grigoris1913
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2015
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Να είσαι καλά κοριτσαρα!!
Μέγιστη βυζαρα και κολαρα...να γ...ας και να μη χορτενεις
Καλησπέρακαλησπερα μωρακια
πως τα περασατε!!
τι εγινε ρε πουστη μου,την γκαντεμια μου γαμω?γιατι απο παρασκευη κουκλα μου?πεμπτη θα ειμαι αθηνα.Λιγο υπομομη απο παρασκευη
τι εγινε ρε πουστη μου,την γκαντεμια μου γαμω?γιατι απο παρασκευη κουκλα μου?πεμπτη θα ειμαι αθηνα.
θα κατσω ρε φιλε,αλλα δεν θα εχω ξενοδοχειο,θα την κανω μετα το παιχνιδι με την εφες.θα ειμαι σε καλο για 24 ωρες.εχω και επαγγελματικα ραντεβου.χριστος ανεστη και χρονια πολλα.Frank κατσε και Παρασκευη !
θα κατσω ρε φιλε,αλλα δεν θα εχω ξενοδοχειο,θα την κανω μετα το παιχνιδι με την εφες.θα ειμαι σε καλο για 24 ωρες.εχω και επαγγελματικα ραντεβου.χριστος ανεστη και χρονια πολλα.
θα τα πουμε αυριο τηλεφωνικα,να οριστικοποιησω τα θεματα.καλο απογευμα.η μπεμπα αυτη που ειναι?Φιλε Frank επειδη ερχεσαι απο ΜΑΚΡΙΑ εχεις δικιο σε ολα, και σε καταλαβαινω..
μου τα εχεις πει ερχεσαι και πρεπει να τα προλαβεις ΟΛΑ
και νινι και γηπεδο και ραντεβου και δημοσιο ++++
αμαν κουραστηκα εγω ρε συ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ φιλε κι απο μενα !!!
- Στειλε στον ΑPOC μηπως ξερει κατι..θα τα πουμε αυριο τηλεφωνικα,να οριστικοποιησω τα θεματα.καλο απογευμα.η μπεμπα αυτη που ειναι?
τι εγινε ρε πουστη μου,την γκαντεμια μου γαμω?γιατι απο παρασκευη κουκλα μου?πεμπτη θα ειμαι αθηνα.
που ειναι ο φωτογραφος μου APOC- Στειλε στον ΑPOC μηπως ξερει κατι..
τα λεμε,
θα σε μαλωσω.σου ειπα δεν στελνω μηνυματα.μονο ζωντανη συνομιλια για συνενοηση.
στειλε μου ενα μηνυμα την πεμπτη και θα σου πω
που ειναι ο φωτογραφος μου APOC
Δωσε το νικ του στον ΛΑΚΟ Κ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΠΡΟΣΟΧΗ
Προς ολες τις κοπελες μια ενημερωση
ενα ατομο μου εδωσε χθες ραντεβου και την ωρα που ηταν το ραντεβου μου στελνει μηνυμα οτι δεν προλαβαινει να ερθει γιατι κατι του ετυχε. Μου στελνει και σημερα για ραντεβου και κανει παλι το ιδιο.
Το τηλ του τελειωνει σε 8688
που ειναι ο φωτογραφος μου APOC
καλησπερα babyΔωσε το νικ του στον ΛΑΚΟ Κ ΓΡΗΓΟΡΑ.
πολύ καύλα είσαι !!!