XRISTINAxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2017
- Like
- 1.260
παραπονιαρη μου εσυ !!! :-* :-* :-*εγω ποσταρω τον αννον αναρωτιέσαι που ειναι
γιατι γραφει worned !!! πρεπει να σε προσεχουμε εσενα!! ;)
εισαι ατακτο μωρο !
παραπονιαρη μου εσυ !!! :-* :-* :-*εγω ποσταρω τον αννον αναρωτιέσαι που ειναι
μονο μια περιπτωση υπαρχει να σταματησω να γκρινιαζω πες οτι εμενα αγαπας ασε το αννονπαραπονιαρη μου εσυ !!! :-* :-* :-*
γιατι γραφει worned !!! πρεπει να σε προσεχουμε εσενα!! ;)
εισαι ατακτο μωρο !
άντε βρε και εγώ κουμπάρος...μονο μια περιπτωση υπαρχει να σταματησω να γκρινιαζω πες οτι εμενα αγαπας ασε το αννον
θα ερθω αυριο απο κοντα να σου το πω!!! και να με ........ ;)μονο μια περιπτωση υπαρχει να σταματησω να γκρινιαζω πες οτι εμενα αγαπας ασε το αννον
έχω καιρό να σε δω μωρό μού, η αλήθεια να λέγεται δεν ξέρω αν έχεις πάρει κιλά τώρααπο ποτε εχεις να με δεις μωρακι γιατι μαλλον εχεις χασει επεισοδια !!!
Ωραια με κεφτεδεs...τουs τρωs;;να μου κανεις το τραπεζι μωρακι !!
να μου κανεις το τραπεζι μωρακι !!τι να σε καμω καρδια μου ;) θα με δωσεις κιμα να σε κανω κεφτεδες
......θα ερθω αυριο απο κοντα να σου το πω!!! και να με ........ ;)
θα του κάνει σπανακόπιπα...
μπα..αλλα μαθαινω οτι κανει καλα....θα του πάει σπανακόπιτα...
δεν ξέρω τι μαθαίνεις αλλά εγώ με την Χριστίνα πέρασα τέλεια...μπα..αλλα μαθαινω οτι κανει καλα....
το ξερω....www.bourdela.com/call-girls/girls/xristina2/]https://www.bourdela.com/call-girls/girls/xristina2/[/url]......δεν ξέρω τι μαθαίνεις αλλά εγώ με την Χριστίνα πέρασα τέλεια...
....σε πμ,η εδω?.....guru μου δεν μου απαντησες σε αυτο που ρωτησα! :-*
ελα λιγο πμ ΕΣΥ!
σου κάνω εγώ το τραπέζι,θα μου κάνεις εσύ το κρεβάτι μωρό είσαι;;να μου κανεις το τραπεζι μωρακι !!
δεν ξέρω τι μαθαίνεις αλλά εγώ με την Χριστίνα πέρασα τέλεια...