axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
ειναι που του γαμησα το αμαξι και φοβηθηκε μην γαμησω κι αυτον με την φορα που ειχασε πήρε πρέφα ο ταρίφας μαν
ειναι που του γαμησα το αμαξι και φοβηθηκε μην γαμησω κι αυτον με την φορα που ειχασε πήρε πρέφα ο ταρίφας μαν
Τελικά προτιμώ το "ντέλι".o σλαβι καλα ειναι?! ξερουμε?
μητσο εκτος απο ταριφες γαμας τιποτα;ειναι που του γαμησα το αμαξι και φοβηθηκε μην γαμησω κι αυτον με την φορα που ειχα
Γιατί να χω τύψεις;Αυτός το ξεκίναγε κάθε φορά.μπορει να εχει τυψεις τυπε... λιγο το εχεις?!
αποφασισε ρε τυπε :SΤελικά προτιμώ το "ντέλι".
ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣμητσο εκτος απο ταριφες γαμας τιποτα;
0-1 αυτογκολΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ
ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟ ΤΥΠΟ ΕΠΟΧΗΣΟ Μουστακαλής στο avatar τι ρόλο παίζει ?
σ αρεσουν οι μουστακαληδες μητσο;ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟ ΤΥΠΟ ΕΠΟΧΗΣ
Μου αρεσε ως σουλουπι και τον εβαλα αβαταρ !!!!!!
Ξεροχύνω με ας λάκτα μηδέν.Ηθικο διδαγμα μην κανετε σχεση.Μονο πουτανες,αν το παληκαρι πηγαινε στα μπουρδελα και δεν θα τσακωνοτανε με τον αλβανο σερβιτορο και θα μπορουσε να ειχε γινει φιλος με τον ξαδερφο του σερβιτορου που ηταν μπραβος οποτε θα τον ειχε μαθει σε κανενα μπουρδελο που θα ηταν προστασια.Και την ζωη του θα εκανε και θα γνωριζς και αλλεσ γκομενες και δεν θα εχανε δουλειες.
(Πρεπει να βαριεμαι πολυ για να καθομαι να γραφω τετοιες μαλακιες)
Μου αρεσε ως σουλουπι και τον εβαλα αβαταρ !!!!!!
Εδώ είμαι,βρε.Το σενάριο έχει τεράστια κενά, δεν στέκει:
Α.Ποιός σοβαρός θα πλακωνόταν σε κακόφημο δρόμο…
Β.Αυτός ο τύπος, ο Slavyanka απήχθη από εξωγήινους και δεν ακούγεται…
Μπέμπας,όχι μπέμπης.Το μεγαλύτερο κενό, είναι το ότι δεν βρέθηκε ουτε ένας πακιστανός, αφγανος κλπ, να σκυλέυσει το αναίσθητο σώμα του Μπέμπη.
τυπε δεν εχεις ακουστα το αγαλμα των κλαρινογαμπρων?σ αρεσουν οι μουστακαληδες μητσο;
αντε χεσε ρεσ αρεσουν οι μουστακαληδες μητσο;
Καλά,αυτό το κάνει και τώρα ο πιρφόρος.Θα βλεπει κοριτσια που θα θελει να περασει,ενω τα εχει παρει και ηταν φολες
Εσείς φταίτε που τον καλοπιάνατε.O κοτο-Σταμουλης ομως εχει βγαλει πολυ γλωσσα
Ντέλι.αποφασισε ρε τυπε :S
απο το νοσοκομειο επστρεψες εμαθα..Εσείς φταίτε που τον καλοπιάνατε.