Daredevil9
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Like
- 985
- Πόντοι
- 86
Στείλε μου πμ που θέλω να σου πωΠριν κάνα χρόνο αρκετές φορές
Στείλε μου πμ που θέλω να σου πωΠριν κάνα χρόνο αρκετές φορές
Στείλε μου εσυΣτείλε μου πμ που θέλω να σου πω
με αρκετές διαρροές όμωςΈκανε ωραίο κωλογαμησι
na καλεσουμε ydrayliko...... αστεια αστεια εχεις απολυτο δικιομε αρκετές διαρροές όμως
με αρκετές διαρροές όμως
μου έχει τύχει κι εμένα και μετά το έχω διαβάσει και σε αυτό το νήμα και σε κάποιες κριτικές
Μάλιστα εμένα μου είπε "λέκιασε" και λέω "σκάτωσε κανονικά, τι λέκιασε;"
Γιατί θες να μάθεις εάν έφυγε η σκασίλα πήγαινε δες .Έχει βρεθεί μαζί της κάποιος πρόσφατα;
Θέλω να μάθω γιατί κάποτε ήταν top και τώρα έχει πέσει. Δεν θέλω να μου βγει φόλαΓιατί θες να μάθεις εάν έφυγε η σκασίλα πήγαινε δες .
μπορει να έχει βάλει αποσμητικό
Μα γαμησεις πας συναγωνιστή όχι να αγοράσεις σπίτι .Θέλω να μάθω γιατί κάποτε ήταν top και τώρα έχει πέσει. Δεν θέλω να μου βγει φόλα
Χρειάζεται ένα καλό κλησμα , να αδειάσει καλά , μετά καλό πλύσιμο με σαπουνάκι ντετολ περί πρωκτικά … και ετοιμη η τσουπρα και για πρωκτικό και για γλύψιμο ….. Αλλά με όλα αυτά που ακούω για το πρωκτικό δεν παίζει να εγλυφα κωλο ……Μα γαμησεις πας συναγωνιστή όχι να αγοράσεις σπίτι .
Τι να πουν εξέχοντα μέλος που έχουν φάει φολες από γραφεία και έχουν δώσει 200 ρες .
Τώρα το πολύ πολύ για την σκατηλα πάρε δυο κλησματα από το φαρμακείο 5 ευρώ έχουν όποτε πας στα 105 ευρώ το ραντεβού και εγγυημένα ότι δεν θα υπάρχει ίχνος σκατού
Χι χι χι .Χρειάζεται ένα καλό κλησμα , να αδειάσει καλά , μετά καλό πλύσιμο με σαπουνάκι ντετολ περί πρωκτικά … και ετοιμη η τσουπρα και για πρωκτικό και για γλύψιμο ….. Αλλά με όλα αυτά που ακούω για το πρωκτικό δεν παίζει να εγλυφα κωλο ……
Δεν με ενδιαφέρει το πρωκτικό. Περί συμπεριφοράς με νοιάζειΜα γαμησεις πας συναγωνιστή όχι να αγοράσεις σπίτι .
Τι να πουν εξέχοντα μέλος που έχουν φάει φολες από γραφεία και έχουν δώσει 200 ρες .
Τώρα το πολύ πολύ για την σκατηλα πάρε δυο κλησματα από το φαρμακείο 5 ευρώ έχουν όποτε πας στα 105 ευρώ το ραντεβού και εγγυημένα ότι δεν θα υπάρχει ίχνος σκατού
Παλιά ήταν πολύ καλή και εξαιρετικο VFM τωρα εχει χαλασει λιγο τελευταια φορα που την πηρα οταν αυξησε τιμη ηταν λιγο καπως και ειχε γραψει και συναγωνιστης οτι βαριοταν σε κριτικη τουΔεν με ενδιαφέρει το πρωκτικό. Περί συμπεριφοράς με νοιάζει
Από θέμα συμπεριφοράσ από τις καλύτερεςΔεν με ενδιαφέρει το πρωκτικό. Περί συμπεριφοράς με νοιάζει
Να αυτά με ενδιαφέρουν. Άμα δεν είναι όπως παλιά τζάμπα ο κόποςΠαλιά ήταν πολύ καλή και εξαιρετικο VFM τωρα εχει χαλασει λιγο τελευταια φορα που την πηρα οταν αυξησε τιμη ηταν λιγο καπως και ειχε γραψει και συναγωνιστης οτι βαριοταν σε κριτικη του
φωναζει λες και την σφαζουνΔεν με ενδιαφέρει το πρωκτικό. Περί συμπεριφοράς με νοιάζει
Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.φωναζει λες και την σφαζουν