gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ντελι ντελι ντελι ψευτικε ντουνιαΝτέλι.
ντελι ντελι ντελι ψευτικε ντουνιαΝτέλι.
απο το νοσοκομειο επστρεψες εμαθα..
πιρφορε
Διάβασα όλους τους διαλόγους συνάδελφοι. Λυπάμαι για τη βία που έλαβε χώρα, από την άλλη μου κάνει θετική εντύπωση που οι δύο εμπλεκόμενοι στο ξύλο διατηρούν ένα επίπεδο εδώ μέσα, αποφεύγουν τους χαρακτηρισμούς, παραδέχονται τις ζημιές που πάθανε από το ξύλο και γενικότερα φαίνεται ότι στην όλη υπόθεση τηρείται ένα fair play και δεν υπάρχουν κακίες.
Ακριβώς φίλε,μίλησαν μόνο με τις γροθιές τους!Διάβασα όλους τους διαλόγους συνάδελφοι. Λυπάμαι για τη βία που έλαβε χώρα, από την άλλη μου κάνει θετική εντύπωση που οι δύο εμπλεκόμενοι στο ξύλο διατηρούν ένα επίπεδο εδώ μέσα, αποφεύγουν τους χαρακτηρισμούς, παραδέχονται τις ζημιές που πάθανε από το ξύλο και γενικότερα φαίνεται ότι στην όλη υπόθεση τηρείται ένα fair play και δεν υπάρχουν κακίες.
Ακριβώς φίλε,μίλησαν μόνο με τις γροθιές τους!
Εγώ θα θέσω ένα θεσμικό θέμα, που μάλλον δεν το σκεφτήκατε.
Τα παιδιά ήταν ανάλογου βάρους και ύψους; δηλαδή της ίδιας 'κατηγορίας'
γιατί άμα π.χ. ο ένας ήταν 120 κιλά και ο άλλος 70 τότε δεν έχουμε
τίμιο αγώνα.
Φίλε είσαι λογιστής?Ποια η διαφορα μεταξυ της Ιλιαδας και του θέματος "Slavyanka Delicatessen vs BmwPower";
Η πρωτη ειναι βασισμενη σε αληθινα γεγονοτα
Φίλε είσαι λογιστής?
Ποια η διαφορα μεταξυ του θέματος "Slavyanka Delicatessen vs BmwPower" και της Ιλιαδας;
Το πρώτο ειναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.
(Τώρα είναι καλύτερα!)
Ποια η διαφορα μεταξυ της Ιλιαδας και του θέματος "Slavyanka Delicatessen vs BmwPower";
Η πρωτη ειναι βασισμενη σε αληθινα γεγονοτα
Από το username σου έκανα μια υπόθεση.. "δύσκολη εγγραφή"..? Άστοχη εικασία προφανώς..Πως σου ηρθε αυτο
Α-με πρόλαβες,ήσουν πιο γρήγορος,anyway και τα δύο αλήθεια είναι!
Μπουάχαχαχαχαχαχα !!!!!!! ΚΑΛΟΟΟ !!!!!
Θέλω παραλληλισμό σλαβιάνκα και bmw power με Ήρωες της Ιλιάδας από
τους Αυτόπτες μάρτυρες !!! Σκούμπυ ξηγήσου !!! Ποιός ήταν ο Αχιλλεύς
και ποιός ο Πάρης ; Αν και επειδή ο Ερωτικός που σαγηνεύει τις άτακτες
κορασίδες πιστεύω οτι είναι ο bmw τότε είναι ο Πάρης !!!
και η ωραία Ελένη μήπως είναι η ΤΣΙΓΓΑΝΟΧΟΝΤΡΟΥΛΑ Ειρήνη του Φωκ.27 ;
αχαχαχαχαχαχα !!!! ΛΟΙΩΝΩ ΛΕΜΕ !!!
Ο Αχιλλέας είναι ο Σλαβιάνκα,το ότι έμεινε ένας (Πάρης ως διαθέσιμος)Μπουάχαχαχαχαχαχα !!!!!!! ΚΑΛΟΟΟ !!!!!
Θέλω παραλληλισμό σλαβιάνκα και bmw power με Ήρωες της Ιλιάδας από
τους Αυτόπτες μάρτυρες !!! Σκούμπυ ξηγήσου !!! Ποιός ήταν ο Αχιλλεύς
και ποιός ο Πάρης ;
Πάντα μια γυναίκα είναι η αιτία.. Ρε τι τραβάμε και χαλάνε οι φιλίες.Απο καποια τηλεφωνα που εκανα πριν απο λιγο λεγεται οτι αιτια του τσακωμου ειναι μια πορνη στη φυλης
Ο Delicatessen ηταν φιλος με τον μπεμπα,και για ενα διαστημα εφυγε ξαφνικα
Αλλοι λενε για εξωτερικο,καο αλλοι κακοηθεις ακομη και για φυλακη ,επειδη εμπλεξε σ ενα καυγα,παλι με αφορμη για τα ματια της πορνης
Η κοπελα ηρθε πολυ κοντα με τον μπεμπα και τελικα τα φτιαξανε
Οταν ο delicatessen επεστρεψε,πληροφορηθηκε τι εγινε,και ετσι ξεκινησε το κακο..