Είδη του σκίζει..στην Ασία που είναι τεράστια και δύσκολη αγορά είναι πρώτη σε πωλήσεις.. τώρα που μπήκε και Ευρώπη.. αυτό φυσικά δεν είναι καλό για εμάς είδη τα τηλέφωνα έχουν πάρει ενα20% πάνω..η τουλάχιστον παλιότερα όταν τελείωνε ένα μοντέλο για να βγει το επόμενο η τιμή χαμήλωνε.. πλέον δεν γίνεται εύκολα αυτό ειδικά στα καλά μοντέλα της..εγώ έχω mi 5 ήθελα να πάρω το 6 και ποτέ δεν το βρήκα κάτω από 350ευρω ενώ το mi 5 το είχα πάρει σε προσφορά 207 ευρώ..Μπα ειναι 18:9 η αναλογια οποτε κρατιεται.. εγω εχω το Redmi note 4 απο το νοεμβρη.. το τηλεφωνο γαμαει.
Εχετε υποψη σας η xiaomi σε 1-2 χρονια θα τους σκισει ολους στην mid-range..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Xiaomi Redmi 5A
- Μέλος που άνοιξε το νήμα rantanplangr30
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 54
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Αυτο ειναι αναποφευκτο .. ειδικα οσον αφορα τα mi .. αλλα και παλι σε σχεση με τον ανταγωνισμο απλα δεν υπαρχει συγκριση.
Οποιος θελει ενα κινητο συγχρονο που να κανει το 99% που κανουν τα smartphone σημερα και να δωσει +- 150-200€
δηλαδη το 1/5 απο αυτο που ζητανε οι αλλοι, ειναι μονοδρομος τα xiaomi..
Οποιος θελει ενα κινητο συγχρονο που να κανει το 99% που κανουν τα smartphone σημερα και να δωσει +- 150-200€
σωστοϛΑυτο ειναι αναποφευκτο .. ειδικα οσον αφορα τα mi .. αλλα και παλι σε σχεση με τον ανταγωνισμο απλα δεν υπαρχει συγκριση.
Το Xiaomi Redmi Note 5 πότε θα έρθει στην Ελλάδα; Γνωρίζει κανείς; Είδη υπάρχει εκτός άμα το θέλεις σε έκδοση προ?
Ναι οντωϛ ειναι καλο αμα θελειϛ το προ και μπορειϛ να περιμενειϛ καλα θα κανειϛ αξιζει..Δεν το παίρνω από έξω, θέλω Global Version. Από Ελλάδα μέσω info quest, για να είμαι σίγουρος.
Ναι η Pro έκδοση με ενδιαφέρει, έχει πολύ καλές κάμερες και selfie στα 20Mp!
Zane
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2013
- Like
- 71
- Πόντοι
- 16
pro ειναι μονο για Ινδια, Ελλαδα δε δουλευει στις 2 απο τις 3 μπαντες 4g
υπαρχει η κινεζικη εκδοση, που κυκλοφορει εξω, και δεν εχει την μια απο τις 3 4g μπαντες, η global που θα βγει σε κανα μηνα αρα 2-3 μηνες μετα θα ερθε ελλαδα και ειναι 100% συμβατη με ευρωπαικα δικτυα
υπαρχει η κινεζικη εκδοση, που κυκλοφορει εξω, και δεν εχει την μια απο τις 3 4g μπαντες, η global που θα βγει σε κανα μηνα αρα 2-3 μηνες μετα θα ερθε ελλαδα και ειναι 100% συμβατη με ευρωπαικα δικτυα
gonumidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 157
- Πόντοι
- 0
Ναι οντωϛ ειναι καλο αμα θελειϛ το προ και μπορειϛ να περιμενειϛ καλα θα κανειϛ αξιζει..
Αξίζει γιατί σε αυτό το μοντέλο η xiaomi έχει βελτιώσει πολύ τις κάμερες.
Οι κάμερες ήταν το μόνο αρνητικό των προηγούμενων μοντέλων της εταιρίας.
gonumidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 157
- Πόντοι
- 0
pro ειναι μονο για Ινδια, Ελλαδα δε δουλευει στις 2 απο τις 3 μπαντες 4g
Γιατί τα βγάζουν πάντα πρώτα στην κολοΙνδία?
[/quoteΟπωϛ εγραψα η χιαομι ειναι πρωτη σε πωλησειϛ στην ασια..μεγαλο αγοραστικο κοινο..στην ευρωπη επισημα τωρα ηρθε
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.211
- Πόντοι
- 1.106
Γιατι είμαστε μια π**τοτρίχα γι αυτούς..Γιατί τα βγάζουν πάντα πρώτα στην κολοΙνδία?
και αυτο ισχυειΓιατι είμαστε μια π**τοτρίχα γι αυτούς..
Zane
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2013
- Like
- 71
- Πόντοι
- 16
πληθυσμος ινδιας : 1.4 δις νοματαιοι
τα φτηνα κινητα πουλανε πολυ εκει, ευρωπη πουλανε πιο πολυ τα mid-high range
thiras
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2006
- Like
- 242
- Πόντοι
- 36
είναι pre-order και σε global version,αναγνώριση προσώπου μαζί με αποτύπωμα και συμβατό με όλα τα δίκτυα μας.....Μετά το redmi note 3 pro που έχω δύο χρόνια,είναι η επόμενη σκέψη μου....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 868
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις