Νέα

Ξύλο στον πρεζόδρομο! Slavyanka Delicatessen vs BmwPower..

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
μπαρουλη ξερεις στην κινα φιαχνουν φαλαφελ με μποξερ.... ;) πληροφοριακα στο λεω..... για το καλο σου..... :birdman:
το μπος το αφηνω απο εξω
γιατι αλλιως ειναι σα να κλεβω εκκλησια  :birdman:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
το μποζ το αφηνεις απεξω γιατι σου εχει καταχεσει το σαλονι μπαρουλη  :birdman:
ο μπος λερωνει πλεον μονο οταν του πω και οπου του πω
εν αντιθεση με το χοντρονωντα που εχει βουλωσει ολες τις αποχετευσης τις αττικης  :zfuck:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το μπος το αφηνω απο εξω
γιατι αλλιως ειναι σα να κλεβω εκκλησια  :birdman:
γαμησε τους μαν.....κανε εμφανιση με ενα τετοιο στην πιατσα......

negev_2.jpg

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εκτακτο:

αλλοιωμενα φαλαφελ με ενδειξεις σαλμονελας βρεθηκαν υστερα απο ελεγχους της νωντουπηρεσιας ελεγχου φαλαφελ, στην ευρυτερη περιοχη του μεταξουργειου. Οι ιδιοκτητες των καταστηματων ανακριθηκαν και ομολογησαν οτι ενας περιεργος τυπος με σπασμενα δαχτυλα και μελανιες στο προσωπο επιχειρησε σημερα το μεσημερι να μολυνει τις καινουριες παρτιδες φαλαφελ με τις οποιες εφοδιαστηκαν τα καταστηματα μιας και σημερα αναμενουν αυξημενη καταναλωση λογω της επισκεψης του ντελικατεσσεν στην περιοχη. Αναλυτικα βρεθηκαν και κατασχεθηκαν:
διομισυ τονοι φαλαφελ απλο
1 τονος φαλαφελ κοτο
2 τονοι φαλαφελ κεμπαπ
750 λιτρα ταχινι

οι ιδιοκτητες των καταστηματων υστερα απο την κατασχεση και καταστροφη των μολυσμενων φαλαφελ, καθησυχαζουν τον  πελατη τους καθως τα αντικατεστησαν με φρεσκα ενω διμοιριες νωντοτυπων εχουν αναλαβει την φυλαξη τους. Στην περιοχη εξελισσεται ανθρωποκυνηγητο απο μυστικους νωντοτυπους οι οποιοι διενεργουν ελεγχους στα μπουρδελακια της περιοχης προς αναζητηση του δραστη.

πηγη: cnn
Τι πινεις τυπε ?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ο μπος λερωνει πλεον μονο οταν του πω και οπου του πω
εν αντιθεση με το χοντρονωντα που εχει βουλωσει ολες τις αποχετευσης τις αττικης  :zfuck:
εαν ο νωντας απεβαλλε ολα οσα τρωει, θα ειχε πνιγει ο πειραιας μπαρουλη  ;) το νου σου  :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
το νου σας....μπορει να οπλοφορει και ο ντελικατεσσεν  ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εχει φαει τοσες χιλοπιτες στην ζωη του που ζαλιστηκε ο ανθρωπος... αστον να λεει  :2funny:
DSC005961.jpg

τις αποφευγω γιατι μου προκαλουν αερια  :birdman:

εσυ παντως δε δικαιουσαι να μιλας  :birdman: ο μπεμπας τουλαχιστον εμφανιστηκε στο ραντεβου θανατου.....το οτι τις αρπαξε ηταν απλα η φυσιολογικη εξελιξη του πραγματος αφου τα εβαλε με το ντελικατεσσεν  :birdman: αλλα κατεβηκε  :birdman: ειχε τα @@  :birdman: εσυ σταμουλη?  :birdman:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
DSC005961.jpg

εσυ παντως δε δικαιουσαι να μιλας  :birdman: ο μπεμπας τουλαχιστον εμφανιστηκε στο ραντεβου θανατου.....το οτι τις αρπαξε ηταν απλα η φυσιολογικη εξελιξη του πραγματος αφου τα εβαλε με το ντελικατεσσεν  :birdman: αλλα κατεβηκε  :birdman: ειχε τα @@  :birdman: εσυ σταμουλη?  :birdman:
το σταματακη ειναι υπο την προστασια μου
ουτε ο ανεμος δε τολμαει να το ακουμπησει  :birdman:
εξαιρουντε τα στραπον  :P

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
DSC005961.jpg

εγω τον κοροιδεψα τον δελικατεσεν του ειπα οτι με λενε σπυρο, για το καλο του το κανα  :) εαν ελεγε οτι ειμαι ο σταμ_90 θα κατεληγε στο νοσοκομειο  :) ο δελικατεσεν εχει μονο δυναμη... μυαλο δεν εχει στην μαχη  :) θα νευριαζε με αυτα που θα του λεγα  :) θα εκμεταλευομουν τα νευρα του με δυο τρεις λαβες ζιου ζιτσου και θα πεφτε κατω, και θα τον ακινητοποιουσα κατω... ουτε ο θεος νωντας δεν θα τον γλυτωνε :) κανε περα :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom