redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
απο την πιάτσα τυπεαπο ποιον το εμαθες τυπε?
απο την πιάτσα τυπεαπο ποιον το εμαθες τυπε?
απολυτε για αυτο τον λογο και εμενα μου φανηκε περιεργο,που δεν υπαρχει φωτο η βιντεο,ενω απο οτι γραφτηκε υπηρχαν τυποι απο το bou. την ωρα της μαχηςλες τυπε?
απο ποιον το εμαθες τυπε?
υπαρχουν πολλοι μαρτυρες ομως τυπεαπολυτε για αυτο τον λογο και εμενα μου φανηκε περιεργο,που δεν υπαρχει φωτο η βιντεο,ενω απο οτι γραφτηκε υπηρχαν τυποι απο το bou. την ωρα της μαχης
Απο τα νεα της πιάτσας ειναι εβδομαδιαια εφημεριδα απο τον Μαυρο Θανατο
Με πεταλα κιολας !!!!!!
τυπε θα σε ξαπλωσει :SΟ τυπος ειναι 1,90 120 κιλα μυς δεν πεφτει με τπτ.
Αλλα επειδη συνεχιζει να ειναι εριστικος και να μου στελνει προσβλητικα και απειλητικα πμ ΑΝΑΝΕΩΝΩ το ραντεβου μας!
[size=14pt]Σημερα στις 00:00 2ο ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ στην πρεζοπιατσα εξω απ το Ιασωνος 1[/size]
Οσοι πιστοι προσελθετε.
Εγω θα ειμαι προετοιμασμενος
Ο τυπος ειναι 1,90 120 κιλα μυς δεν πεφτει με τπτ.
Αλλα επειδη συνεχιζει να ειναι εριστικος και να μου στελνει προσβλητικα και απειλητικα πμ ΑΝΑΝΕΩΝΩ το ραντεβου μας!
[size=14pt]Σημερα στις 00:00 2ο ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ στην πρεζοπιατσα εξω απ το Ιασωνος 1[/size]
Οσοι πιστοι προσελθετε.
τυπε σε 2 μερες εχουμε 2 σοβαρα ραντεβου θανατου
και συντομα ο σταμουλης με τον νικ07 τυπετυπε σε 2 μερες εχουμε 2 σοβαρα ραντεβου θανατου
χτες ηταν ο λακης με τον κωτσο
σημερα ο μπεμπας με τον ντελι
υπαρχουν πολλοι μαρτυρες ομως τυπε
εαν τελικα εχουμε επαναληπτικο αποψε,ελπιζω το βραδυ που θα κανουμε ανασκοπηση του αγωνα να εχουμε και οπτικοακουστικο υλικο να σχολιασουμεΟ τυπος ειναι 1,90 120 κιλα μυς δεν πεφτει με τπτ.
Οσοι πιστοι προσελθετε.
αφου ειπε οτι θα κανει ανακωχη ο σταμ τυπεκαι συντομα ο σταμουλης με τον νικ07 τυπε
ας του κανει ο μπολντης κανα μαθημα τυπε και για τζουντο και για χοροτυπε μπεμα στο δευτερο ραντεβου να προπονηθεις καλα το χαραι γκοσι..
θα πεσει και δεν θα ξανασηκωθει ο δελικατεσεν
τυπε τοτε ο κοντος την εκανε στον ψηλο,λες να επαναληφθει αποψε ?
τύπε γουστάρεις τζερτζελέ;Μου θυμίζετε κάτι παπάρες σαν Y8e0mewAC5I]αυτούς[/MEDIA] που τους βλέπω και διασκεδάζω! Τραβήξτε κάνα βίντεο τέλος πάντων όμως και ανεβάστε το να δούμε!!!
Ο τυπος ειναι 1,90 120 κιλα μυς δεν πεφτει με τπτ.
Οσοι πιστοι προσελθετε.