Νέα

Ξεβρακώστε τις ΟΛΕΣ!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GSX-R600
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
πολλυ ωρεο το βιντεακι...!!!απιστευτο...!!!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Εμέβα δεν μου φαίνεται σκηνοθετημένο......

Η τυπισσα στη σταση ειναι σαν να περιμενει τον "δραστη" και οχι για να μπει στο λεωφορειο και μια ξανθια που περπαταει σε εναν κλειστο χωρο και αντιδρα πριν καλα καλα στην ακουμπησει ο δραστης, δειχνουν φεικ.
Και παντα υπαρχει και το θεμα ?Where is the camera?.
Παντως εχει πολυ γελιο   :sunglasses:   

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Η τυπισσα στη σταση ειναι σαν να περιμενει τον "δραστη" και οχι για να μπει στο λεωφορειο και μια ξανθια που περπαταει σε εναν κλειστο χωρο και αντιδρα πριν καλα καλα στην ακουμπησει ο δραστης, δειχνουν φεικ.
Και παντα υπαρχει και το θεμα ?Where is the camera?.
Παντως εχει πολυ γελιο   :sunglasses:   
η τυπισα στη σταση περιμενει να βγει ο επιβατης απο το λεωφορειο για να ανεβει(δεν εισβαλει σαν κατι καργιολες που δεν περιμενουν)και ο τυπας βρισκει την ευκαιρια και της τα κατεβαζει-φαινεται απο την εκπληξη και την αντιδραση της οτι δεν το περιμενει οπως και η γκομενα που μολις νιωθει το χουφτωμα τσιριζει-φυσιολογικοτατα ολα ειναι αλλα τα μυαλα των 2 παλικαριων(τρομοκρατη τσουλακιων και καμεραμαν)μονο στις ΗΠΑ θα μπορουσαν να γινουν.Εκει εχουνε''καψει φλαντζα''πολλοι.Αντε να τολμησεις να κανεις το ιδιο Αθηνα πχ.Εχεις γινει ρομπα εκτος αν εχεις καλο back up και εισαι τελειως στα ''φρυδια''σου ως ατομο

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
Πάντως τρομερά β..ά! Επίτηδες ρε επέλεγε να μη φοράνε σουτιέν!
οχι ρε σκιντοο, συνηθως αυτες που δεν φορανε σουτιεν εχουν ωραια βυζια, οι αλλες με τα πεσμενα αμα δεν φορεσουν παιζει και να σκονταψουν!!!!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
παντος στο σχολειο που πηγαινα καναμε τετοιες πλακες στα κοριτσακια!!!και θυμαμαι στο γυμνασιο τα ειχα κατεβασει σε μια γκομενα στη μεση της αυλης!!! ηταν ελευθερων ηθων το μωρο θυμαμαι και ειχε κατι βυζαρες υπερφυσικες για την ηλικια της!!! ποιο μετα ειχαμε φασωθει κιολας!! ε ρε εποχες τοτε !!! ολα τα μουνια στα ποδια μας τα ειχαμε !!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
ενταξει οχι ακριβως αλλα πλεον με την δουλεια δεν εχει μεινει και πολυς χρονος για καμακι και γκομενιλικια !!! ενω σαν μαθητης και μετεπειτα φοιτητης μονο αυτα σκεφτομουνα!!!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
...ειναι αλλα τα μυαλα των 2 παλικαριων(τρομοκρατη τσουλακιων και καμεραμαν)μονο στις ΗΠΑ θα μπορουσαν να γινουν.Εκει εχουνε''καψει φλαντζα''πολλοι.Αντε να τολμησεις να κανεις το ιδιο Αθηνα πχ.Εχεις γινει ρομπα εκτος αν εχεις καλο back up και εισαι τελειως στα ''φρυδια''σου ως ατομο

Στη Σλοβακια εχει γυριστει το βιντεο

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Η αλήθεια είναι ότι σε πολλές φάσεις έβγαζε γέλιο αλλά σε άλλες φαίνονταν απλά αντικοινωνικό.

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Χαχαχαχα! Καταπληκτικό ρε μάγκες! Καλά τους κάνουνε! Αφού φοράνε τα ξεκολέησον επίτηδες για να προκαλούν τους άντρες και να νιώθουν καυλιάρες, αυτή η συμπεριφορά τους αξίζει. Ξεβράκωμα!

(Μόνο το τελευταίο με τη χοντρή ήταν άδικο)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι ρε να ντυνομαστε με κελεμπιες μηπως κ πεταχτει κανας μλκας που νομιζει οτι ειναι ακομη στο γυμνασιο κ κανει τετοιες εξυπναδες
(αν κ το βιντεο κ μενα φεηκ μου φαινεται αλλα η ιδεα ειναι ηλιθια)

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αν και ειναι ανωριμοτητα,εχει και το γελιο του..

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Αν είχε η ωριμότητα αφασία το πάρτυ του προεδρικού μεγάρου θα βάραγε rave. :grin:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
ναι ρε να ντυνομαστε με κελεμπιες μηπως κ πεταχτει κανας μλκας που νομιζει οτι ειναι ακομη στο γυμνασιο κ κανει τετοιες εξυπναδες
(αν κ το βιντεο κ μενα φεηκ μου φαινεται αλλα η ιδεα ειναι ηλιθια)
κοιτα μπιτεμι δεν θελω να σε προσβαλω αλλα μαλλον διαλεξες λαθος σιτε για να κανεις τετοιου ειδους σχολια!!!εδω ειναι μπουρδελα.κομ και ναι αμα θες να ξερεις στην δευτερα γυμνασιου ημουνα πολυ ανωριμος και το γουσταρα πολυ!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τι ειχε το σχολιο μου? επρεπε να πω μπραβο τι αστειο? τι εξυπνα παιδια ειναι αυτα που κανουν τετοια?  :rolleyes:
κ δεν θελω ουτε εγω να σε προσβαλω αλλα το γνωριζω παρα παρα πολυ καλα ποσο ανωριμα ηταν (ειναι...) τα αγορακια του γυμνασιου... εφιαλτικες στιγμες ζησαμε τα κοριτσακια τοτε.. :P αρα δεν ησουν ο μοναδικος κ δεν αναφερομουν εμμεσως σε σενα με το σχολιο μου :P

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Γενικές παρατηρήσεις επί του θέματος:
1. Καταρχήν ΔΕΝ είμαι σίγουρος ότι το βιντεάκι δεν είναι στημένο...συμβαίνει πολλές φορές να είναι αληθοφανές αλλά τελικά να μην είναι.
2. Διαφωνώ εν μέρη για το αν θέλει ξύλο ο τύπος (εφόσον είναι αληθινό ως γεγονός και όχι στημένο) για ένα μόνο λόγο: επειδή σήμερα όλες οι ξενέρωτες-ξινές-ψηλομύτες γυναίκες το παίζουν ανάφτρες με το πως κυκλοφορούν και φέρονται στο δρόμο, στη δουλειά, κτλ και μετά "δε ξέρουν, δε μπορούν, δε θέλουν, θα δούν, θα ρωτήσουν, κτλ, κτλ"
3. Προσέξτε ότι ο τύπος έκανε επιθέσεις ΜΟΝΟ σε μόνες γυναίκες και όχι ζευγαρωμένες που σημαίνει ότι σέβεται την "περιουσία" του άλλου !!!
4.Από όσα πρόλαβα να δω πιστεύω ότι είναι δουλειά ΕΝΗΛΙΚΩΝ...
5. ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...έχω βρει κάτι σελιδούλες κατά καιρούς με διάφορα βίντεο που είναι ενσωματωμένα μέσα σε php ή Flash σελίδες και δεν είναι επέκτασης wmv ή mpeg για να κατέβουν υπάρχει κανένα πρόγραμμα capture ή downloading από αυτές τις σελίδες...!!!

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα φίλτατοι ... Αν το βιντεάκι το δούμε αφαιρετικά .. ετνάξει βγάζει και γέλιο και άλλα πολλά ίσως (άλλωστε είναι και ηδονοβλεπτικό έτσι δεν είναι;) ... πάντως σίγουρα είναι πολύ ΧΟΝΤΡΟ να σου συμβεί κάτι τέτοιο στο δρόμο . όσο και αν συμφωνώ κι εγώ ότι με τόσες ανάφτρες που κυκλοφορούν σίγουρα τέτοια σκεφτόμαστε να γίνονται.

5. ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...έχω βρει κάτι σελιδούλες κατά καιρούς με διάφορα βίντεο που είναι ενσωματωμένα μέσα σε php ή Flash σελίδες και δεν είναι επέκτασης wmv ή mpeg για να κατέβουν υπάρχει κανένα πρόγραμμα capture ή downloading από αυτές τις σελίδες...!!!

Για το φίλο iwcg μερικές διευθυνσούλες .. χωρίς να τα έχω δοκιμάσει για την αποτελεσματικότητά τους ... ωστόσο υπόσχονται λύσεις :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom