gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.642
- Πόντοι
- 4.696
Ο Παναγος ειναι πορνοσταρ και bodyguard όπως λέει και ο κουμπάρος δεν φθουραμε μπροστά του!!
ειναι σκληρος καριολης ο panagos !!!
Ο Παναγος ειναι πορνοσταρ και bodyguard όπως λέει και ο κουμπάρος δεν φθουραμε μπροστά του!!
έτσι Παναγο κράτα δυνάμεις ..πας για διεθνή καριέρα ,ειναι μικρή η Ελλάδα για σένα και τα call-girl εδω !Μου είπε ότι γουστάρει παρτουζες με Ιόλη και Άννα πιπινακι πάρτε πληροφορία τώρα δε ξαναγαμαω ώρα για καστιγκ... Let's rock it bitches
τελος και εσυ :- θα κυκλοφορεις με περουκαΜου είπε ότι γουστάρει παρτουζες με Ιόλη και Άννα πιπινακι πάρτε πληροφορία τώρα δε ξαναγαμαω ώρα για καστιγκ... Let's rock it bitches
παιχτης σκληρος χυστης ειναιειναι σκληρος καριολης ο panagos !!!
όχι ρε πρέπει να γεμίσουν τα αρχιδια μου και να αυξηθεί η τεστοστερόνη για να επέλθει το τελικό αποτέλεσμα μετά με τα φράγκα που θα βγάζω θα σας κεράσω παρτουζα θα διαλέξετε εσείς μέρος και τα κορίτσια αλλά έχουμε δρόμο ακόμα...τελος και εσυ :- θα κυκλοφορεις με περουκα
μακάρι να είμαι καλός και να με πάρει η εταιρεία του ροκο σιφρεντι του Θεού του σεξ θα πω να πάρουν και εσέναέτσι Παναγο κράτα δυνάμεις ..πας για διεθνή καριέρα ,ειναι μικρή η Ελλάδα για σένα και τα call-girl εδω !
τη περνουμε παρτουζα μαζι με Ιόλη λες??? 4 αδα?παιχτης σκληρος χυστης ειναι
6δα να πάρουμε και τον κουμπάρο μαζί ;) Εγώ είμαι τον μεγάλων σχημάτωντη περνουμε παρτουζα μαζι με Ιόλη λες??? 4 αδα?
Τι λες ρε κουμπάρε .μαζί με τον παναγο εγώ φοβάμαι βγαλτα πέρα μόνος σου!6δα να πάρουμε και τον κουμπάρο μαζί ;) Εγώ είμαι τον μεγάλων σχημάτων
είμαστε στη λίστα λαγκαρντ εμείς γιατί είμαστε γνωστά λαμογια και το πείραμε!!!!πανε πιο πίσω και δες προφίλ της το έχει που το γράφειΠως τη βρίσκουμε τη κούκλα? Δίνει τηλεφωνο η με λίστα?
εισαι και στην λιστα λαγκαρντ :- τι αλλο εισαι να ξερουμε γιατι την χασαμε την μπαλλαείμαστε στη λίστα λαγκαρντ εμείς γιατί είμαστε γνωστά λαμογια και το πείραμε!!!!πανε πιο πίσω και δες προφίλ της το έχει που το γράφει
Κουμπάρε πλέον ο κατάλογος με τα πράγματα που είναι ο Πανάγος θα χρειαστεί να γεμίσουν πολλές σελίδες!!εισαι και στην λιστα λαγκαρντ :- τι αλλο εισαι να ξερουμε γιατι την χασαμε την μπαλλα
τιποτα δε παιζει φιλε πηγαινε στην πισω σελιδα και θα το βρεις και το προφιλ της και το τηλ της..Κάτι παίζει με το σαιτ ή με το προφίλ της κοπέλας.. μόλις μπήκα και έχει αφερεθεί και το τηλ της αλλά και οι φωτο της...