Δ
Διαγραμμένο μέλος 180011
Επισκέπτης
Εκτος και αν ηθελε παρτενερ για τα ραντεβου της.Για Το θέμα καθαριότητας
Είναι απ τα S O S
ΤΏΡΑ αυτό για την δουλειααα είναι εν μέρη άτοπο
Εκτός και αν... ????
Εκτος και αν ηθελε παρτενερ για τα ραντεβου της.Για Το θέμα καθαριότητας
Είναι απ τα S O S
ΤΏΡΑ αυτό για την δουλειααα είναι εν μέρη άτοπο
Εκτός και αν... ????
Η σιγοντο στα ραντεβού ?????Εκτος και αν ηθελε παρτενερ για τα ραντεβου της.
Πολλες κοπελες κάνουν μισαωρες παυσεις μετά απο καθε ραντεβού για να μην έχουν αυτά τα ατυχήματα. Επαγγελματισμος φίλε. Τεσπα, δεν είναι σωστό να μιλάμε για άλλες κοπέλες σε άλλο νημα. Απλά αναφέρα μια απλή λυση την οποια έχω δει να κάνουν μπροστα μου. Ασε που πολλες κοπέλες έχουν τσαντάκι με πληρης συλλογή "εργαλείων" υγιεινης. Από στοματικά διαλυματα μέχρι πρωκτικες "τρόμπες" για πλυσεις χαμομηλιου για να είναι το γκροβερ γυαλί!Οι περισσοτερες κανουν ραντεβου απανωτα,χωρις να προλαβαινουν στο μεταξυ να μεριμνησουν για την καθαριοτητα τους και δεν αναφερομαι μονο στην xristin
Τι ατύχημα είχατε; Επίσης η Χριστίνα δεν ασχολείται πλέον με το siteΚαι τις δύο φορές που βρεθήκαμε είχαμε ατύχημα από πίσω αλλά θα την ξανά συναντήσω. Τιμιοτατη. Το τηλέφωνο της έχω χάσει
Ναι δυστυχώς δεν ασχολείται πλέον και γενικός έχουν χαλαρώσει οι ανεξάρτητεςΤι ατύχημα είχατε; Επίσης η Χριστίνα δεν ασχολείται πλέον με το site
Έχει καβατζοθει στους ήδη υπάρχοντες πελάτες και σε όσους βρίσκουν από εδώ ή από τις αγγελίες της το τηλέφωνοΝαι δυστυχώς δεν ασχολείται πλέον και γενικός έχουν χαλαρώσει οι ανεξάρτητες
Μπα δεν είναι μόνο αυτο πλέον με την νέα μορφή του site έχουν λιγότερο αντίκρισμαΈχει καβατζοθει στους ήδη υπάρχοντες πελάτες και σε όσους βρίσκουν από εδώ ή από τις αγγελίες της το τηλέφωνο
Δεν ξέρω πάντως δεν την είδα να ανησυχεί και πολύ για πελάτεςΜπα δεν είναι μόνο αυτο πλέον με την νέα μορφή του site έχουν λιγότερο αντίκρισμα
Τι να σου πω δεν ξέρω έχω πολύ καιρό να την δωΔεν ξέρω πάντως δεν την είδα να ανησυχεί και πολύ για πελάτες
Την έχεις πάρει;Τι να σου πω δεν ξέρω έχω πολύ καιρό να την δω
Πριν κάνα χρόνο αρκετές φορέςΤην έχεις πάρει;
Έκανε ωραίο κωλογαμησιΗ αλήθεια ειναι πως και καλη στην δουλειά της ειναι και λογικο να έχει καλο τηλεφωνικό κατάλογο.
Βέβαια η αύξηση που έκανε μας χάλασε το στάνταρ μας .