You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
XXX Hotel (Αθήνα)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kon82
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 932
- Εμφανίσεις 273K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
σκαραμαγκα πριβε με διανυκτερευση εκτος σκ 30 ευρω κορυφη κατα τη γνωμη μουκανενα ξενοδοχειο καλο για αθηνα;
κατι αλλο σε σκαραμαγκα;σκαραμαγκα πριβε με διανυκτερευση εκτος σκ 30 ευρω κορυφη κατα τη γνωμη μου
livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
καπτεν κ μετα αλφακατι αλλο σε σκαραμαγκα;
η τιμες;καπτεν κ μετα αλφα
ενδιαφερονΓια κοίταξε αυτό.
Το χρησιμοποιώ συνέχεια και πηγαίνω με την γκόμενα καθότι είμαι παντρεμένος και δεν θέλω να με πάρει κανένα μάτι στα πολύ γνωστά xxxhotels. Είναι καθαρό και σε απόμερο σημείο. Τιμή 18 €. Από CG το ανακάλυψα πριν πολλά χρόνια και όταν έμπλεξα με αυτήν την γκόμενα την πηγαίνω συνέχεια εκεί.
φιλοι συναγωνιστες υπαρχει καποιο αξιολογο ξενοδοχειο για διανυκτερευση/εις κοντα στη Συγγρου?
θα ηταν προτιμοτερο με τζακουζι και σε ασφαλες σημειο για παρκαρισμα.
ας ειναι και κανονικο αρκει να επιτρεπουν ελευθερη διελευση....
γνωριζει κανεις κατι να προτεινει?
ευχαριστω πολυ!
ευχαριστω πολυ!
σιγουρα,ναι.Σε bill και prive η διανυκτέρευση ποιες ώρες καλύπτει? Είναι για ολόκληρη μέρα όπως στα κανονικά ξενοδοχεία; Π. χ. απο 12 μέχρι 12;
ο γλαρος,επισης .σκαραμαγκα πριβε με διανυκτερευση εκτος σκ 30 ευρω κορυφη κατα τη γνωμη μου
λα κομπα μονο.η τζιτζιφιες η ροζα.φιλοι συναγωνιστες υπαρχει καποιο αξιολογο ξενοδοχειο για διανυκτερευση/εις κοντα στη Συγγρου?
ευχαριστω πολυ!
Για 4 νυχτες στην Αθηνα... θελω να κλεισω ενα ξενοδοχειο στην Κηφισια και φοβαμαι μηπωσ φαω κανενα ακυρο οταν καλεσω call-girl στο δωματιο. Επειδη μου εχει τυχει τετοιο σκηνικο οπου η ρεσεψιον την εδιωξε χωρις καν να ενημερωσει...εχετε κατι να προτεινετε?
sailor1936
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδια ποια ξενοδοχεια εχουν προσβαση με μετρο?Νοτια προαστια κ κεντρο με ενδιαφερει..εχει προβλημα ο χαρτης στο site και δεν εμφανιζει τα ξενοδοχεια ωστε να μπορω να δω..
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Καλησπερα παιδια. Ψαχνω ξενοδοχειο κυριως προς βορεια προαστια το οποιο να εχει μεγαλη ευρυχωρη ντουζιερα για 2 ατομα. Εχετε να προτεινετε κανενα;
Ευχαριστω πολυ!
ριξε μια ματια στο priamos cinema στη Μεταμορφωση
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Ρε παιδια ποια ξενοδοχεια εχουν προσβαση με μετρο?Νοτια προαστια κ κεντρο με ενδιαφερει..εχει προβλημα ο χαρτης στο site και δεν εμφανιζει τα ξενοδοχεια ωστε να μπορω να δω..
bill και prive ειναι πολυ κοντα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 4K
?
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K