axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Και αυριο ειναι η σειρα μου ....σημερα δειρτον εσυ για αλλαγη
Και αυριο ειναι η σειρα μου ....σημερα δειρτον εσυ για αλλαγη
μαν θες να ανοιξω αυριο ενα θρεντ οτι τον εδειρες εσυ σε ραντεβου θανατου και του βαλες και το κονταρι στον κωλο;με τον αχαχούχα μέσα ζέχνει και κωλίλα
:S :S :Sμε τον αχαχούχα μέσα ζέχνει και κωλίλα
με τον αχαχούχα μέσα ζέχνει και κωλίλα
η αληθεια ειναι οτι οταν κλανω εχει διαρκεια και σκυλοβρωμαει ο τοποςμε τον αχαχούχα μέσα ζέχνει και κωλίλα
βάτραχε θες να σου κλείσω ραντεβού θανάτου με κάποιον από δω μέσα να του τα κλασεις ?
Οχι και να αφησεις το ιερο κονταρι μου εκει που ειναι ησυχομαν θες να ανοιξω αυριο ενα θρεντ οτι τον εδειρες εσυ σε ραντεβου θανατου και του βαλες και το κονταρι στον κωλο;
μαν θες να ανοιξω αυριο ενα θρεντ οτι τον εδειρες εσυ σε ραντεβου θανατου και του βαλες και το κονταρι στον κωλο;
στον πατο σου δλδ;Οχι και να αφησεις το ιερο κονταρι μου εκει που ειναι ησυχο
34 μέλη και 28 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οπως καταλαβατε αγαπητοι ακροατες σκυλοβαριεμαι τα μαλα και γραφω μαλακιες να περασει η ωρα.....
Μπα.....να γράψουμε και ότι μετά τον φίσταραν οι πελάτες για να πάρουν τα λαχεία τους ;)
κονταρομαχια τυπε;Μήτσο λένε ότι είχες κατατρωπώσει ένα ταρίφα σε κάποια φάση...
τι έγινε ?
Χμμμμμ στον πατο σου ειναι μαν αλλα ετσι που ειναι σαν το τουνελ της μαγχης που να το νιωσεις ....στον πατο σου δλδ;
Του εσπασα τον πισω προφυλακτηρα και τα φαναρια και δεν κατεβαινε ο κουραδας αλλα φευγωντας μου εδειξε δακτυλο ο μαλακαςΜήτσο λένε ότι είχες κατατρωπώσει ένα ταρίφα σε κάποια φάση...
τι έγινε ?
μελος του μπου θα ηταν απο αυτα που βαζουν πολλους μπερντμανΤου εσπασα τον πισω προφυλακτηρα και τα φαναρια και δεν κατεβαινε ο κουραδας αλλα φευγωντας μου εδειξε δακτυλο ο μαλακας
Του εσπασα τον πισω προφυλακτηρα και τα φαναρια και δεν κατεβαινε ο κουραδας αλλα φευγωντας μου εδειξε δακτυλο ο μαλακας
ρε μαλακα απο την τρομαρα του κοντεψε να τρακαρει και με δυο αλλα αμαξιαμελος του μπου θα ηταν απο αυτα που βαζουν πολλους μπερντμαν