Αφού ετοιμαζόσουνα για Camino de Santiago, δεν είσαι από αυτούς που κολώνουνΜε τη μια ζουμε σε αλλες χωρες πια....
Βγάλε το άχτι σου και για όσες δεν γάμησες σε αυτή τη διαδρομή.
Αφού ετοιμαζόσουνα για Camino de Santiago, δεν είσαι από αυτούς που κολώνουνΜε τη μια ζουμε σε αλλες χωρες πια....
τύπε νηματοθετη δωσε περιγραφη της καθε μιανης να καταλάβουμε αν αξιζει το ρισκο.
Ω ρε φίλε,πέτυχες γκόμενες με μουνι και βυζάκια!!!!!τύπε νηματοθετη δωσε περιγραφη της καθε μιανης να καταλάβουμε αν αξιζει το ρισκο.
Και οι δυο εχουν μουνι κ βυζακια
τύπε νηματοθετη δωσε περιγραφη της καθε μιανης να καταλάβουμε αν αξιζει το ρισκο.
Και οι δυο εχουν μουνι κ βυζακια
Την μια εκ των δυο δεν τη γαμησα ακομη κ αυτη προλαβε εκανε παιδι κ χωρισε.
Μ αυτη χθες μιλαγαμε οταν βρεθουμε να πεσει πολυ πουτσα,λογικα θα χει κ κωλο
Σκληρό γαμίσι και χύσιμο στα μάπα !
Με ... αίσθημα πάντα !
[quote author=mounoxalastis link= ]Το θεμα περιστρεφεται γυρω απο δυο πρωην μου,οι οποιες προφανως βαρεσαν μπιελα και με στειλανε μνμ αφηνωντας υποννοουμενα οτι θελουν να τον φανε τον πουτσακο τους.
Η φαση ειναι η εξης,
•η πρωην νο 1 ειναι χωρισμενη με παιδι
•η πρωην νο 2 εχει γκομενο χωρις να περναει καλα στη σχεση της.
Εγω προσωπικα θα ξεσκιζα και γατα στην παρουσα φαση,εσεις ομως ;
Επισης αμα θες και τη γνωμη μου, αφου απο οτι λες ειναι καλα γκομενακια πηγαινε να ριξεις κανα μπουτσο! Αλλα μονο μπουτσο κ δρομο! Ααααντε με τις καριολες!!!Την μια εκ των δυο δεν τη γαμησα ακομη κ αυτη προλαβε εκανε παιδι κ χωρισε.
Μ αυτη χθες μιλαγαμε οταν βρεθουμε να πεσει πολυ πουτσα,λογικα θα χει κ κωλο
Αμα πας να πηδηξεις πρωην και σου λεει ωραια!, ευκαιρια να με γκαστρωσεις κιολας, τι κανεις?
Την κάνεις?