anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Καλο-μελετα κι ερχεται... φιλε,
Καλο-μελετα κι ερχεται... φιλε,
εχει φταξει φιλε πολυ εχει κανει κορμαρα πριν ηταν πολυ αδυνατη τωρα ειναι τουμπανο ;)Καλο-μελετα κι ερχεται... φιλε,
Φιλε Τasso Εχω κανονισει και πιστευω στο καλυτερο@@@εχει φταξει φιλε πολυ εχει κανει κορμαρα πριν ηταν πολυ αδυνατη τωρα ειναι τουμπανο ;)
Ανωνημε θα της τα πω ολα!!
αν είναι έτσι τυπε καλός, γιατί όταν την είδα εγώ ήταν κόκαλο, πάντως ήταν τούμπανο βυζάρες είχε κάργα!!!εχει φταξει φιλε πολυ εχει κανει κορμαρα πριν ηταν πολυ αδυνατη τωρα ειναι τουμπανο ;)
καλύτερα να της τα δώσεις όλα...!!!Ανωνημε θα της τα πω ολα!!
καλύτερα να της τα δώσεις όλα...!!!
άσε κατάλαβα...Anon τα παντα ολα τιποτα αλλο δε σου λεω....
Οι φωτογραφιες που εχει στο προφιλ της ειναι ακριβεστατες και επιβεβαιωνω μιας και τη συναντησα σημερα νωρις το μεσημερι. Αυτες που εχει στη σελιδα με τις κριτικες ειναι οι παλιες που τη δειχνουν παρα πολυ αδυνατη. Οχι οτι τωρα ειναι χοντρη με παχακια αλλα λεμε τωρα. Το κορμι της ειναι καλλιγραμο και σιγουρα δε μοιαζει για την ηλικια της στο σωμα ;)αν είναι έτσι τυπε καλός, γιατί όταν την είδα εγώ ήταν κόκαλο, πάντως ήταν τούμπανο βυζάρες είχε κάργα!!!
παρακαλω τον αντισθενη να μου αλλαξει τις φωτος στο προφιλ των κριτικων
μολις τωρα του εστειλα !Γιατί δεν του το ζητάς με pm, είτε απ' αυτόν είτε από κάποιον άλλο υπεύθυνο του σάιτ;
τσεκ πμ.μολις τωρα του εστειλα !
μολις τωρα του εστειλα !