petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
ουτε απ εξω μην περασεις. βρωμαει και ζεχνει.Καλημέρα το ελληνις στην Συγγρού τι λέει ρε παιδιά γιατί μένω κοντά και βολεύει
ουτε απ εξω μην περασεις. βρωμαει και ζεχνει.Καλημέρα το ελληνις στην Συγγρού τι λέει ρε παιδιά γιατί μένω κοντά και βολεύει
Κλουβί σιδερένιο, δεσίματα σε κρεββάτι, σταυρό με χειροπέδες, περίεργη πολυθρόνα για υποτακτικά στησίματα, αλυσίδες ταβανιού...Καλησπέρα σε όλους.
Έχει δοκιμάσει κανένας κάποιο δωματιο ψιλοbsdm φαση;Τι έχει μέσα ,πχ κρεβατι για δεσίματα κ τίποτα τετοια..;;;
Πρίαμος Ηλιούπολη είναι το συγκεκριμένο, το 203. Είναι 30 η ημιδιαμονή, 25 αν πας πριν τις 4...Ωραίο φαίνεται.Μηπως ξέρεις που είναι κ πόσο κοστίζει???
Τελςια.Θα μπω να το δω κ λογικά θα το επισκεφτω κιολας.Πρίαμος Ηλιούπολη είναι το συγκεκριμένο, το 203. Είναι 30 η ημιδιαμονή, 25 αν πας πριν τις 4...
Γενικά νομίζω όλα του Πρίαμου έχουν κάποιο δωμάτιο τέτοιου είδους, είτε απλό δωμάτιο ή σουίτα. Ψάξτο στο site του. Επίσης νομιζω και το Salem στην Αργυρούπολη έχει ένα σαν το πάνω, αλλά με λιγότερα πράγματα...
Το πάνω Ηλιούπολη το κατω Γκάζι. Πριαμος και τα δύο.Κλουβί σιδερένιο, δεσίματα σε κρεββάτι, σταυρό με χειροπέδες, περίεργη πολυθρόνα για υποτακτικά στησίματα, αλυσίδες ταβανιού...
Ευχαριστώ πολύ κ παλι.Με βολεύουν κ τα δυο, οπότε εκτός απ το ένα ίσως πάω κ στα δύο.Το πάνω Ηλιούπολη το κατω Γκάζι. Πριαμος και τα δύο.
Το πάνω το επισκέφθηκα προ 15νθημερου με τη παντρεμενη που χαρίζω χαρά και πόνο στη καθημερινότητά της. Τα λουριά στο σταυρό και η πολυθρόνα του κλουβιού ήταν αρκετά χρησιμοποιημενα και με δειγματα χαλάρωσης, κατάλληλα μονο για μικρόσωμες παρτεναιρ. Στο Γκαζι,όλα κομπλέ.
Σε ολα τα Πριαμος, στο Evans και σε αρκετά ΧΧΧΞέρει κανείς κάνα ξενοδοχείο που να έχει στο δωμάτιο καθρέφτη στο ταβάνι?
Το πρώην Midas hotel δεν είναι;Παίδες δεν βλέπω να υπάρχει στα ξενοδοχεία το Ruby Rooms Ξενοδοχεία ημιδιαμονής Αθήνα-Κηφισιά - Ruby Rooms Ξενοδοχεία .
Έχει στην Αθήνα κοντά στο μετρό Αγ. Ιωάννη και Κηφισιά.
Πολύ καθαρά δωμάτια, αξιοπρεπέστατα και σε πολύ καλές τιμές.
Δεν ξέρω εγώ πήγα στο άλλο μόνο στην ΑθήναΤο πρώην Midas hotel δεν είναι;
Αυτό στην κηφισια;
Ναι αυτό είναι.Το πρώην Midas hotel δεν είναι;
Αυτό στην κηφισια;
Το θυμόμουνΝαι αυτό είναι.
υπαρχει το salem το οποιο ομως βρισκεται σε κεντρικο δρομο στα ορια Αργυρουπολης - Ελληνικου.Υπάρχει κάποιο σε Αλιμο, Ελληνικο, και γενικά σε περιοχες εκει γυρω? Σε λογικες τιμες, χωρις να ζηταν ταυτοτητες κτλ και σχετικά απομερα απο κεντρικες οδους?
Νομίζω έχεις αναφέρει τις πιο καλές επιλογέςυπαρχει το salem το οποιο ομως βρισκεται σε κεντρικο δρομο στα ορια Αργυρουπολης - Ελληνικου.
Salem Xcite Hotel
Ξενοδοχείο ημιδιαμονής Salem Xcite Hotel στην Αργυρούπολη. Πολυτελή και μοντέρνα δωμάτια, σουίτες με υδρομασάζ, θεματικά δωμάτια. Μοναδικές στιγμές διαμονής. Φωτογραφίες, πληροφορίες και κριτικές.www.bourdela.com
υπαρχουν και στον Αλιμο δυο που ειναι σε στενα πισω απο την παραλιακη,αλλα εχω να παω χρονια και δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι σημερα.
αλλο ενα ειναι αυτο στον Αλιμο 3 XXX Ελληνικό
αλλα ειναι πανω στην παραλιακη και στο οποιο επισης εχω να παω χρονια και δεν ξερω πως ειναι σημερα.
μετα παμε σε αλλη κοντινη περιοχη,Γλυφαδα,Μοσχατο κλπ που εχεις πιο πολλες επιλογες.
Εγκυκλοπαίδεια !!!υπαρχει το salem το οποιο ομως βρισκεται σε κεντρικο δρομο στα ορια Αργυρουπολης - Ελληνικου.
Salem Xcite Hotel
Ξενοδοχείο ημιδιαμονής Salem Xcite Hotel στην Αργυρούπολη. Πολυτελή και μοντέρνα δωμάτια, σουίτες με υδρομασάζ, θεματικά δωμάτια. Μοναδικές στιγμές διαμονής. Φωτογραφίες, πληροφορίες και κριτικές.www.bourdela.com
υπαρχουν και στον Αλιμο δυο που ειναι σε στενα πισω απο την παραλιακη,αλλα εχω να παω χρονια και δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι σημερα.
αλλο ενα ειναι αυτο στον Αλιμο 3 XXX Ελληνικό
αλλα ειναι πανω στην παραλιακη και στο οποιο επισης εχω να παω χρονια και δεν ξερω πως ειναι σημερα.
μετα παμε σε αλλη κοντινη περιοχη,Γλυφαδα,Μοσχατο κλπ που εχεις πιο πολλες επιλογες.