Aγαπητοί συνάδελφοι,
θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι είναι αστείο, τι είναι φάρσα και τι χιούμορ. Όλα αυτά (δεν είναι ότι ψιλοκοσκινίζουμε) πρέπει να έχουν ως αφετηρία ότι θα πρέπει να γελάσουμε με τον απαραίτητο όρο ότι θα πρέπει να σεβαστούμε την προσωπικότητα του άλλου.
Δεν μπορείς λοιπόν να κάνεις χοντράδες και να τις βαπτίσεις φάρσα. Η πλάκα είναι να συμμετέχουν όλοι στην πλάκα μέχρι το σημείο που ακόμη και αυτός που θα είναι το θύμα της πλάκας να γελάσει (κυττάξτε για παράδειγμα τις τηλεφωνικές φάρσες του ραδιοφωνικού σταθμού starfm Θεσσαλονίκης ).
Τα λέω αυτά επειδή είμαι μόνιμος φαρσέρ και όχι εποχιακός θριλεράκιας του black και βλαχέ χιούμορ.
Με λίγα λόγια το να ξεγυμνώνεις μια γυναίκα στο δρόμο είναι μια πρόστυχη, αναιδής, κακόγουστη και τρομοκρατική πράξη.
Όσο για τους καυλιάδες που αναφέρουν ξεγυμνώστε όλες τις τσούλες, θα ήθελα να ξέρω αν από αυτές τις "τσούλες" που γδύνουν στο δρόμο κάποια κωλόπαιδα, ήταν η μαμά του, η αδελφή του, η γυναίκα του, η αδελφή του κλπ, τι θα έλεγε;
Τέλος θέλω να πω ότι κάθε γυναίκα μπορεί να φοράει ότι γουστάρει και για όποιο λόγο γουστάρει χωρίς να θεωρείται ότι μπορεί κάθε αρχίδι να βάλει χέρι ή ότι άλλο.
Αν ένας αράπης θεωρήσει ότι ο κώλος ενός ΑΝΔΡΑ που αναφέρει στο site ότι γδύστε τις τσούλες γιατί μας προκαλούν, είναι προκλητικός, θα ήθελε να τον γδύσει και να του τον σφυρίξει;