XRISTINAxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2017
- Like
- 1.260
μα μου αρεσουν οι ψαραδες γιατι εχουν μεγαλο παλαμαρι !!Γιατι δεν με θες κυρα μου,επειδη ειμαι ψαρας....ασχετο!!!
μα μου αρεσουν οι ψαραδες γιατι εχουν μεγαλο παλαμαρι !!Γιατι δεν με θες κυρα μου,επειδη ειμαι ψαρας....ασχετο!!!
Αφου σου αρεσουν οι ψαραδες , θα ερθω να σε ξαναγ.ΔΩ.μα μου αρεσουν οι ψαραδες γιατι εχουν μεγαλο παλαμαρι !!
να (ξανα)πας..εχει και καλο δολωμα... ...η κριστιν...Αφου σου αρεσουν οι ψαραδες , θα ερθω να σε ξαναγ.ΔΩ.
να (ξανα)πας..εχει και καλο δολωμα... ...η κριστιν...
....δεν βλεπω τιποτα,απο αυτα που λες... *Pγια το πισω συστημα δε βλεπω να γινεται κουβεντα κι ανησυχω
....δεν βλεπω τιποτα,απο αυτα που λες... *P
ελα λιγο πμ ΕΣΥ!
...ετσι....μαλλον εχεις τυφλωθει απο τις βυζαρες εσυ χαχαχαχααχ
γεια σου guru μου!! :-* :-*...ετσι....
βεβαιως ! Για δυνατο καλάμι ..να (ξανα)πας..εχει και καλο δολωμα... ...η κριστιν...
ευχαριστω μωρακι :-* :-* :-* :-* :-* :-*Τι να πει κανεις για το χριστινακι . Δεν υπαρχουν λογια ; καλη εμφανιση , υπηρεσιες αψογες και προπαντων καλο παιδι .
ρε κοριτσι ασε τα ευχαριστω μωρακι και βαλε καμμια φωτο κατα προτιμηση με στηθος να καυλωσουμε το φορουμ και ολόσωμη να βαλεις βεβαια δεν νομιζω να στεναχωρηθει καποιος ;)ευχαριστω μωρακι :-* :-* :-* :-* :-* :-*
απο ποτε εχεις να με δεις μωρακι γιατι μαλλον εχεις χασει επεισοδια !!!
εχει δικιο το κοριτσι για δες στην σελιδα 104 την φωτο ;) επεσε ο σερβερ εκεινη την ημερα ντουσανΕγώ πάντως που έχει τύχει,να την δω σε χοτελ στα νότια,πολύ κόκαλο ρε παιδί μού φάε και τίποτα ρε μωρό!!!
απο ποτε εχεις να με δεις μωρακι γιατι μαλλον εχεις χασει επεισοδια !!!Εγώ πάντως που έχει τύχει,να την δω σε χοτελ στα νότια,πολύ κόκαλο ρε παιδί μού φάε και τίποτα ρε μωρό!!!
εχει δικιο το κοριτσι για δες στην σελιδα 105 την φωτο ;) επεσε ο σερβερ εκεινη την ημερα ντουσαν
εγω ποσταρω τον αννον αναρωτιέσαι που ειναιελα βρε ανον μου, που εισαι!!! :-* ;)
μ έχασες...?ελα βρε ανον μου, που εισαι!!! :-* ;)