TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
σηκωθηκε κριτικη φιλε ;) δεν εχω αποψη να σου πω μπορει να της βαλω στα υποψηνΈχω μάθει ότι σε παρτουζα με Ιόλη δίνουν τα ρέστα τους
σηκωθηκε κριτικη φιλε ;) δεν εχω αποψη να σου πω μπορει να της βαλω στα υποψηνΈχω μάθει ότι σε παρτουζα με Ιόλη δίνουν τα ρέστα τους
Κωλοτουμπα να αλλάξεις γνώμη για μια κοπέλα έπειτα από 3 μηνες και 3 ραντεβού μαζί της δεν το λες .....μολις τελειώσεις με τις κωλοτουμπες μας το λες ;)
εχεις καπου κριτικες η αναφορα οτι συναντηθηκες μαζι της ελα παιχτη κανε μας την χαρηΚωλοτουμπα να αλλάξεις γνώμη για μια κοπέλα έπειτα από 3 μηνες και 3 ραντεβού μαζί της δεν το λες .....
Να το κοιτάξεις φίλε .
Να σκέφτεσαι πριν γράφεις .
Καμία χάρη δεν σου κάνω ....εχεις καπου κριτικες η αναφορα οτι συναντηθηκες μαζι της ελα παιχτη κανε μας την χαρη
καλα εγω θα την εσυ ομως στο απυρόβλητο δεν εισαι ;) δημοκρατια εχουμε ;) οταν δεν εχεις αποδειξεις για κατι λέγεται εμπάθειαΚαμία χάρη δεν σου κάνω ....
Κριτική δεν θα έγραφα ποτέ , τα εν οίκο μη εν δήμο
Κάνω πράγματα που δεν σε ενδιαφέρουν .
Συνέχισε να γαμας το Χριστινάκη και άσε και τους άλλους επιτέλους να έχουν λίγο διαφορετική γνώμη από εσένα
Δημοκρατικό είναι ξέρεις ....
Πάλι μπερδεύτηκες και βλέπεις φαντάσματακαλα εγω θα την εσυ ομως στο απυρόβλητο δεν εισαι ;) δημοκρατια εχουμε ;) οταν δεν εχεις αποδειξεις για κατι λέγεται εμπάθεια
μπορεις να λες οτι θες ;) το φορουμ ειναι ελευθερο για ολους σε ενα λογο υπαρχει ο αντίλογος ;) οποτε και εγω λεω την γνωμη μου τωρα τα περι ποσοστων και ολες αυτες οι εξυπναδες θα απαντουσα αλλα καλη συνεχειαΠάλι μπερδεύτηκες και βλέπεις φαντάσματα
Έμπαθεια να λέω ότι τα 80 ειναι πολλά ;
Η γνώμη μου είναι
Δεν είπα σε κανένα να μην πάει η να πάει με τη κοπέλα
Ούτε προμοτάρω ούτε αντιπρομοταρω
Μια προσωπική διαπίστωση έκανα που ειλικρινά δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί σε πείραξε τόσο πολύ
Ούτε πόσοστα να είχες ....
τέλος του μήνα θα σου πω εγώ φιλεσηκωθηκε κριτικη φιλε ;) δεν εχω αποψη να σου πω μπορει να της βαλω στα υποψην
Ρητορική ήταν η ερώτησημπορεις να λες οτι θες ;) το φορουμ ειναι ελευθερο για ολους σε ενα λογο υπαρχει ο αντίλογος ;) οποτε και εγω λεω την γνωμη μου τωρα τα περι ποσοστων και ολες αυτες οι εξυπναδες θα απαντουσα αλλα καλη συνεχεια
καλα κυριε ΔημοσθένηΡητορική ήταν η ερώτηση
Δεν ήταν εξυπνάδα
Καλό απόγευμα
πολλα ντουετα σχηματιζονται φιλε ;) πρεπει να δοκιμασθουν μαλλον τα κοριτσιατέλος του μήνα θα σου πω εγώ φιλε
όχι καλέ. Ένα με Ιόλη Χριστίνα μόνος μου και ένα μαζί σου Νοέμβριο με μαρίνα Κάτια. Σιγά τα πολλά.πολλα ντουετα σχηματιζονται φιλε χαμος
εγω εχω πολλες προτασειςόχι καλέ. Ένα με Ιόλη Χριστίνα μόνος μου και ένα μαζί σου Νοέμβριο με μαρίνα Κάτια. Σιγά τα πολλά.
χυλόπιτα ε? Οκ. Πάω να κάνω Πάρτουζα σαν πορνοσταρ να βγάλω και τιποταεγω εχω πολλες προτασεις
οι κωλοι αξιζουν φιλε ;)Προσωπικά μίλησα με Ιόλη και είναι πολύ ευγενικό κορίτσι. Γουστάρει κάργα Χριστίνα οι τιμές είναι 130 Ιόλη συν κωλος 20 150 και Χριστίνα 100 συν κωλος 20 κάθε φορά δηλαδή οι κωλοι πάνε στα 50 ευρώ.
απο γυναικες ρε παλουκι λουκχυλόπιτα ε? Οκ. Πάω να κάνω Πάρτουζα σαν πορνοσταρ να βγάλω και τιποτα
σίγουρα ο κωλος είναι το μουνι του μελλοντοςοι κωλοι αξιζουν φιλε ;)
χάχα καλό!!!! Γελασααπο γυναικες ρε παλουκι λουκ