apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε υπηρχαν ανοιχτοι λογαριασμοι που επρεπε να κλεισουν μια και καληΡε μαλακες είστε σοβαροί; Παίζετε μαπες για πουτανες; Ελάτε στα συγκα-υ-λά σας.
τυπε υπηρχαν ανοιχτοι λογαριασμοι που επρεπε να κλεισουν μια και καληΡε μαλακες είστε σοβαροί; Παίζετε μαπες για πουτανες; Ελάτε στα συγκα-υ-λά σας.
πσσσ τυπε, το αικιντο εχει μεγαλη φιλοσοφια...ειναι απολυτα μελετημενο για της ευαισθησιες του σωματος...
τοσο δυνατος ειναι ο ντελικατεσεν τυπε;τυπε μπεμπα, αφου επεζησες απο μια τετοια συναντηση με τον ντελικατεσσεν, εισαι πολυ τυχερος ανθρωπος..... να αναψεις κερι στον ΝΩΝΤΑ ;)
γάτος είσαι τύπεκαλα ουτε ενα βιντεακι ουτε μια φωτογραφια μουφα καυγας μου φενεται
ειναι χτιστος σαν τον πιτσι τυπετοσο δυνατος ειναι ο ντελικατεσεν τυπε;
αλλα πιο ψηλος και τριπλασια κιλαειναι χτιστος σαν τον πιτσι τυπε
γάτος είσαι τύπε
http://[URL unfurl="true"]www.slap.gr/wp-content/uploads/gatos_large.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Με πεταλα κιολας !!!!!!
και ο μπέμπας χτιστός είναι τύπεειναι χτιστος σαν τον πιτσι τυπε
Τοτε μιλας για τον Πραγμα τυπε !!!!!αλλα πιο ψηλος και τριπλασια κιλα
σιγα μην ειναι πιο χτιστος απτο πιτσι τυπε :Sκαι ο μπέμπας χτιστός είναι τύπε
χτιστός
Λέγεται αλλιώς ο μποντιμπιλντεράς , επειδή το
σώμα του είναι αποτέλεσμα χτισίματος (δηλαδή
body building ).
Συνώνυμα: μποντέος, σφίχτης, σφίχτερμαν ,
πρησμένος , σβάρτσος.
(επιστρέφοντας από το γυμναστήριο)
- Μάνα, βράσε μου έξι αυγά!
- Γιατί τόσα πολλά παιδάκι μου;
- Θέλω να φάω πρωτεΐνη... Χτιστός θα γίνω
μέχρι το καλοκαίρι!
- Μη χειρότερα...
γιατι τυπε ο ντελικατεσεν ειναι πιο χτιστος απο τον πιτσι τυπε;σιγα μην ειναι πιο χτιστος απτο πιτσι τυπε :S
ο ντελι ειναι γιγαντας τυπεγιατι τυπε ο ντελικατεσεν ειναι πιο χτιστος απο τον πιτσι τυπε;
το σκυλακι του θα ειναι τυπε !!!!!αφου ειχε πιασει τον μπεμπα και τον σηκωσε στον αερα
ειναι κριμα παντως να μην υπαρχει μια φωτο η ενα βιντεο :S