Νέα

Ξεβρακώστε τις ΟΛΕΣ!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GSX-R600
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

karvelinio

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πολυ το λιβανιζεται το βιντεο. απλα ας το δουμε με χαβαλε και ας το απολαύσουμε. ανδρικος χαβαλες. πποίος δεν θα γούσταρε να το κανει? αφήστε της ηθικολογίες. αν κάναμε ολοι χαβαλε αντι να τρέχουμε για γραμμάτεια και τράπεζες θα είμασταν άρχοντες.

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ναι ρε να ντυνομαστε με κελεμπιες μηπως κ πεταχτει κανας μλκας που νομιζει οτι ειναι ακομη στο γυμνασιο κ κανει τετοιες εξυπναδες
(αν κ το βιντεο κ μενα φεηκ μου φαινεται αλλα η ιδεα ειναι ηλιθια)

Από την κελεμπία μέχρι το τα δείχνω επίτηδες στο δρόμο για να ερεθίζονται οι περαστικοί έχει κάποια διαφορά.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
μακαρι να ηταω ετσι τα πραγματα οπως τα λεει ο καρβελινιο !!!! σωστο δε βρισκω φιλε μου!!

panos_21

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κατα τη γνωμη μου ψιλομουφα τα videakia αυτα....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Θα βρίσκονταν καλοθελητές και θα έπεφτε ελληνικό ξύλο μετά μουσικής

mpoxas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το βίντεο το έδειξε (ποιο άλλο κανάλι), το STAR. Με τον τίτλο φαρσέρ γδύνουν γυναίκες στο δρόμο, και μάλλον ειρωνική - κοροϊδευτική στάση. Επισημοποιήθηκε τώρα.

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
η πλακα ειναι που τσιμπαει και το στινγκακι σε μερικες απο αυτες

ΤΡΥΦΩΝΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Aγαπητοί συνάδελφοι,
θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι είναι αστείο, τι είναι φάρσα και τι χιούμορ. Όλα αυτά (δεν είναι ότι ψιλοκοσκινίζουμε) πρέπει να έχουν ως αφετηρία ότι θα πρέπει να γελάσουμε με τον απαραίτητο όρο ότι θα πρέπει να σεβαστούμε την προσωπικότητα του άλλου.
Δεν μπορείς λοιπόν να κάνεις χοντράδες και να τις βαπτίσεις φάρσα. Η πλάκα είναι να συμμετέχουν όλοι στην πλάκα μέχρι το σημείο που ακόμη και αυτός που θα είναι το θύμα της πλάκας να γελάσει (κυττάξτε για παράδειγμα τις τηλεφωνικές φάρσες του ραδιοφωνικού σταθμού starfm Θεσσαλονίκης ).
Τα λέω αυτά επειδή είμαι μόνιμος φαρσέρ και όχι εποχιακός θριλεράκιας του black και βλαχέ χιούμορ.
Με λίγα λόγια το να ξεγυμνώνεις μια γυναίκα στο δρόμο είναι μια πρόστυχη, αναιδής, κακόγουστη και τρομοκρατική πράξη.
Όσο για τους καυλιάδες που αναφέρουν ξεγυμνώστε όλες τις τσούλες, θα ήθελα να ξέρω αν από αυτές τις "τσούλες" που γδύνουν στο δρόμο κάποια κωλόπαιδα, ήταν η μαμά του, η αδελφή του, η γυναίκα του, η αδελφή του κλπ, τι θα έλεγε;
Τέλος θέλω να πω ότι κάθε γυναίκα μπορεί να φοράει ότι γουστάρει και για όποιο λόγο γουστάρει χωρίς να θεωρείται ότι μπορεί κάθε αρχίδι να βάλει χέρι ή ότι άλλο.
Αν ένας αράπης θεωρήσει ότι ο κώλος ενός ΑΝΔΡΑ που αναφέρει στο site ότι γδύστε τις τσούλες γιατί μας προκαλούν, είναι προκλητικός, θα ήθελε να τον γδύσει και να του τον σφυρίξει;

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Aγαπητοί συνάδελφοι,
θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι είναι αστείο, τι είναι φάρσα και τι χιούμορ. Όλα αυτά (δεν είναι ότι ψιλοκοσκινίζουμε) πρέπει να έχουν ως αφετηρία ότι θα πρέπει να γελάσουμε με τον απαραίτητο όρο ότι θα πρέπει να σεβαστούμε την προσωπικότητα του άλλου.
Δεν μπορείς λοιπόν να κάνεις χοντράδες και να τις βαπτίσεις φάρσα. Η πλάκα είναι να συμμετέχουν όλοι στην πλάκα μέχρι το σημείο που ακόμη και αυτός που θα είναι το θύμα της πλάκας να γελάσει (κυττάξτε για παράδειγμα τις τηλεφωνικές φάρσες του ραδιοφωνικού σταθμού starfm Θεσσαλονίκης ).
Τα λέω αυτά επειδή είμαι μόνιμος φαρσέρ και όχι εποχιακός θριλεράκιας του black και βλαχέ χιούμορ.
Με λίγα λόγια το να ξεγυμνώνεις μια γυναίκα στο δρόμο είναι μια πρόστυχη, αναιδής, κακόγουστη και τρομοκρατική πράξη.
Όσο για τους καυλιάδες που αναφέρουν ξεγυμνώστε όλες τις τσούλες, θα ήθελα να ξέρω αν από αυτές τις "τσούλες" που γδύνουν στο δρόμο κάποια κωλόπαιδα, ήταν η μαμά του, η αδελφή του, η γυναίκα του, η αδελφή του κλπ, τι θα έλεγε;
Τέλος θέλω να πω ότι κάθε γυναίκα μπορεί να φοράει ότι γουστάρει και για όποιο λόγο γουστάρει χωρίς να θεωρείται ότι μπορεί κάθε αρχίδι να βάλει χέρι ή ότι άλλο.
Αν ένας αράπης θεωρήσει ότι ο κώλος ενός ΑΝΔΡΑ που αναφέρει στο site ότι γδύστε τις τσούλες γιατί μας προκαλούν, είναι προκλητικός, θα ήθελε να τον γδύσει και να του τον σφυρίξει;

Πεστα ρε φιλε ..πολυ σωστος

+1000000000

OP
OP
G

GSX-R600

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
'Aσε μας ρε ΤΡΥΦΤΟΝΑ... και πρίν μας μάθεις τί είναι αστείο και τί όχι μάθε πρώτα και λίγη ορθογραφία ρε γαμώτο.. έλεος! Το "κυττάξτε" γράφεται κάπως αλλιώς

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Παλιοτερα γραφοτανε κυτταω και οχι κοιταω :)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
929
Πόντοι
96
  κοιταΧτε ας δουμε με χιουμορ και το βιασμο την κλοπη το φόνο

"κε δικατη για πλακα του καρφωσα το μαχαιρι στο λαιμο και ο αλλος πηγε και πέθανε" ή στην περιπτωση του 17χρονου που τον πηδαγανε οι αλλοι 2 στη φυλακη

"εε εμεις μια πλάκα καναμε μαλλον ο μικρος δεν εχει αισθηση του χιουμορ- φοραγε και κατι καβλιαρικα σωβρακα"

" εεε η τραπεζα τοσα λεφτα εχει μπηκα για πλακα με το οπλο να πάρω 30000?"

Χουφτωνω μια γκομενα και τρεχω ειναι ηλιθιο για ατομα ανω των 15, αν εισαι μαγκας βγαλτην γκομενα!

ΥΓ ωραια τα ειπε ο Τρυφων, το ΤΡΥΦΤΟΝΑ ειναι λαθος ορθογραφικό? γιατι αυτη που τριβεται λεγεται ΤΡΙΦΤΡΟΝΑ και  αν θεσ να προσβαλεις ενα Τρυφωνα του λες Τρυφων ΤΡΥΦΤΟΝ (προστακτικη του τριβω) και μετα μιλα.

ΥΓ2 αναλογο περιστατικο ειχε γινει το 90-91 με τους απεργοσπάστες στα λεωφορεια (Κολλας κλπ)που τους ειχαν γδυσει και ηταν 2 τυποι με τα σωβρακα, με δακρυα στα ματια (μιλαμε 50 χρονων ανθρωποι) ο ενας ελεγε "με κατεδαφισαν" ο αλλος "καλυτερα να με εστελναν στο νοσοκομειο απο το ξύλο".

με λιγα λογια ειναι ΞΕΦΤΙΛΛΑ (το λα παχύ όπως ΚαΛΛΛαμαριά)

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τρύφτονα επίσης ο καθένας μπορεί να βρίζει τον άλλο στο δρόμο όπως γουστάρει, όσο χυδαία γουστάρει, για όποιο λόγο γουστάρει, να προκαλεί για να γουστάρει, χωρίς να θεωρείται ότι κάποιο αρχίδι μπορεί να απαντήσει στην πρόκληση και να του ρίξει ένα χέρι ξύλο. Καλό ε?

ΤΡΥΦΩΝΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Aγαπητοί συνάδελφοι,
Αγαπητοί συνάδελφοι,
από ότι παρατήρησα οι ενστάσεις στις παραπάνω απόψεις μου, εστιάστηκαν στον ορθογραφικό χαρακτήρα της λέξης κυττάω ή κοιτάω (αφού κάνεις που παρατήρηση, άνοιξε πρώτα ένα λεξικό και μετά γράψε ότι γουστάρεις) και στη λεξικοπλαστική του ονόματος μου.
Τέλος πάντων να θεωρήσω όλες οι ενστάσεις είναι σωστές. Επί της ουσίας δεν βλέπω κανένας να απαντάει με επιχειρήματα;
Μάλλον οι περισσότεροι μέσα στο site είναι πραγματικοί άντρες και ξέρουν να συμπεριφέρονται στις γυναίκες τους, στις πουτάνες, στις γκόμενες τους και φυσικά αποδοκιμάζουν τέτοιες ενέργειες που μόνο βλαχιά και αξεστίλα θυμίζουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom