TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ελεος ρε παιχτη πολυ ψευτικο την ειχα φερει και σπιτι μου και νομιζε η πολυκατοικια οτι καποια εσφαζαΑυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.
ελεος ρε παιχτη πολυ ψευτικο την ειχα φερει και σπιτι μου και νομιζε η πολυκατοικια οτι καποια εσφαζαΑυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε τρελε θα σου φωναζαν την Αστυνομια να σε μαζεψει κιολας. Δυστηχως σε αυτο ειναι υπερβολικη η Χριστιναελεος ρε παιχτη πολυ ψευτικο την ειχα φερει και σπιτι μου και νομιζε η πολυκατοικια οτι καποια εσφαζα
Ναι καταλαβαίνω όμως μπορεί κάποιος να φτιάχνετε με αυτό. Επίσης σε αυτήν την περίπτωση μπορούσες να της πεις να μη φωνάζειελεος ρε παιχτη πολυ ψευτικο την ειχα φερει και σπιτι μου και νομιζε η πολυκατοικια οτι καποια εσφαζα
εκανα κατι αλλο ενα γυρο και αντιοΝαι καταλαβαίνω όμως μπορεί κάποιος να φτιάχνετε με αυτό. Επίσης σε αυτήν την περίπτωση μπορούσες να της πεις να μη φωνάζει
Και αυτό μια λύση ήτανεκανα κατι αλλο ενα γυρο και αντιο
σε πολλα ειναι αλλα επειδη σε γενικες γραμμες περασα σχεδον καλα δεν εχω βαλει κακη κριτικηΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε τρελε θα σου φωναζαν την Αστυνομια να σε μαζεψει κιολας. Δυστηχως σε αυτο ειναι υπερβολικη η Χριστινα
Δεν ηταν κακια ρε συ εμενα ηταν στανταρακι μου αλλα δυστηχως με τις τιμες και τα συναφη δεν ψωνιζω πλεον. Καλα να ειναι η κοπελα και οτι καλυτερο της ευχομαι.σε πολλα ειναι αλλα επειδη σε γενικες γραμμες περασα σχεδον καλα δεν εχω βαλει κακη κριτικη
Είναι τρομερά ευγενική , λίγο χαλάει την όλη φάση ότι είναι πολύ επαγγελματίας δεν υπαρχη κανένα στοιχείο αυθορμητισμού που πρωσπικα εμένα δεν με πειράζει καθόλου !!Χι χι χι .
παντως είναι καλή και φιλότιμη κοπέλα τα τιμάει τα λεφτά που παίρνει και με το παραπάνω αυτό έχω να πω μόνο φίλε μου .
Αφενός και αφετέρου κάποια θέματα θα έπρεπε μα τα δει και μόνη της . Και όχι μα την Κληματαταρουμε εμείς
Ένταξη λίγο πολύ τώρα μεταξύ μας όλες οι κοπέλες σίγουρα κάπου βγάζουν και υπερβολή .Είναι τρομερά ευγενική , λίγο χαλάει την όλη φάση ότι είναι πολύ επαγγελματίας δεν υπαρχη κανένα στοιχείο αυθορμητισμού που πρωσπικα εμένα δεν με πειράζει καθόλου !!
ρε μπρο εμένα μου λέκιασε μια φορά και άλλες 2 όχι, αλλά η γενική συμπεριφορά είναι από τις καλύτερες, η συννενόηση γρήγορη, το στοματικό της είναι άπαιχτο, αντέχει σε υψηλές στροφές και δε λέει όχι σε τίποτα κυρίως από όταν ανέβασε την τιμή κατά 20 ευρ΄ωΔεν με ενδιαφέρει το πρωκτικό. Περί συμπεριφοράς με νοιάζει
καλημερα πως μπορω να εχω το τηλ για ενα ραντεβουδακι?ωωωωωω!!!!
εισαι για μεγαλες ζημιες εσυ!!! ;)
δεν θα σου απαντησει εχει να μπει κανα χρονο στο φορουμ, ψαξε στο google και θα το βρεις αμεσως:καλημερα πως μπορω να εχω το τηλ για ενα ραντεβουδακι?
Ναι συνφωνω αλλά θέλεις να γλύψεις και λίγο κωλαρακι -κωλοτρυπηδα με όλα αυτά σου κάνει όρεξη μετά ;;Δεν με ενδιαφέρει το πρωκτικό. Περί συμπεριφοράς με νοιάζει
Δεν είχα σκοπό. Είμαι ριψοκίνδυνος όχι ηλίθιος?Ναι συνφωνω αλλά θέλεις να γλύψεις και λίγο κωλαρακι -κωλοτρυπηδα με όλα αυτά σου κάνει όρεξη μετά ;;
Οπότε μόνο σε χοτέλι μακριά από γείτονεςΈνταξη λίγο πολύ τώρα μεταξύ μας όλες οι κοπέλες σίγουρα κάπου βγάζουν και υπερβολή .
Απλά καμία φορά της ξεφεύγει πολύ η τσιριδα
Δουλεύει σε τρελούς ρυθμούς και δεν γίνετε να κάνει κλησμα πριν από κάθε πελάτη είναι αδυνάτων επισης δεν γίνετε και να μην τρώει !! Προσωπικά εμένα δεν με ενοχλεί αν βγει σκατο στην καποτα !! δεν εννοώ να χεστη είπαμε !!αλλα να λερωθεί η καποτα είναι φυσιολογικόρε μπρο εμένα μου λέκιασε μια φορά και άλλες 2 όχι, αλλά η γενική συμπεριφορά είναι από τις καλύτερες, η συννενόηση γρήγορη, το στοματικό της είναι άπαιχτο, αντέχει σε υψηλές στροφές και δε λέει όχι σε τίποτα κυρίως από όταν ανέβασε την τιμή κατά 20 ευρ΄ω
αν δεν έχεις δοκιμάσει, αξίζει έστω για μια φορά
Ένα κλΔουλεύει σε τρελούς ρυθμούς και δεν γίνετε να κάνει κλησμα πριν από κάθε πελάτη είναι αδυνάτων επισης δεν γίνετε και να μην τρώει !! Προσωπικά εμένα δεν με ενοχλεί αν βγει σκατο στην καποτα !! δεν εννοώ να χεστη είπαμε !!αλλα να λερωθεί η καποτα είναι φυσιολογικό
ενα κλησμα φτάνει φίλε και για αρκετές μέρες κιόλας .Δουλεύει σε τρελούς ρυθμούς και δεν γίνετε να κάνει κλησμα πριν από κάθε πελάτη είναι αδυνάτων επισης δεν γίνετε και να μην τρώει !! Προσωπικά εμένα δεν με ενοχλεί αν βγει σκατο στην καποτα !! δεν εννοώ να χεστη είπαμε !!αλλα να λερωθεί η καποτα είναι φυσιολογικό