Not.
Όποτε το εκανα, ηταν απογοητευτικο.
Πως μπορεί να είναι αποητευτικό το πήδημα ρε μόρτη ;;;;;
Μου έχει τύχει κάτι τέτοιο .... όχι ακριβώς τέτοιο .... σε φάση που ακόμη ήμουν αγαπούλης ....
Γκόμενα στο φροντιστήριο , όταν ήμουν 18. Θεά, ήταν όσα μου άρεσαν σε μια γυναίκα το 1990 . Είχε βέβαια και γονίδιο , ψηλή, ποδάρες, λευκό δέρμα, ξανθιά.
Ξεκινάω κατευθείαν γνωριμία, δεν μπορούσα ποτέ να αντισταθώ σε υψηλής ποιότητος τεμάχια. Αν και δεν ήταν διάννοια .... μου λέει για να με φρενάρει ότι έχει γκόμενο, ο οποίος ήταν λίγο μεγαλύτερος, έδωσε εισαγωγικές, δεν μπήκε ... και ήταν για σπουδές στο εξωτερικό ....
Στο μυαλό μου σκέφθηκα ... εξ αποστάσεως γκόμενα φοιτητή του εξωτερικού ... κάτι σαν γκόμενα φαντάρου ....
Βασικά ... δεν ήθελε να τον απατήσει .... κάτι σαν φιλαράκια είχαμε γίνει ....
Μετά τις εξετάσεις, είχε κανονίσει να φύγει σε καμιά βδομάδα να πάει να βρει τον μαλάκα ... την πετυχα όμως ένα ΣΚ με γονείς της να λείπιυν σε εξοχικό !
Πήγα σπίτι της παρασκευή μεσημέρι ....
είναι η κλασική ιστορία, που έκανε πλάκα ο περσόνας για τον .... αριθμό χυσιμάτων που είχα αναφέρει ότι είχα κάνει σε ένα 24ώρο !
Η ίδια , με κάλεσε μετά από 14 χρόνια ! Παντρευόταν . Μου είπε ότι εκείνο το ΣΚ ήταν τα καλύτερα πηδήματα της ζωής της και ... πριν παντρευτεί
θα ήθελε να το ξαναζήσει . Προσπέρασα την κολακεία, έπαινο και ρομάντσο ... και τη βοήθησα να το ξαναζήσει !!!!!!
Δεν με χάλασε καθόλου.