XRISTINAxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2017
- Like
- 1.260
Τι κανεις μωρο ?
Mαζευω δυναμεις για να σε συναντησω....!
Τι κανεις μωρο ?
Aαχαχαχα μαζι?αντε να κανουμε και καμια sexy φωτογραφιση
μπα,μπα,φιλε πολυ συμπαθεια διαπιστωνω.βεβαια,για να εισαι ετσι μαζι της,θα ειναι ανω του μεσου ορου.σε σχεση με αυτα που διαβασα παντως πιο πανω,δηλ.απο που ξεφυτρωσε,εμενα δεν με απασχολει,αν οι υπηρεσιες της ειναι αναβαθμισμενες.εχω και την αισθηση οτι ειναι και ξηγημενη,αν και εμενα δεν μου απαντησε οπως μου ειχε πει την πεμπτη.για κατι που ειχες ρωτησει στις ανεξαρτητες,εχω να σου πω αν θες.Mαζευω δυναμεις για να σε συναντησω....!
Ωραία παρουσία η Χριστίνα.:-* :-*
υπαρχει καποια κριτικη;;;;Ωραία παρουσία η Χριστίνα.
μεγαλος ανθρωπος ειμαι κουκλα μου,τι Μωρο.εγω παντως την παρασκευη σου τηλεφωνισα,δεν το σηκωσες,με πειρες αργοτερα αλλα δεν μπορουσα.αν το σηκωνες θα βρισκομασταν.οσο για το αλλο που αναφερεις,δεν μπλεκομαι εγω σε αυτα.με ενδιαφερει να εισαι εμφανισιακα οπως μου αρεσει,με υπηρεσιες ανω του μεσου ορου που κυκλοφορει.Μωρο δεν μπορουσα γι αυτο δεν σου απαντησα την πεμπτη για να βρεθουμε.
Επειδη δεν απαντησα για την κοπελα που λετε στο specialmeeting, δεν εχω καμια σχεση.
ψαξε,κατι εχει γραφτει και για παρτυ της.δεν πρεπει να εχει καρτελα για κριτικη ομως.υπαρχει καποια κριτικη;;;;
Oταν περναω καλα με μια κοπελα φιλε παντα τρεφω συμπαθεια..μπα,μπα,φιλε πολυ συμπαθεια διαπιστωνω.βεβαια,για να εισαι ετσι μαζι της,θα ειναι ανω του μεσου ορου.σε σχεση με αυτα που διαβασα παντως πιο πανω,δηλ.απο που ξεφυτρωσε,εμενα δεν με απασχολει,αν οι υπηρεσιες της ειναι αναβαθμισμενες.εχω και την αισθηση οτι ειναι και ξηγημενη,αν και εμενα δεν μου απαντησε οπως μου ειχε πει την πεμπτη.για κατι που ειχες ρωτησει στις ανεξαρτητες,εχω να σου πω αν θες.
Eαν σαρεσει η PSE κατασταση ΠΡΟΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗυπαρχει καποια κριτικη;;;;
αρχισα να ψηνομαι. ευχαριστωEαν σαρεσει η PSE κατασταση ΠΡΟΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ
ναι ρε,καλα κανεις,δεν σε μαλωσε κανεις.συμπαθουμε αυτες που περναμε καλα και που φερονται καλα.Oταν περναω καλα με μια κοπελα φιλε παντα τρεφω συμπαθεια..
Περισσοτερο αυτες που πρεπει να παρουμε χαπακι για να βγαλουμε την 1 ωρα μαζι τουςναι ρε,καλα κανεις,δεν σε μαλωσε κανεις.συμπαθουμε αυτες που περναμε καλα και που φερονται καλα.
α ρε μπαγασα,ξερεις μου φαινεται οτι ειμαι γεροντακι,και με δουλευεις.απο τους φιλους παντως δεχομαι το δουλεμα.Περισσοτερο αυτες που πρεπει να παρουμε χαπακι για να βγαλουμε την 1 ωρα μαζι τους
Οχι φιλε δεν σε κοροιδευω. Βασικα για μενα πηγαινε το σχολιο με το χαπακι. Ειμαι 35 και δεν τα εβγαλα περα μαζι της για 2ο γυρο. Το ιδιο ειχα πει κ σε εναν συναγωνιστη με pm οταν με ρωτησε. Παρα χαπακι μαζι σου θα το χρειαστεις...!α ρε μπαγασα,ξερεις μου φαινεται οτι ειμαι γεροντακι,και με δουλευεις.απο τους φιλους παντως δεχομαι το δουλεμα.