμαζει ο μπεμπας ;)o μπεμπας δεν εχει καμια ελπιδα....θα τον λιωσει σημερα ο ντελι, απο τις 7 μεχρι τις 12 θα τρωει φαλαφελ για να παρει δυναμη
παντως αξιζει ενα μεγαλο μπραβο στον μπεμπα που ενω τις μαζεψε ξαναδινει ραντεβου θανατου, δειχνει οτι παρ οτι ξερει πως δε μπορει να τα βαλει με το βουνο ωμης δυναμης που λεγεται ντελι, εχει τα @@ τουλαχιστο να εμφανιστει....οχι σα μερικους μερικους.... ;)
τυπε κατι θα ετοιμαζει ο μπεμπας ;)
δεν εχει καμια ελπιδα τυπε...ειναι καθαρη αυτοκτονια :-τυπε κατι θα ετοιμαζει ο μπεμπας ;)
http://[URL unfurl="true"]www.greektenies.com/images/xoma1965.jpg[/img[/URL]]τυπε κατι θα ετοιμαζει ο μπεμπας ;)
λες να εχει βαλει εξω απο το ιασωνος 1 φακες;τυπε κατι θα ετοιμαζει ο μπεμπας ;)
τυπε μπεμπα θα το φας το κεφαλι σου..... η ζωη ειναι ωραια.....γιατι θες να μας αφησεις τοσο νεος? :'( ειναι τρελα να προκαλεις για δευτερη φορα τον Slavyanka Delicatessen σε ραντεβου θανατου..... κανονικα θα επρεπε να παιξεις τζοκερ που επεζησες απο το πρωτο ραντεβου.... :-δεν ημουνα εγω!
τυπε τι ειναι αυτα;εκατσες και τις εφαγες χτες δλδ απο τον σαπιοκοιλια;δεν ημουνα εγω!
fere ολους τους νωντοκλωνους να μου κλασουν μισο αρχιδιτυπε μπεμπα θα το φας το κεφαλι σου..... η ζωη ειναι ωραια.....γιατι θες να μας αφησεις τοσο νεος? :'( ειναι τρελα να προκαλεις για δευτερη φορα τον Slavyanka Delicatessen σε ραντεβου θανατου..... κανονικα θα επρεπε να παιξεις τζοκερ που επεζησες απο το πρωτο ραντεβου.... :-
μπαρουλη ξερεις στην κινα φιαχνουν φαλαφελ με μποξερ.... ;) πληροφοριακα στο λεω..... για το καλο σου.....fere ολους τους νωντοκλωνους να μου κλασουν μισο αρχιδι